G-EYE 900 (2017)

Ref: 8390837

G-EYE 900 (2017)

2017

Eerste gebruik

Hoe kan ik dampvorming in de waterdichte behuizing vermijden?

Dampvorming wordt veroorzaakt door temperatuurverschillen tussen de binnen- en buitenkant: dat is dus normaal.
Daarom raden we 3 antidamp inserts aan die je in aan de binnenkant van de behuizing kunt aanbrengen.
Deze accessoires zijn beschikbaar in de winkel en op decathlon.be

Hoe werkt de modus time lapse?

Bij de TIME LAPSE wordt gebruikgemaakt van een techniek die een video creëert op basis van een grote hoeveelheid foto's die op dezelfde plek genomen worden, met een precies interval van enkele seconden tot enkele minuten.
Je maakt bijvoorbeeld een time lapse met een interval van 10 seconden tussen elke foto en een batterij-autonomie van drie uur. Je kunt dus een filmpje maken van 36 seconden met 30 beelden per seconde.

Waartoe dient de loop video modus?

Met de LOOP VIDEO van de camera G-EYE 900 kun je een video opnemen die blijft lopen, waarbij slechts de laatste 10 minuten behouden blijven.
De uiteindelijke video bestaat dan uit 5 bestandjes van elk 2 minuten. Alleen de laatste 5 bestandjes blijven leesbaar, de andere worden automatisch gewist: handig voor de opslagcapaciteit van de microSD-kaart.

Software en applicaties

Welke montagesoftware kan ik gebruiken?

De app G-EYE Connect heeft een basale montagesoftware.
Open de app en klik op:

- Starten
- Camera-album
- Videobestand downloaden
Het gecomprimeerde formaat is ideaal om op je telefoon te bekijken en de opslagruimte ervan te optimaliseren.
Het originele formaat kun je gebruiken om de video op een computer of groot scherm te bekijken.
- Terug naar start
- Open de galerij

Selecteer het bestand en klik op het logo Delen.

Je kunt nu de video bewerken en er muziek aan toevoegen. Let wel op: als je muziek toevoegt wordt het originele geluid van de video niet meer afgespeeld.
Je kunt je video ook delen op je favoriete sociale netwerken.

Wil je montagesoftware op je computer gebruiken? De bestanden zijn compatibel met elk type videomontagesoftware. Je kunt ook gebruikmaken van gratis software:

- iMovie op MAC
- Windows Movie Maker op pc.

Hoe moet ik de foto's en video's delen vanaf mijn telefoon?

Je kunt de gemaakte video's delen vanuit de app GEYE Connect. Je moet ze wel eerst oploaden voordat je ze kunt delen. De video wordt automatisch geüpload op YouTube voordat hij wordt gedeeld met andere sociale netwerken.

Vanuit de app GEYE Connect kun je geen foto's delen. Je kunt ze wel downloaden op je telefoon, en ze dan delen vanuit de fotogalerij (foto's genomen door je telefoon).

Hoe moet ik de afstandsbediening koppelen aan de camera?

Om de afstandsbediening te koppelen aan de camera:
- Zet de camera aan
- Menu: algemene instellingen
- Afstandsbediening: ON

Op de afstandsbediening:
- Druk eenmaal kort en gelijktijdig op de rode en grijze knop.

Je afstandsbediening is nu gekoppeld.
Om de afstandsbediening te gebruiken ga je uit de koppelmodus door op om het even welke knop van de afstandsbediening te drukken.

Om de pauzeknop te kunnen bedienen vanaf de afstandsbediening moet je die wel activeren op de camera.

Je kunt tegelijk de afstandsbediening en de G-EYE Connect-app gebruiken om de camera vanop afstand te bedienen.

Wat is het wifipaswoord om in te loggen op de camera?

Het wifipaswoord om je telefoon te connecteren op je camera is 1234567890, je kunt het niet veranderen.

Op welke smartphone kan ik de geye connect-app downloaden?

De app is beschikbaar op Android en iOS voor alle recente smartphones
Hij is niet beschikbaar op apple watch en tablets

logo-android
logo-ios

Precisie

Waarom worden mijn video's in verschillende bestanden geknipt?

Om de behandeling en de transfert van je video's te vergemakkelijken mogen ze niet groter zijn dan 4 GB. Vanaf die grootte gaat je opname verder, maar er wordt wel een nieuw bestand gecreëerd.
Deze waarde komt overeen met de maximale transfertgrootte voor discs met formaat FAT32.

Welke modus moet ik gebruiken om mijn activiteit te filmen?

In de GEYE 900-camera zijn er twee videomodi ingesteld, ze zijn niet veranderbaar. Deze instellingen zijn aangepast aan twee sporttypes:

SLOW SPORTS: met deze modus kun je alle trage activiteiten zoals wandelen filmen. De video staat ingesteld op 30 beelden per seconden met een brede hoek en zonder stabilisatie, om de batterij optimaal te gebruiken.
FAST SPORTS: met deze modus kun je alle dynamische activiteiten filmen, zoals fietsen, watersport en lopen. De video staat ingesteld op 60 beelden per seconden met een brede hoek en met beeldstabilisatie.
Je kunt de camera ook personaliseren in de modus CUSTOM, waar je de beeldkwaliteit, het aantal beelden per seconden, de hoek en de beeldstabiliteit kunt instellen in functie van de parameters van de camera.

Hoe werkt de modus slow motion?

De SLOW MOTION is een opnamemodus waarbij je een video kunt maken die 4 keer wordt vertraagd, met een resolutie van 720p.

Batterij

Mijn batterij lijkt warm te worden als ik mijn camera gebruik, is dat normaal?

Het is normaal dat je batterij tijdens het gebruik warm wordt. Dit effect wordt nog versterkt als je je camera in zijn waterdichte behuizing gebruikt.
Als je de camera gebruikt in zijn waterdichte behuizing, dan kan dit opwarmingseffect ook de vorming van damp versterken. Daarom raden we 3 antidamp inserts aan die je in aan de binnenkant van de behuizing kunt aanbrengen.
Deze accessoires zijn beschikbaar in de winkel en op decathlon.be

Hoe moet ik mijn camera opladen?

We raden je aan om daarvoor de meegeleverde usb-kabel te gebruiken. Je kunt er ook gegevens mee overzetten naar je computer.

Heb je een andere vraag?

Ik kan de beeldstabilisator niet aanzetten. waarom?

De beeldstabilisator is alleen maar beschikbaar voor resoluties onder of gelijk aan 1080p en voor opnames van 30 of 60 beelden per seconde. Je hebt er de breedhoeklens voor nodig.
Als je die instellingen niet hebt ingesteld, zal de beeldstabilisator niet worden weergegeven en dus niet geactiveerd worden.

Deze modus wordt automatisch geactiveerd op de GEYE 900 voor de instelling FAST SPORTS

Ik vind de foto modus niet terwijl ik een video opneem, waarom is dat?

De fotomodus is alleen beschikbaar in video voor de resoluties:
- lager of gelijk aan 1080p
- voor opnames lager of gelijk aan 30 beelden per seconde.
Je hebt er de breedhoeklens voor nodig en je kunt de beeldstabilisator aanzetten.

Het aanraakscherm reageert niet of slecht, waarom is dat?

Voor de beste reactie van het scherm raden we je aan om je duim te gebruiken in plaats van je wijsvinger.
Voor de G-EYE 900 kunnen de parameters alleen maar worden aangepast via het aanraakscherm. Je kunt ze dus niet aanpassen als je de camera gebruikt in zijn waterdichte behuizing.

Mijn video's haperen als ik ze bekijk, wat kan ik daaraan doen?

Als je video's haperen als je ze bekijkt op je computer, probeer dan eerst eens om van software te veranderen (Windows Media Player, VLC of Quicktime bijvoorbeeld).

Als het probleem blijft bestaan:
- dan kun je proberen om de instellingen van de software aan te passen
- probeer het eens met een krachtiger computer (sommige grafische kaarten zijn niet krachtig genoeg om 60 beelden / seconde te lezen)

Dit effect wordt weggewerkt als je je camera aansluit op een tv, via de mini HDMI-poort.

Wat moet ik doen als mijn camera geblokkeerd blijft?

Om je camera te herstarten (RESET)
Hou de knoppen WIFI en ON/OFF gelijktijdig ingedrukt totdat de camera herstart.

G-EYE 900 (2017)

Assistentie nodig? vul dan het contactformulier in

Handleiding

• handleiding-pictogram

Op zoek naar de handleiding? Gewoon even op downloaden klikken.

Conformiteitsverklaring

• handleiding-pictogram

Conformiteitsverklaring van het product? Klik op downloaden.