G-EYE 300

Ref: 8353451

G-EYE 300

2016

Eerste gebruik

Hoe gebruik ik mijn product
Hoe stel ik de fototimelapse in?
Hoe haal ik bewaarde foto's en filmpjes op?
Hoe stel ik de videotimelapse in?

Software en apps

Welke montagesoftware kan ik gebruiken met deze camera?

Ben je op zoek naar gratis montagesoftware, gebruik dan:
- Op Mac: iMovie.
- Op Windows: Windows Movie Maker.
Uiteraard bestaan er ook andere, betalende montageapplicaties.

Hoeveel minuten film kan ik opslaan op mijn sd-kaart?

Voor een kaart van 16 Gb:
720p (120 FPS): 2,5 uur
1080p (30 FPS): 2 uur
1080p (60 FPS): 1,45 uur

Voor een kaart van 32 Gb:
720p (120 FPS): 5 uur
1080p (30 FPS): 4 uur
1080p (60 FPS): 3h30

logo-android
logo-ios

Een andere vraag?

Moet ik bepaalde voorzorgsmaatregelen in acht nemen wanneer ik mijn camera in een vochtige omgeving gebruik?

Om aandampen in vochtige omgevingen te vermijden, raden we je aan om een dampwerende inzet in de waterdichte huizing te plaatsen.
Dergelijke accessoires vind je in onze winkels en op www.decathlon.com

Kan je een externe micro aansluiten op de g-eye-camera's?

Ja, via een mini-usb-poort die je vindt in elektronicawinkels.

Ik kan mijn filmpjes niet bekijken, hoe komt dat?

Het zou kunnen dat je micro SD-kaartje niet compatibel is met onze camera's.
Onze camera's zijn compatibel met micro SD-kaartjes tot 64 Gb, van klasse 10.
Hoe hoger de ingestelde beeldkwaliteit, hoe sneller de schrijfsnelheid van je micro SD-kaartje moet zijn (minstens 45 Mbit/s).

Hoe kleef je de pads vast?
G-EYE 300

Assistentie nodig? vul dan het contactformulier in

Handleiding

• handleiding-pictogram

Op zoek naar de handleiding? Gewoon even op downloaden klikken.

Conformiteitsverklaring

• handleiding-pictogram

Conformiteitsverklaring van het product? Klik op downloaden.