MAGNET 7000

Ref: 3323094

MAGNET 7000

2004

Start verkoop: 2004

Ontwikkeld om in vorm te blijven. De ideale hometrainer om weer te beginnen sporten en in vorm te blijven! !

De hometrainer biedt je een complete activiteit om je uithoudingsvermogen te verbeteren en je beenspieren te verstevigen.

*De WGO raadt aan om deze activiteit regelmatig en met een matige intensiteit uit te voeren om in vorm te blijven (lichte transpiratie, je moet in staat blijven om een gesprek te voeren): 22 min/dag

*Om gewicht te verliezen en meer bepaald de vetmassa te verminderen, raadt de WGO ook aan om deze activiteit regelmatig en met een matige intensiteit uit te voeren, maar langer: 44 min/dag

Ik heb een probleem

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

De pedalen klapperen

De pedalen zijn niet goed vastgedraaid:

=>Draai de pedalen een slag los en draai ze vervolgens stevig terug aan.

Ik heb een probleem met de weerstand

1. Ik verander de positie van de weerstandsknop maar merk geen verandering:

=>De kabel is niet goed aangesloten: Schroef de stuurhouder los en controleer of de kabel correct werd aangesloten.

=>Controleer of het zwarte blokje onderaan de kabel werd verwijderd.

2. Niveau 1 is abnormaal zwaar:

=>De kabel is niet goed aangesloten: Schroef de stuurhouder los en controleer of de kabel correct werd aangesloten.

Mijn hometrainer maakt geluid

De schroeven zitten los:

=>Draai alle zichtbare schroeven aan.

De pedalen maken lawaai

De pedalen maken lawaai:

=> Kijk na of de pedalen juist gemonteerd zijn.

Mijn display gaat niet aan

1. Montageprobleem:

=>Achteraan op de console: Controleer aan de hand van de handleiding of de console correct is aangesloten.

=>Waar de twee buizen samenkomen: Controleer aan de hand van de handleiding of de elektrische kabel correct is aangesloten.

2. Elektrisch probleem:

=>Je hometrainer werkt op batterijen: Controleer de +/--positie van de batterijen. Als het probleem aanhoudt, vervang dan de batterijen.

=>Je hometrainer is aangesloten op netstroom: check of de adapter correct op de hometrainer werd aangesloten, of hij op het elektriciteitsnet is aangesloten en of je stopcontact werkt.

3. Probleem in gebruik: de display gaat niet aan als je tegelijkertijd batterijen gebruikt en de hometrainer op het elektriciteitsnet is aangesloten.

Ik heb een probleem met de pedalen

1. Ik kan de pedalen niet monteren:

=>Slechte montage van de pedalen: Zorg ervoor dat het pedaal met de letter 'R' aan de rechterkant gemonteerd wordt en dat het pedaal met de letter 'L' gemonteerd wordt aan de linkerkant van het toestel.

2. De pedalen maken geluid:

=> Check de montage van de pedalen: check of de sluitringen werden geplaatst zoals aangegeven in de montagehandleiding en of alle schroeven goed werden vastgedraaid.

Ik kan de pedalen niet monteren

Het rechterpedaal (R) en het linkerpedaal (L) hebben niet dezelfde schroefrichting.

MAGNET 7000

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

Onderhoud van mijn product

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

Onderhoudstips

1. Koppel de adapter na elk gebruik los.

2. Maak de crosstrainer na elk gebruik schoon met een (vochtig) doekje.

3. Controleer regelmatig of je crosstrainer nog stabiel staat, en of de schroeven nog goed zijn aangedraaid. Maak hiervoor gebruik van de handleiding.

Opbergtips

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.

Gebruiksbeperking

Uitsluitend voor thuisgebruik.

MAGNET 7000

Ik bestel reserveonderdelen voor dit product

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE HOMETRAINER?

Mijn hometrainer laten onderhouden / herstellen

PRESTATIES EN ADVIESPRIJZEN VAN HET ATELIER BEKIJKEN

Handleiding

• MAGNET 7000

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

MAGNET 7000

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik een garantie van 5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).