G-EYE 900 (2017)

Ref: 8390837

G-EYE 900 (2017)

2017

Eerste ingebruikneming

Hoe werkt de functie time lapse?

TIME LAPSE is een techniek waarmee men een video kan aanmaken met een grote hoeveelheid foto's gemaakt van dezelfde plaats en met een nauwkeurige tussentijd van enkele seconden tot enkele minuten.
Als u bijvoorbeeld elke 10 seconden een foto maakt en een batterij heeft met een autonomie van 3 uren. U kunt dan een film maken van 36 seconden met 30 beelden per seconden.

Wat is de functie van boucle video?

Met de functie BOUCLE VIDEO (LOOP) kan de G-EYE 900 een continue video-opname maken en slechts de laatste 10 minuten bewaren.
De uiteindelijke video wordt dan opgesplitst in 5 bestanden van 2 minuten: enkel de 5 laatste bestanden blijven leesbaar, de anderen worden automatisch gewist: dit is praktisch om de opslagcapaciteit van de micro SD kaart optimaal te benutten.

Hoe voorkom ik condensvorming in mijn waterdichte kist?

Condensvorming wordt veroorzaakt door temperatuurveranderingen tussen binnen en buiten: dit is een normaal verschijnsel.
Daarom raden wij u aan gebruik te maken van 3 anti condenscomponenten in de waterdichte kist.
Deze accessoires zijn verkrijgbaar in de winkel en op decathlon.com

Software en applicaties

Wat is het wifi wachtwoord om in te loggen op de camera?

Het wifi wachtwoord om in te loggen met de telefoon op de camera is 1234567890 en kan niet worden gewijzigd.

Hoe kan ik mijn foto's en video's delen vanaf mijn telefoon?

U kunt ook video's delen die u hebt opgenomen op de camera met de applicatie G-EYE Connect. Hiervoor moet u eerst de video downloaden voordat u hem kunt delen. De video wordt automatisch geΓΌpload naar YouTube voordat u hem kunt delen op de sociale netwerken.

U kunt met de applicatie G-EYE Connect geen foto's delen. Maar u kunt de foto downloaden op uw telefoon en deze vervolgens delen met de galerij van uw telefoon (foto's gemaakt met uw telefoon).

Hoe koppelt men de afstandsbediening met de camera?

Voor het koppelen van de afstandsbediening met camera:
- De camera aanschakelen
- Menu: algemene instellingen
- Afstandsbediening: ON

Op de afstandsbediening:
- De rode en de grijze knop tegelijkertijd kortstondig indrukken.Uw afstandsbediening is gekoppeld.

Om uw afstandsbediening te gebruiken, haalt u hem uit de koppelmodus door te drukken op een willekeurige knop van de afstandsbediening.

Als u de pauzemodus wilt gebruiken met de afstandsbediening, moet u niet vergeten deze te activeren op de camera.
U kunt tegelijkertijd de afstandsbediening en de applicatie G-EYE Connect gebruiken om de camera op afstand te bedienen.

Op welke smartphone kan ik de applicatie g-eye connect downloaden?

De applicatie is beschikbaar voor Android en iOS op alle recente smartphones
De applicatie G-EYE CONNECT is niet verkrijgbaar voor apple watch en voor tablets

Welke montagesoftware kan ik gebruiken?

De G-EYE Connect applicatie beschikt over een kleine basismontagesoftware.Start de applicatie en klik op:
-Start-Camera
-album
-Het videobestand downloaden
Gecomprimeerde bestanden zijn ideaal voor het bekijken van een video op de telefoon en voor het optimaliseren van de opslagruimte op de telefoon.
Het oorspronkelijke formaat om een video te bekijken op een computer of een groot scherm.
-Terug naar het ontvangstscherm
-Openen met de Galerijmodus Het bestand kiezen en drukken op het logo Delen.

U kunt voortaan de video snijden en er muziek aan toevoegen die op uw telefoon aanwezig is. Let op, als u muziek toevoegt, zal dit het oorspronkelijke geluid van de video wissen.
U kunt vervolgens besluiten om uw video te delen op uw favoriete sociale netwerk.

Als u wilt kunt u een montagesoftware op uw computer gebruiken. De bestanden zijn compatibel met alle soorten videomontagesoftware. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van gratis software zoals:

- iMovie voor MAC
- Windows Movie Maker voor PC.

logo-ios
logo-android

Nauwkeurigheid

Waarom worden mijn video's opgesplitst in verschillende bestanden?

Om de verwerking en de overdracht van uw video's te vereenvoudigen, mogen de bestanden niet groter zijn dan 4 GB. Vanaf deze omvang zal de opname verder gaan en wordt er automatisch een nieuw bestand aangemaakt.
Deze waarde komt overeen met de maximale overdrachtomvang op schijven van FAT32 formaat.

Hoe werkt de functie slow motion?

SLOW MOTION is een opnamefunctie voor het maken van slowmotion video's met een viervoudige vertraging en een resolutie van 720p.

Welke modus moet ik gebruiken om mijn activiteit te filmen?

De G-EYE 900 camera heeft 2 vooraf ingestelde videofuncties die niet gewijzigd kunnen worden. Deze instellingen zijn geschikt voor 2 soorten sportactiviteiten:

SLOW SPORTS: met deze functie kan men langzame activiteiten filmen zoals bijvoorbeeld wandelen. De video is afgesteld om 30 beelden per seconden op te nemen met een breedhoek en zonder stabilisator om de batterij te sparen.
FAST SPORTS: met deze functie kan men alle dynamische sportactiviteiten filmen zoals fietsen, watersport, hard rennen. De video is afgesteld om 60 beelden per seconden op te nemen met een breedhoek en een beeldstabilisator.
U kunt uw camera naar wens persoonlijk aanpassen met de functie CUSTOM en zo de beeldkwaliteit, het aantal beelden per seconden, de gezichtshoek en de beeldstabilisatie regelen afhankelijk van de instellingen van de camera.

Batterij

Mijn batterij wordt warm tijdens het gebruik van mijn camera, is dit normaal?

Bij normaal gebruik wordt de batterij natuurlijk waarom. Dit geldt des te meer wanneer u de camera in zijn waterdichte kist houdt.
Als u de camera in de waterdichte kist bewaard, kan hierdoor de vorming van condens toenemen. Daarom raden wij u aan gebruik te maken van 3 anti condenscomponenten in de waterdichte kist.
Deze accessoires zijn verkrijgbaar in de winkel en op www.decathlon.nl

Hoe kan ik mijn camera opladen?

Wij raden u aan om gebruik te maken van de meegeleverde USB-kabel om de camera op te laden of om gegevens over te dragen naar de computer.

Een andere vraag?

Wat moet ik doen als mijn camera geblokkeerd is?

Om uw camera opnieuw te starten (RESET) de knoppen WIFI en ON/OFF gelijktijdig indrukken totdat de camera opnieuw opstart.

Ik kan nooit de foto modus vinden bij het maken van video-opnamen, waarom?

De fotomodus in de video is alleen beschikbaar voor de volgende resoluties:
- kleiner dan of gelijk aan 1080p
-voor opnamen die kleiner zijn dan of gelijk aan 30 beelden per seconde.
De breedhoek is vereist en de stabilisatiefunctie kan worden geactiveerd.

Het touchscreen reageert niet of gebrekkig, waarom?

Voor een optimale schermreactie raden wij u aan om uw duim te gebruiken in plaats van de wijsvinger.
Op de G-EYE 900 kunnen deze instellingen alleen worden gewijzigd met het touchscreen. U kunt ze dus niet wijzigen wanneer u de camera gebruikt in de waterdichte kist.

Ik kan de beeldstabilisator niet activeren: waarom?

De beeldstabilisatiefunctie is alleen beschikbaar voor resoluties die kleiner zijn dan of gelijk aan 1080p en voor opnamen met 30 of 60 beelden per seconde. Het gebruik van de breedhoek is vereist.

Als u deze instellingen niet hebt geregeld, zal de stabilisatiefunctie niet worden weergegeven en uitgeschakeld worden.

Deze functie is automatisch actief op de G-EYE 900 in de instelling FAST SPORTS

Waarom haperen mijn video's wanneer ik ze bekijk, wat kan ik doen?

Als de video's schokkerig worden afgespeeld op uw computer, kunt u eerst proberen om een andere software te gebruiken (bijvoorbeeld Windows Media Player, VLC of Quicktime).

Als de video's nog altijd schokkerig worden afgespeeld:
- u kunt de instellingen van de software wijzigen
-u kunt ze op een andere krachtigere computer afspelen (sommige grafische kaarten zijn niet toereikend voor het afspelen van 60 beelden / seconde)

Dit effect wordt onderdrukt door uw camera aan te sluiten op een televisie met behulp van de mini HDMI poort.

G-EYE 900 (2017)

Wilt u contact met ons opnemen? een contactformulier openen

Handleidingen

• notice-pictogramme

Heeft u de producthandleiding nodig? Klik op downloaden.

Conformiteitsverklaring

• notice-pictogramme

Verklaring van overeenstemming van het product? Klik op downloaden.