Unselected
Smartwatch BONISM B1

Ref: 8732774, 8732772

KALENJI CW900HR GPS

2022

Dit apparaat is bedoeld voor sportief en recreatief gebruik. Het is geen apparaat voor medische opvolging.
De informatie over dit apparaat of in dit boekje is uitsluitend bedoeld ter informatie en mag alleen worden gebruikt om een aandoening op te volgen nadat je je arts hebt geraadpleegd en zijn of haar toestemming hebt verkregen.
Lichaamsbeweging kan risico's inhouden. Raadpleeg een arts voordat je gaat sporten.
Deze voorzorgsmaatregelen niet opvolgen kan levensbedreigend zijn.

De KIPRUN CW900HR GPS maakt verbinding met je telefoon via de DECATHLON CONNECT-app. Via de onderstaande knop vind je hulp voor de app.

Unselected

Problemen bij gebruik

Bepaalde factoren kunnen de goede werking van het product beïnvloeden, in het bijzonder de hartslagmeting. Hieronder volgt een lijst van de voornaamste oorzaken die problemen bij het gebruik tot gevolg kunnen hebben:

Update van de horlogesoftware (firmware) via de app

We stellen updates ter beschikking om de ervaring te verbeteren, nieuwe functies toe te voegen of bugs op te lossen. Je wordt via de app geïnformeerd over de beschikbaarheid van een update. Om de update te starten, klik je op "Bijwerken" wanneer de pop-up in de app verschijnt. Of je gaat naar het tabblad "Instellingen>CW900HR" van de app en je klikt op "Bijwerken"

De ontvangst van mijn hartslagsensor is niet goed

We hebben de nieuwste optische technologie getest om je de meest betrouwbare technologie te kunnen bieden. Er zijn echter een aantal factoren die de hartslagmeting kunnen hinderen:

JE PRODUCT IS VERKEERD GEPLAATST:
Het product moet tijdens je activiteit goed aansluiten op de pols. Als het te los zit, zal het product het signaal niet correct meten. Er mag geen extern licht in de sensor komen, omdat dit de meting kan beïnvloeden. .

DE SENSOR IS VUIL:
Als de achterkant van het horloge vuil is (zand, zonnebrandcrème, opgedroogde transpiratie enz.) kan dit de werking van de sensor beïnvloeden. Dit product is IP67. Je kunt het schoonmaken door het af te vegen met een natte doek.

HET IS ERG KOUD:
Bij koud weer vernauwen de bloedvaten, wat het meten van de hartslag bemoeilijkt. Naarmate je je activiteit voortzet, verbetert deze meting omdat de bloedstroom toeneemt bij inspanning.

INTERVALTRAINING:
Het horloge bevindt zich vrij ver van het hart, het duurt enige tijd voor het bloed naar je pols stroomt. Bij een onderbroken inspanning zal er vertraging zitten in de meting van het hartsignaal. Bij zeer korte intervallen van minder dan een minuut zal het product moeite hebben om de maximaal bereikte hartslag te meten.

TATOEAGES:
Als je tatoeages hebt in de zone waar het horloge wordt gedragen, kunnen er fouten optreden bij de hartslagmeting.

ANDERE REDENEN:
De bloedvaten in je rechterarm en je linkerarm kunnen verschillen. Als de resultaten op één arm niet optimaal zijn, probeer dan de andere arm.

Waarom neemt mijn geolokalisatie enige tijd in beslag voordat mijn gps-activiteit start?

De ontvangst van het gps-signaal is afhankelijk van de omgeving en kan lang duren. We hebben echter een functie ontwikkeld om deze ontvangsttijd te optimaliseren.

Met deze functie kun je het gps-signaal tijdens een buitenactiviteit sneller (minder dan 30 seconden) ontvangen. Het werkt met een bestand van satellietposities, AGPS (Assisted GPS) genaamd.

Deze gegevens worden automatisch gedownload naar je horloge wanneer je het synchroniseert met je app. Je kunt ze echter handmatig downloaden door naar de Decathlon Connect-app te gaan, naar het tabblad "Instellingen">"CW900HR" > "Fastfix GPS " en te klikken op Bijwerken.

Synchroniseer je horloge regelmatig zodat dit AGPS-bestand wordt verstuurd.

Om het signaal sneller op te pikken is het raadzaam op een zo open mogelijke plaats te staan (niet binnenshuis) en niet te bewegen (het is erg moeilijk om het signaal op te pikken als je beweegt).

Waarom verschijnt het bericht "Verbind het horloge met de app en update agps voor een snellere positiebepaling" op mijn horloge wanneer ik een gps-activiteit start?

De ontvangst van het gps-signaal is afhankelijk van de omgeving en kan lang duren. We hebben echter een functie ontwikkeld om deze ontvangsttijd te optimaliseren.

Met deze functie kun je het gps-signaal tijdens een work-out buiten sneller (minder dan 30 seconden) ontvangen. Het werkt met een bestand van satellietposities, AGPS (Assisted GPS) genaamd.

Deze gegevens worden automatisch gedownload naar je horloge wanneer je het synchroniseert met je app. Je kunt ze echter handmatig downloaden door naar de Decathlon Connect-app te gaan, naar het tabblad "Instellingen">"CW900HR" > "Fastfix GPS " en te klikken op Bijwerken.

Synchroniseer je horloge regelmatig zodat dit AGPS-bestand wordt verstuurd.

Om het signaal sneller op te pikken is het raadzaam op een zo open mogelijke plaats te staan (niet binnenshuis) en niet te bewegen (het is erg moeilijk om het signaal op te pikken als je beweegt).

Waarom worden mijn calorieën en aantal stappen niet weergegeven op een gepersonaliseerde schermachtergrond?

Ga naar de rubriek:  3.1 Hoe kun je de schermachtergrond van het horloge aanpassen?

Waarom ontvang ik geen meldingen?

1. Zorg ervoor dat je meldingen inschakelt via de app > Instellingen > CW900HR > Meldingen.

⚠ Om meldingen te ontvangen, moet je toegang toestaan vanuit het besturingssysteem van je telefoon:

- In iOS: Instellingen > Decathlon Connect > Meldingen > Meldingen delen.
Als de optie niet verschijnt, herstart je horloge dan via Instellingen> Uitschakelen
Tik vervolgens op Toestaan wanneer je een bericht ontvangt op je iPhone met de vraag of je wilt dat het horloge meldingen toont.

- In Android: als je problemen ondervindt, moet je de batterijoptimalisatiefunctie uitschakelen in de instellingen van je telefoon.
Voor meer informatie verwijzen we naar deze (Engelstalige) site die informatie bevat per telefoonmerk: https://dontkillmyapp.com/. Klik op de onderstaande knop als je deze site wilt raadplegen.

In de Decathlon Connect-app kan je de meldingen die je wil ontvangen of filteren, verder verfijnen.

2. Zorg ervoor dat je horloge zich niet in de "niet storen"-modus (maanpictogram) bevindt. Je kunt vanuit de app de "niet storen"-modus ook instellen om automatisch in te schakelen op bepaalde tijdstippen.

3. Zorg ervoor dat je telefoon dichtbij is (maximaal een paar meter)

Hoe schakel ik de eco-modus uit?

Om de batterijbesparingsmodus van het horloge uit te schakelen, veeg je op het beginscherm met je vinger van links naar rechts om het menu met snelinstellingen van het horloge te openen. Klik op het batterijpictogram om de modus uit te schakelen.

Hoe schakel ik de eco-modus uit?
Hoe komt het dat wanneer ik op mijn horloge op het weer klik, er een pictogram "?" getoond wordt?

Om het weer op je horloge te ontvangen, moet je deze optie activeren via de Decathlon Connect-app> Instellingen > CW900HR > Configuratie > Weer. Deze functie vereist dat Decathlon Connect toegang heeft tot je locatie. Accepteer deze toestemming wanneer de app je daarom vraagt.

Telkens wanneer je synchroniseert, wordt de weersinformatie op het horloge bijgewerkt. Het is noodzakelijk het horloge ten minste een keer te synchroniseren om over de weersinformatie van de dag te beschikken.

De synchronisatie werkt niet

Soms is het mogelijk dat de synchronisatie niet meer werkt door een instabiele staat van het horloge of de telefoon.
Probeer in dit geval de app meerdere malen te verversen (naar beneden vegen). .
Een goede bluetooth- en internetverbinding van de telefoon is belangrijk.

Je kunt ook proberen het horloge en de telefoon opnieuw op te starten en vervolgens de synchronisatie opnieuw te starten.

Als dit nog steeds niet werkt, kun je het horloge opnieuw aan je telefoon koppelen (zie rubriek 2.4 Koppelen)

Unselected

Eerste gebruik

2.1 Hoe zet ik het horloge aan?

Zet het product aan door het op te laden, de stekker uit het stopcontact te halen en 2 seconden op de knop te drukken.

Kalenji CW900HR GPS

2.2 Hoe laad ik het horloge op?

Om je horloge op te laden, sluit je het magnetische deel van de kabel aan op de 2 metalen pinnen aan de achterkant.

Sluit het usb-gedeelte aan op een 5V/1A-stroomadapter.
Een volledige oplaadbeurt kan tot 2 uur duren.

Opladen van de CW900
2.3 Hoe plaats ik het horloge om mijn pols?

Voor een optimale meting van de gegevens, met name de hartslag, is het belangrijk het product te plaatsen zoals aangegeven in het schema.

2.2 Hoe plaats ik het horloge om mijn pols?
2.4 Hoe navigeer ik in het product?

De navigatie in het product gebeurt via de knop en het touchscreen.

Om het scherm in te schakelen, kun je op de knop drukken of de polsdraaidetectie activeren, waardoor het scherm automatisch wordt ingeschakeld.

Toegang tot het hoofdmenu:

Om het menu te openen, veeg je met je vinger van rechts naar links over het scherm.

Om de informatie over je dagelijkse activiteit te openen, veeg je met je vinger van boven naar beneden over het scherm.

Om toegang te krijgen tot je meldingen, veeg je van beneden naar boven.

Om de snelkoppelingen voor instellingen te openen, veeg je van rechts naar links

Kalenji CW900HR GPS

2.5 Hoe koppel/ontkoppel ik mijn product met mijn telefoon?

Om je product aan je telefoon te koppelen, moet je de DECATHLON CONNECT-app gebruiken. Klik op de onderstaande knop "DECATHLON CONNECT" om de app te downloaden.

Vervolgens:
- Maak een account aan (of log in).
- Voeg een product toe.
- Selecteer de CW900HR

⚠ voor een volledige gebruikservaring, aanvaard je alle verzoeken om toegang te krijgen tot de telefooninstellingen.
Laat je vervolgens door het volledige proces leiden, dat tot 1 minuut kan duren.

Om je horloge te ontkoppelen, ga je naar Decathlon Connect > Instellingen > CW900HR > Verwijder product

Kalenji CW900HR GPS

2.6 Hoe verander ik de eenheid?

Je kunt rechtstreeks vanuit de app de eenheden veranderen en kiezen tussen metrisch (cm) of imperiaal (inch)

2.7 Hoe kan ik een activiteit zonder gps starten/stoppen?

Om een sportactiviteit te starten:
- Druk op de knop.
- Veeg met je vinger van rechts naar links om het menu te openen.
- Klik op activiteit.
- Selecteer de gewenste sport.

Wacht tot het horloge de gps-satellieten heeft gevonden voordat je de activiteit start. Synchroniseer je horloge regelmatig om de zoektijd te versnellen en je positie te verbeteren dankzij het "fastfix GPS"-bestand dat naar je horloge wordt gestuurd.

- Om de activiteit te pauzeren, druk je kort op de knop.
- Om de activiteit te stoppen, druk je 2 seconden op de knop zodra de activiteit is gepauzeerd.

Kalenji CW900HR GPS

2.8 Hoe synchroniseer ik mijn activiteiten met de app?

Start de Decathlon Connect-app. Bovenaan de dashboard-pagina kun je vervolgens een synchronisatie starten door te tikken op "Apparaat synchroniseren"

2.9 Hoe verander ik de taal?

Er zijn 8 talen beschikbaar: Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Duits, Pools, Nederlands en Portugees.

De configuratie gebeurt automatisch afhankelijk van de taal van je telefoon tijdens het koppelen.

Je kunt de taal van je horloge ook altijd wijzigen via de app, door naar het configuratiemenu te gaan en dan naar het menu "Talen".

2.11 Hoe wijzig ik de time-out van het scherm?

De time-out van het scherm kan worden aangepast van 5 tot 20 seconden. Let op: hoe langer de tijd die je kiest, hoe korter de batterijduur.

- Druk op de knop.
- Veeg met je vinger van rechts naar links om het menu te openen.
- Veeg met je vinger van beneden naar boven tot je bij het instellingenpictogram komt en klik erop
- Klik op "time-out scherm."
- Veeg met je vinger van beneden naar boven om de tijd aan te passen.
- Klik op OK en vervolgens op de knop om terug te gaan naar het hoofdscherm.

Kalenji CW900HR GPS

2.12 Hoe stel ik een alarm in?

Om een alarm in te stellen, ga je naar de Decathlon Connect-app.

Ga naar het tabblad Instellingen, selecteer de CW 900 HR en klik op Configuratie en Alarmen.

Kalenji CW900HR GPS: instelling alarm

Unselected

Geavanceerd gebruik

3.1 Hoe kan ik de schermachtergrond van het horloge aanpassen?

Je kunt de schermachtergrond van het horloge op verschillende manieren aanpassen:

1. Wissel naar een lokale achtergrond die direct beschikbaar is op het apparaat. Houd het hoofdscherm van het horloge ingedrukt en veeg omlaag/omhoog om een andere achtergrond te kiezen.
2. Wissel naar een achtergrond die voorgesteld wordt in de Decathlon Connect-app. De functies voor "stappen tellen" en "calorieën" zullen op het hoofdscherm blijven verschijnen. Maar het batterijniveau zal niet meer getoond worden.
3. Wissel naar een foto van je telefoon. De tijd en datum blijven dan weergegeven. Maar het aantal stappen, de calorieën en het batterijniveau worden niet meer weergegeven. Om terug te keren naar deze functies moet je een lokale schermachtergrond kiezen op je horloge of vanuit de Decathlon Connect-app.

Het is niet mogelijk om de functies op de schermachtergrond aan te passen.

3.2 Heeft mijn horloge een functie voor dagelijkse activiteiten?

Ja, het product registreert automatisch je dagelijkse activiteit (stappen, afstand, calorieën en hartslag).

3.3 Hoe kan ik de samenvatting van een activiteit bekijken?

Je kunt een samenvatting zien in het menu "Gegevens van activiteiten" van het horloge.
Om de gegevens te zien van de sessie waarin je geïnteresseerd bent, druk je op de waarde om te scrollen.
Om meer details van je activiteiten te zien, synchroniseer je het horloge met de app.

3.4 Welke sporten staan er op mijn horloge?

Je kunt op je horloge 8 sporten gebruiken die je kunt kiezen uit een lijst in de Decathlon Connect-app. Zo heb je steeds de juiste gegevens voor de gekozen activiteit.

Dit is de lijst van sporten:
- Hardlopen
- Wandelen
- Fietsen
- Trekking
- Loopband
- Indoor fietsen
- Yoga
- Crosstrainer
- Fitness
- Pilates
- Roeitrainer

3.5 Waar kan ik mijn slaapgegevens bekijken?

Slaapgegevens zijn alleen beschikbaar in de Decathlon Connect-app.

3.6 Waar kan ik mijn hartslag bekijken?

Je kunt je hartslag op elk moment bekijken via het hartslagmenu op het horloge. Je krijgt dan na 30 seconden een indicatie van je hartslag en je krijgt ook je hartslag in rust te zien.
Daaronder kun je de veranderingen van je hartslag op verschillende momenten van de dag bekijken.
Om meer te weten te komen over het onderwerp hartslag, vind je hieronder een artikel dat hieraan is gewijd (klik op de onderstaande knop).

Je hebt ook de mogelijkheid om je hartslaggegevens te bekijken in de Decathlon Connect-app na synchronisatie met je horloge:
- De hele dag door via de kaart "Hartslag" van het Dashboard. Klik erop om de details van elke dag te zien. Om het horloge de hele dag door je hartslag te laten registreren, moet deze optie op het horloge zijn ingeschakeld.
- Tijdens je sportactiviteit in het scherm "Analyse"

3.7 Hoe kan ik meldingen inschakelen?

Schakel meldingen in vanuit de app > Instellingen > CW900HR > Meldingen.

⚠ Om meldingen te ontvangen, moet je toegang toestaan vanuit het besturingssysteem van je telefoon:

- In iOS: Instellingen > Decathlon Connect > Meldingen > Meldingen delen.
Als de optie niet verschijnt, start je horloge dan opnieuw op via de Instellingen van het horloge > Uitschakelen
Tik vervolgens op Toestaan wanneer je een bericht ontvangt op je iPhone met de vraag of je wilt dat het horloge meldingen toont.

- In Android: als je problemen ondervindt, moet je de batterijoptimalisatiefunctie uitschakelen in de instellingen van je telefoon.
Voor meer informatie verwijzen we naar deze (Engelstalige) site die informatie bevat per telefoonmerk: https://dontkillmyapp.com/. Klik op de onderstaande knop als je deze site wilt raadplegen.

In de Decathlon Connect-app kan je de meldingen die je wil ontvangen of filteren, verder verfijnen.

Kalenji CW900HR GPS

3.8 Kan ik een dagelijks doel instellen?

Je hebt de mogelijkheid om een dagelijks doel in te stellen.

Je kunt doelen instellen voor: aantal stappen, afgelegde afstand en calorieën. Om ze bij te werken, ga je naar Decathlon Connect > Instellingen > CW900HR > Configuratie
Als het doel is bereikt, krijg je een melding op het horloge te zien.

Je kunt ook een slaapdoel instellen. Ga hiervoor naar Decathlon Connect > Instellingen > Hoofdinstellingen > Doelen > Slaap. Dit slaapdoel zal zichtbaar zijn op de slaapkaart van de app. Het wordt echter niet naar het horloge gestuurd; je ontvangt dus ook geen melding.

3.9 Hoe gebruik ik de snelkoppelingen (instellingen)?

Je hebt de mogelijkheid om snel enkele functies in en uit te schakelen:
- de continue hartslagmeting (vooral 's nachts kan het groene licht op de achterkant van het horloge hinderlijk zijn)
- de automatische detectie van je polsrotatie om het scherm te activeren
- de "Niet storen"-modus om geen meldingen te ontvangen.
- de energiebesparingsmodus.

Om deze functies in of uit te schakelen, veeg je op het beginscherm met je vinger van links naar rechts en klik je op het gewenste pictogram.

3.9 Hoe gebruik ik de snelkoppelingen (instellingen)?
3.10 Hoe krijg ik toegang tot de stopwatch en de timer?

Via het hoofdmenu van het horloge heb je een stopwatch en een timer ter beschikking.

In het timer-menu is het mogelijk verschillende aftelcycli in te stellen. Hiervoor ga je als volgt te werk:
- Ga naar het hoofdmenu van het horloge.
- Klik op "klok" en dan op het pictogram van de afteltimer
- Kies de duur van een cyclus, het aantal loops en klik op play.

3.11 Heeft het horloge een modus voor intervaltraining?

Ja, je kunt een intervaltraining instellen vanuit het timer-menu op het horloge.
Het is niet mogelijk om deze activiteit te uploaden naar de app.

Ga naar het hoofdmenu van het horloge:
- Klik op "klok" en dan op het pictogram van de timer
- Kies de duur van een cyclus, het aantal loops en klik op play.

3.12 Kan ik mijn gegevens synchroniseren met andere apps?

Het is mogelijk om je gegevens te synchroniseren met externe accounts: Strava, Polar, Garmin, Fitbit of Suunto.
Het is mogelijk om je gegevens te synchroniseren met interne accounts: Decathlon Coach, Decathlon Outdoor, Decathlon.
Om te kiezen hoef je enkel gebruik te maken van de DECATHLON HUB die toegankelijk is via de onderstaande link of rechtstreeks in de instellingen van de Decathlon Connect-app.

3.13 Hoe reset ik mijn product?

Om je product te resetten ga je naar het menu Instellingen op je horloge en klik je op Apparaat resetten.

3.14 Het weer

Om het weerbericht op je horloge te ontvangen, moet je deze optie activeren via de Decathlon Connect-app. Deze functie vereist dat Decathlon Connect
toegang heeft tot je locatie, wat je in de app zal worden gevraagd.

Telkens wanneer je synchroniseert, wordt de weersinformatie op het horloge bijgewerkt. Het is noodzakelijk het horloge ten minste een keer te synchroniseren om over de weersinformatie van de dag te beschikken.

3.15 Automatische detectie van de sportactiviteit

Met de functie "Detectie activiteit" herkent je horloge wandel- of hardloopactiviteiten en stelt het voor om automatisch een sessie te starten.

Om deze functie op je product te activeren, ga je naar Decathlon Connect > Instellingen > CW900HR > Configuratie > Detectie activiteit.

3.16 Muziek bedienen

De functie"Muziek bedienen" is op het horloge beschikbaar vanuit het hoofdmenu of vanuit het laatste scherm wanneer je een activiteit hebt gestart.

Om die te laten werken, moet je eerst muziek starten vanuit je favoriete muziekapp (Deezer, Spotify enz.). Daarna kun je het afspelen, pauzeren, volgende of vorige nummer direct vanaf het horloge regelen. Je telefoon moet dan wel binnen bereik zijn (maximaal een paar meter).

3.17 Helderheid van het scherm

Het is mogelijk om 3 niveaus van helderheid voor je product te kiezen.

Ga hiervoor naar de instellingen van het horloge en tik tot 3 keer op "Helderheid"

3.18 "Niet storen"-modus

Je kunt de "Niet storen"-modus activeren zodat het horloge je geen meldingen meer stuurt tijdens een zelfgekozen tijdslot.

Om deze functie op je product te activeren en het tijdslot te kiezen, ga je naar de Decathlon Connect-app> Instellingen > CW900HR > Configuratie > Niet storen
Daarna kies je de activatieperiode.

Je kunt de 'Niet storen'-functie op elk moment in- of uitschakelen door naar de snelinstellingen van het horloge te gaan (veeg op het beginscherm met je vinger van links naar rechts) en te klikken op het "maanpictogram".

3.19 Verlengen van de batterijduur

Het horloge heeft een batterijduur van 28 dagen zonder activiteit.
En ongeveer 7,5 uur met gps.

Om de batterijduur te verlengen, zijn er verschillende opties:
- Je kunt de batterijbesparingsmodus activeren in het menu met snelle instellingen van het horloge (veeg met je vinger van links naar rechts op het beginscherm)
- Je kunt de dagelijkse hartslagmeting in-/uitschakelen in het menu met snelle instellingen (veeg met je vinger van links naar rechts op het beginscherm).
- Je kunt de weergavetijd van het scherm verminderen in de instellingen van het horloge.
- Je kunt de helderheid van het scherm verminderen in de instellingen van het horloge.
- Je kunt de meldingen op het horloge uitschakelen vanuit de Decathlon Connect-app.

Unselected

Productkenmerken

Batterijduur

Het horloge heeft een batterijduur van 28 dagen zonder activiteit.
En ongeveer 7,5 uur met gps.

Dit zijn 7 dagen bij een activiteit van 1 uur per dag.

Die batterijduur kan verlengd worden (zie de rubriek 'Verlengen van de batterijduur')

Geheugen

Het product kan je gegevens van meerdere dagen opslaan. Toch is het beter om het zo vaak mogelijk te synchroniseren om lange synchronisatietijden te vermijden.

Waterdichtheid

Het product is ontwikkeld om bestand te zijn tegen onderdompeling in water (douchen) en zwemactiviteiten. Het is niet mogelijk om met het product te gaan diepzeeduiken.
Het product voldoet aan de ATM5-norm.

Nauwkeurigheid van het aantal stappen en de afstand

Ons algoritme voor het tellen van stappen is gebaseerd op de beweging van de pols. De nauwkeurigheid is dus afhankelijk van je dagelijkse activiteit.
Je kunt ook verschillen opmerken met andere systemen om stappen te tellen (op telefoons of producten van andere merken) omdat elke fabrikant zijn eigen meetalgoritme kiest en probeert de werkelijkheid te benaderen. Onvoorspelbare alledaagse bewegingen kunnen de nauwkeurigheid beïnvloeden door over- of onderschatting:

- De stappentelling begint pas nadat je minstens 10 stappen hebt gezet. Dit is om kleine alledaagse bewegingen uit te sluiten en alleen de stappen te tellen die echt verband houden met wandelen.

- Je hand in je zak hebben of een tas vasthouden of je hand op een kinderwagen of een winkelwagentje hebben, beïnvloedt de telling sterk. Vermijd deze situaties dus zoveel mogelijk om betrouwbare informatie te krijgen.

- De informatie over geslacht, leeftijd, lengte en gewicht draagt bij aan de berekening van stappen, afstand en calorieën. Het is dus belangrijk om de juiste gegevens in te voeren.

- De manier waarop je het horloge draagt kan de nauwkeurigheid beïnvloeden; als het product beweegt om je pols wordt de nauwkeurigheid beïnvloed. Probeer het product zo nauwsluitend mogelijk om je pols te dragen.

- Andere omgevingsfactoren kunnen de nauwkeurigheid ook beïnvloeden: klimmen en dalen, het soort ondergrond waarop je loopt, trillingen van de auto, enz. Dit alles kan fictieve stappen, of omgekeerd een onderschatting opleveren.

Nauwkeurigheid van de slaapgegevens

Voor de slaap is het, net als voor het tellen van stappen, belangrijk het product correct om de pols te dragen om een goede meting te krijgen. Het horloge detecteert de slaap pas na 3 uur slaap.

Nauwkeurigheid van de hartslagmeting

Wij hebben de nieuwste optische technologie getest om je de meest betrouwbare technologie te kunnen bieden. Er zijn echter een aantal factoren die de hartslagmeting kunnen verstoren, met name de plaatsing van het horloge om de pols. .

Het horloge moet goed aansluiten om het polsbeen, maar toch comfortabel zitten. Als het te los zit, zal het product het signaal niet correct meten. Zie de rubriek "Hoe plaats ik mijn horloge om mijn pols?

Andere factoren die de meting kunnen hinderen, vind je in de rubriek"PROBLEMEN BIJ HET GEBRUIK"

4.3 Nauwkeurigheid van de hartslagmeting.
Unselected
Kalenji CW700 HR

Ik onderhoud mijn product

Het wordt aanbevolen het horloge af te spoelen met schoon water of een sopje, omdat zweet, chloor of zout water de materialen, zoals dat van het bandje, na verloop van tijd kunnen aantasten. Droog je horloge daarna af met een doek.

BELANGRIJK:
Vermijd bepaalde blootstellingen:
- Aan een magneet omdat het horloge een magnetometer bevat die beschadigd kan worden.
- Aan de zon omdat langdurige blootstelling aan de zon verschillende gevolgen kan hebben, zoals kleurverlies of beschadiging van de batterij en een vermindering van de levensduur ervan.
- Aan chemische producten omdat ze agressief zijn (huishoudelijke producten, cosmetica, enz.)
- Aan kinderen: het product bevat een batterij die bij inslikken dodelijk kan zijn.

Unselected

Reparatie (troubleshooting)

Hier vind je de controlefiche voor het horloge CW900HR GPS.
Door de stappen van deze fiche te volgen, kun je nagaan of er mogelijk een probleem is met je product. Indien nodig vind je in de volgende rubriek (8. IK REPAREER) de videotutorials voor de herstelling. Je kunt ook naar de werkplaats van je DECATHLON-winkel gaan.

Klik op de onderstaande knop om de controlefiche te downloaden:

Unselected

Ik repareer mijn product

Voor dit product zijn de volgende reparaties mogelijk:

Vervangen horlogebandje

Het bandje van je horloge kan zonder gereedschap worden verwijderd door de pushpin van het bandje in te drukken.

Om het bandje weer te monteren, plaats je de pushpin in het gat van het horloge, druk je hem in en plaats je het bandje tussen de twee lugs van het horloge. Laat de pushpin weer los en beweeg het bandje lichtjes om ervoor te zorgen dat de pin goed vastzit.

Vervangen horlogebandje
Mijn product resetten

Volg de in de video beschreven stappen om je product te resetten.

Kalenji CW700 HR

Einde van de levensduur van je product

Als je product niet gerepareerd kan worden, breng het dan naar een AEEA-inzamelpunt of naar een DECATHLON-winkel om de recycling ervan te optimaliseren.

Unselected

Onderdelen

Hier is de lijst met onderdelen voor de CW900 HR:

Je kunt onderdelen bestellen op onze website decathlon.be (afhankelijk van de beschikbaarheid) door op een van de onderstaande knoppen te klikken, of contact opnemen met de klantendienst van je gebruikelijke Decathlon-winkel.

Unselected

Diensten werkplaats

Wil je de reparatie van je product aan ons toevertrouwen? Hier is de lijst met diensten die door onze werkplaatsen worden aangeboden:

• Vervangen van het bandje

Het vervangen van het bandje is heel eenvoudig zelf te doen, maar je kunt het ook in een werkplaats laten doen.

• Update firmware

De update van de firmware kun je zelf doen via de app. Het is echter ook mogelijk om het in de werkplaats te laten doen.

• Diagnose en verhelpen van storingen

Als je een bericht krijgt dat je horloge niet wordt gedetecteerd of dat je sessies niet worden weergegeven, of dat de sessie-overdracht niet synchroniseert ...

Unselected

Instructies

• Als je de gebruikershandleiding nodig hebt, klik dan op de knop Downloaden

Unselected

Conformiteitsverklaring

• Heb je de conformiteitsverklaring nodig? Klik dan op de knop Downloaden

Unselected
CW700HR

Wil je contact met ons opnemen?