G-EYE 500 (2017)

Ref: 8387341

G-EYE 500 (2017)

SOFTWARE EN APPLICATIES

Welke montagesoftware kan ik gebruiken?
Hoe kan ik mijn foto's en video's delen vanaf mijn telefoon?
Hoe koppelt men de afstandsbediening met de camera?
Wat is het wifi wachtwoord om in te loggen op de camera?
Op welke smartphone kan ik de applicatie G-EYE Connect downloaden?
logo-android
logo-ios

NAUWKEURIGHEID

Waarom worden mijn video's opgesplitst in verschillende bestanden?
Waarom haperen mijn video's wanneer ik ze bekijk, wat kan ik doen?
Hoe werkt de functie TIME LAPSE?

BATTERIJ

Mijn batterij wordt warm tijdens het gebruik van mijn camera, is dit normaal?
Hoe kan ik mijn camera opladen?

EEN ANDERE VRAAG?

Hoe voorkom ik condensvorming in mijn waterdichte kist?
Ik kan nooit de FOTO modus vinden bij het maken van video-opnamen, waarom?
Waarom kan ik de video niet bekijken op een groot scherm op mijn telefoon?
Wat moet ik doen als mijn camera geblokkeerd is?

HANDLEIDINGEN

CONFORMITEITSVERKLARING