MAGNET 7500

Ref: 5931043

MAGNET 7500

Start verkoop: 2005

 

Ontworpen om je conditie op peil te houden. De ideale hometrainer om weer te beginnen sporten en in vorm te blijven! De hometrainer biedt je een complete activiteit om je uithoudingsvermogen te verbeteren en je beenspieren te verstevigen.

 

*De WGO raadt aan om deze activiteit regelmatig en met een matige intensiteit uit te voeren om in vorm te blijven (lichte transpiratie, je moet in staat blijven om een gesprek te voeren): 22 min/dag

*Om gewicht te verliezen en meer bepaald de vetmassa te verminderen, raadt de WGO ook aan om deze activiteit regelmatig en met een matige intensiteit uit te voeren, maar langer: 44 min/dag

Ik heb een probleem

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

Mijn hometrainer maakt geluid
Mijn display gaat niet aan
Ik heb een probleem met de weerstand
Ik kan de pedalen niet monteren
Ik heb een probleem met de pedalen
De pedalen klapperen

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? neem dan contact op met een van onze specialisten.

MAGNET 7500

Onderhoud van mijn product

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

Onderhoudstips 
Opbergtips
Gebruiksbeperking

Ik bestel reserveonderdelen voor dit product

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE HOMETRAINER?

MAGNET 7500

Mijn hometrainer laten onderhouden / herstellen

PRESTATIES EN ADVIESPRIJZEN VAN HET ATELIER BEKIJKEN

Handleiding

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik een garantie van 5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).

MAGNET 7500