MINIBIKE

Ref: 8542887

MINIBIKE 100

2019

Start verkoop: 2019

Ideaal toestel om zowel thuis als op kantoor je armen en benen te trainen! De mini bike is het ideale toestel om overal mee te nemen.

DE VOORDELEN:

VEELZIJDIGHEID

Geschikt voor cardiotraining. Voor een work-out van je benen of armen

COMPACTHEID

Dit heel compacte toestel kan je gemakkelijk overal bewaren.

GEBRUIKSGEMAK

Een eenvoudige, gebruiksvriendelijke console

COACHING

Console met 5 functies

STABILITEIT

Met 4 brede antislippedalen.

Β

Ik heb een probleem

Ik ondervind een probleem als ik mijn toestel gebruik

Lees aandachtig de handleiding als je een probleem ondervindt tijdens het gebruik. Als het probleem niet kan worden opgelost, neem dan contact op met een Decathlon-winkel in je buurt.

Er is een onderdeel kapot

We hebben helaas geen reserveonderdelen voor dit product. We nodigen je wel van harte uit om naar onze dichtstbijzijnde winkel te komen om je een oplossing te bieden.

Β

Handleiding

• MINIBIKE 100

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

MINIBIKE 100

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).