OPBLAASBARE KAJAKS | DECATHLON DIENST NA VERKOOP

SAV OPBLAASBARE KAJAKS

KAJAKS

Selecteer het juiste model om alle informatie over uw product te vinden. Montage, onderhoud, herstelling, toebehoren en reserveonderdelen compatibel met uw opblaasbare kajak!

opblaasbare-kajak-itiwit-packraft-pr100-1p

ITIWIT-OPBLAASBARE KAJAK PACKRAFT PR100 1P

Doordat een packraft zo verbluffend compact is kan je op een heel nieuwe manier hiken, langs rustig water van klasse 1 waarna je een rivier kan afvaren of een meer oversteken: creëer je eigen avontuur op maat.

opblaasbare-kajak-itiwit-packraft-pr500-1p

ITIWIT-OPBLAASBARE KAJAK PACKRAFT PR500 1P

Deze packraft werd ontwikkeld voor gevorderde avonturiers en past in een rugzak. Wandel eerst stroomopwaarts langs een rivier van max. klasse 2, blaas je kajak op en vaar de rivier af. een uiterst compact opblaasbare rivierkajak

Kano itiwit x500 4P

OPBLAASBARE KANO DROP-STITCH HOGE DRUK X500 4 PERSONEN (2 VOLWASSENEN + 2 KINDEREN)

Ons bevlogen team ontwikkelde deze kano voor gevorderden die in gezinsverband een dagtocht maken op een meer of een rustige rivier. Een stevige opblaasbare kano met drop-stitch hogedrukbodem voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen), met verhoogde zitjes voor meer comfort. De perfecte combinatie van stabiliteit en prestatievermogen.

kayak_gonflable_itwit_2_vert

ITIWIT-OPBLAASBARE KAJAK-ITIWIT 1/2 PERSONEN GROEN

Ontworpen voor wie af en toe tochtjes maakt met een kajak, geschikt voor 1 tot 2 personen, in rustig water DE VOORDELENCAPACITEITVoor 1 tot 2 personen, met een maximum van 150 kg (331 lbs).OPBLAASTIJDOp te blazen in 7 minuten met een handpomp met dubbele werking (1,5 psi; 0,1 bar)STABILITEITBrede zijbanden en brede opblaasbare bodem voor een goede stabiliteit.GLIJVERMOGENGepatenteerde voorpunt om goed door het water te glijden. 3 zwaarden.COMFORTVerhoogd zitje voor een goed comfort wanneer je stil ligt of peddelt.

kajak itiwit x500

ITIWIT-OPBLAASBARE TOERKAJAK X500

Ontworpen voor halfgevorderde kajakkers om dagtochtjes te maken op een meer rustige rivier of kalme zee Goedgekeurd om verder dan 300 m op zee te gaan VOORDELENCAPACITEITVoor 1 persoon met een maximum van 115 kg 2 opbergzones OPBLAASTIJDOp te blazen in 3 minuten met een handpomp met dubbele werking tot 10 psi 0 7 bar AANPASBAARHEIDVerstelbare voetsteunen in de cockpit GLIJVERMOGENSmalle voorpunt en duidelijke kiellijn dankzij de romp in V shape ZITCOMFORTZitje in schuim van dubbele dichtheid VEELZIJDIGHEIDMogelijkheid om een spatzeil te bevestigen om het hele jaar door te kajakken STEVIGHEIDDrop Stitch materiaal en verstevigd op de wrijvingszones SNEL DROOGGeen delen in textiel Waterdicht materiaal

kayak_gonflable_itwit_3_orange

ITIWIT-OPBLAASBARE KAJAK-ITIWIT 2/3 PERSONEN ORANJE

Ontworpen voor wie af en toe kajaktochtjes maakt in rustig water met 2 of 3 personen VOORDELENCAPACITEITVoor 2 tot 3 personen met een maximum van 230 kg 507 lbs OPBLAASTIJDOp te blazen in 10 minuten met handpomp met dubbele werking 1 5 psi 0 1 bar STABILITEITBrede zijbanden en een brede opblaasbare bodem voor een goede stabiliteit GLIJVERMOGENDoor de gepatenteerde voorpunt glijdt de kajak goed over het water Drie zwaarden ZITCOMFORTVerhoogd zitje voor meer comfort wanneer je stil ligt of bij het peddelen

kayak_gonflable_itwit_2_bleu

ITIWIT-OPBLAASBARE KAJAK-ITIWIT 1/2 PERSONEN BLAUW

Ontworpen voor wie af en toe kajaktochtjes maakt in rustig water alleen of met zijn twee n DE VOORDELENCAPACITEITVoor 1 tot 2 personen met een maximum van 150 kg 331 lbs VLOTTE MONTAGE EN DEMONTAGEOpblaasbaar in 7 min met handpomp met dubbele werking 1 5 psi 0 1 bar STABILITEITBrede zijbanden en een brede opblaasbare bodem voor een goede stabiliteit GLIJVERMOGENDoor de gepatenteerde voorpunt glijdt de kajak goed over het water Drie zwaarden ZITCOMFORTVerhoogd zitje voor meer comfort wanneer je stilligt of bij het peddelen

Opblaasbare kajak Itiwit 1 persoon geel

ITIWIT-OPBLAASBARE KAJAK-ITIWIT 1 PERSOON GEEL

Ontworpen voor wie af en toe tochtjes maakt met een kajak 1 persoonskajak voor rustig water VOORDELENCAPACITEITVoor 1 persoon met een maximum van 100 kg 220 lbs OPBLAASTIJDOp te blazen in 6 minuten met een handpomp met dubbele werking STABILITEITZijbanden en brede opblaasbare bodem voor een goede stabiliteit GLIJVERMOGENDoor de gepatenteerde voorpunt glijdt de kajak goed over het water Drie zwaarden ZITCOMFORTVerhoogd zitje voor meer comfort wanneer je stilligt of bij het peddelen

itiwit-opblaasbare-kajak-100+-decathlon

OPBLAASBARE KAJAK 100 + 2P / 3P / 4P

Voor de modellen voor: 2P / 3P / 4P | Verkocht sinds 2018

kayak_gonflable_itwit_3_bleu

ITIWIT-OPBLAASBARE KAJAK-ITIWIT 2/3 PERSONEN BLAUW

Ontworpen voor wie af en toe kajaktochtjes maakt in rustig water, met 2 of 3 personen. VOORDELENCAPACITEITVoor 2 tot 3 personen, met een maximum van 230 kg (507 lbs).OPBLAASTIJDOp te blazen in 10 minuten met handpomp met dubbele werking (1,5 psi; 0,1 bar).STABILITEITBrede zijbanden en een brede opblaasbare bodem voor een goede stabiliteit.GLIJVERMOGENDoor de gepatenteerde voorpunt glijdt de kajak goed over het water. Drie zwaarden.ZITCOMFORTVerhoogd zitje voor meer comfort wanneer je stil ligt of bij het peddelen.

BIC-YAKKAIR FULL HP2

BIC-OPBLAASBARE KAJAK YAKKAIR FULL HP2

Ontworpen voor halfgevorderde kajakkers die tochtjes maken op rustig water VOORDELENCAPACITEIT2 personen Belastbaar tot max 210 kg 463 lbs OPBLAASTIJD10 minuten met handpomp met dubbele werking tot 8 psi 0 55 bar GLIJVERMOGENGeprofileerde romp V vormige voor en achterpunt STIJFHEIDDrop Stitch panelen opgeblazen met hoge drukZITCOMFORTZitjes met een hoge rugleuning die de rug zeer goed ondersteunt

KAYAK-minesota_sevylor

SEVYLOR-OPBLAASBARE KAJAK MINNESOTA BLAUW

Ontworpen voor wie regelmatig tochtjes maakt met een kajak, geschikt voor 2 tot 3 personen.VOORDELENCAPACITEITVoor 1 tot 3 personen (2 volwassenen 1 kind), met een maximum van 225 kg (495 lbs).OPBLAASTIJD10 minuten met een handpomp met dubbele werking (1,5 psi; 0,1 bar)STABILITEITStabiel door zijn breedte van 91,5 cm.GLIJVERMOGENPlatte romp die niet vervormt dankzij de opgehangen zitjes.GEBRUIKSCOMFORT2 handgrepen-peddelhouders opzij.TRANSPORTGEMAKWaterdichte opbergtas met waterafvoer, peddelhouders, brede riemen.

OPBLAASBOOT-ITIWIT-EASYBOAT-100

ITIWIT-OPBLAASBOOT-EASYBOAT 100 BLAUW

Ontworpen voor wie af en toe wil varen met een bootje, op zee dicht bij het strand of op een meer.VOORDELENCAPACITEITVoor een volwassene en een kind, met een maximum van 120 kg (265 lbs).OPBLAASTIJDOngeveer 5 minuten met een handpomp. Leeg te laten in 1 minuut.TRANSPORTGEMAKLichte boot van ongeveer 2 kg inclusief tas, met draagkoord.

opblaasbare-kajaks-sevylor-WABASH

SEVYLOR-OPBLAASBARE KAJAK WABASH BLAUW

Ontworpen voor wie af en toe tochtjes maakt met een kajak VOORDELENCAPACITEITVoor 1 of 2 personen met een maximum van 200 kg 441 lbs OPBLAASTIJDOp te blazen in 10 minuten met een handpomp met dubbele werking 1 5 psi 0 1 bar STABILITEITHeel stabiel dankzij de brede zijbanden 2 ergonomische zitjes

willamette_sevylor

SEVYLOR-OPBLAASBARE KAJAK WILLAMETTE BLAUW

Ontworpen voor wie af en toe tochtjes maakt met een kajak, om met 2 of 3 personen te kajakken in rustig water.VOORDELENCAPACITEITVoor 1 tot 3 personen (2 volwassenen 1 kind) met een maximum van 210 kg.OPBLAASTIJDDe kajak is op te blazen in 10 minuten met een handpomp met dubbele werking.STABILITEITStabiel dankzij de breedte van 93 cm.GLIJVERMOGENPlatte voorpunt die niet wordt vervormd dankzij de opgehangen zitjes.

BIC-NOMAD-HP3

BIC-OPBLAASBARE KAJAK NOMAD HP3

Ontworpen voor wie regelmatig tochtjes maakt met een kajak, op zee of op rustig water. Set van: kajak en 2 draagtassen.VOORDELENSTABILITEITBodem en kiel opgeblazen met hoge druk: verbetert de stabiliteit en het glijvermogen.DRIJFVERMOGENOmhulling in verstevigd polyester. Voor- en achterpunt: verstevigingen binneninBELASTBAARHEIDVoor 3 volwassenen of 2 volwassenen 2 kinderen met een maximum van 280 kg.AUTONOMIEOpbergruimte achteraan, ringen om een tas of waterdichte bus vast te maken.TRANSPORTGEMAK2 draagtassen/waterdichte tassen, peddelringen, 2 draaggrepen.OPBLAASTIJDOngeveer 15 minuten met een handpomp met dubbele werking. Montagehandleiding meegeleverd.

KAJAK-ADVANCED-ELEMENTS-FIREFLY-1P

ADVANCED ELEMENTS-OPBLAASBARE KAJAK FIREFLY 1P

Ontworpen voor wie af en toe kajaktochtjes maakt, niet te ver op zee of op een meer of rustige rivier.VOORDELENSTABILITEITErg stabiel door zijn breedte. Ideaal voor personen tot 80 kg.OPBLAASTIJDOngeveer 6 minuten met een handpomp met dubbele werking.GLIJVERMOGENZeer wendbare kajak door de korte vorm; gemiddeld glijvermogen.DRIJFVERMOGENVoor 1 persoon, belastbaar tot max. 113 kg. Geïntegreerd zwaard. Zeer wendbaar.

KAJAK-ADVANCED-ELEMENTS-LAGOON-2P

ADVANCED ELEMENTS-OPBLAASBARE KAJAK LAGOON 2P

Ontworpen voor wie af en toe tochtjes maakt met een kajak, om met 2 personen te kajakken in rustig water (max. 300 m uit de kust - Frankrijk)VOORDELENSTABILITEITStabiel dankzij zijn breedte.DRAAGVERMOGENVoor 2 personen, met een maximum van 159 kg.OPBLAASTIJDOngeveer 10 minuten met een handpomp. Vast zwaard. Ventielen met snelsluiting.GLIJVERMOGENStijve voor- en achterpunt om beter door het water te glijden.ZITCOMFORT2 zitjes in schuimstof met verstelbare riemen.  Opblaasbare cockpits.

BIC-YAKKAIR TWO HP

BIC-OPBLAASBARE KAJAK YAKKAIR HP TWO

Ontworpen voor 2 personen die kajaktochtjes maken op een meer, rustige rivier of op zee (max. 300 m uit de kust - Frankrijk).VOORDELENCAPACITEITVoor 1 of 2 personen, met een maximum van 250 kg.OPBLAASTIJDOngeveer 10 minuten met een handpomp met dubbele werking.STABILITEITZeer stabiel doordat de kajak heel laag op het water ligt.GLIJVERMOGENBodem opgeblazen met hoge druk en stijve voorpunt om beter door het water te glijden.ZITCOMFORT2 zitjes en voetsteunen verstelbaar met riempjes.

KAJAK-ADVANCED-ELEMENTS-FRAME-1P

ADVANCED ELEMENTS-OPBLAASBARE KAJAK FRAME 1P

Ontworpen voor wie af en toe tochtjes maakt met een kajak, 1-persoonskajak voor rustig water (minder dan 300 m van de kust - Frankrijk).VOORDELENSTABILITEITStabiel door zijn breedte en 2 zijbandenCAPACITEITVoor 1 persoon met een maximum van 100 kg.OPBLAASTIJDOngeveer 10 minuten met een handpomp met dubbele werking. Draagtas meegeleverd.DRIJFVERMOGEN2 luchtkamers opblaasbare bodem. Opblaasbare cockpit.GLIJVERMOGENNetzak op de rugleuning, plaats voor een tas of waterdichte bus in de voorpunt. Stijve voorpunt

SEVYLOR-TAHITI-PLUS-PRO

SEVYLOR OPBLAASBARE KAJAK TAHITI PLUS PRO 3-PERSOONS

Ontworpen voor wie af en toe kajaktochtjes op rustig water maakt.VOORDELENCAPACITEITTot drie personen met een maximum van 200 kg. 3 zitjes, verstelbaar met riemen. VLOTTE MONTAGE/DEMONTAGEOppompen duurt ongeveer 8 minuten met een handpomp met dubbele werking. Sevytest-ventiel om de druk te meten.STABILITEITBeschermend voordekje. 2 grote zijbanden zorgen voor de stabiliteit.GLIJVERMOGENGemiddeld.ZITCOMFORT3 opblaasbare zitjes.

SEVYLOR-POINTER

SEVYLOR-OPBLAASBARE KAJAK POINTER 2 ORANJE

Ontworpen voor wie regelmatig tochtjes maakt met een kajak, geschikt voor 2 personen, op rustig water.VOORDELENDRIJFVERMOGENVoor 2 personen, met een maximum van 180 kg. Geleverd met 2 dekken: 1 of 2 personen.STABILITEITCorrecte stabiliteit.OPBLAASTIJD12 minuten met een handpomp met dubbele werking. Drukmeter meegeleverd.GLIJVERMOGENLange en slanke vorm; voor- en achteraan verstevigd om beter door het water te glijden.ZITCOMFORT2 zitjes, verstelbaar met riemen; verstelbare voetsteunen.

SEVYLOR-SIROCCO

SEVYLOR-OPBLAASBARE KAJAK SIROCCO BLAUW

Ontworpen voor 2 volwassenen 1 kind die korte tochtjes maken op een kalme zee, een meer of rustige rivier. Mogelijkheid om met 2 te kajakken.VOORDELENSTABILITEITStabiel dankzij de 2 zijbanden en de 2 ergonomische zitjes.CAPACITEITVoor 2 of 3 personen met een maximum van 230 kg. Afneembaar zwaard.OPBLAASTIJDOngeveer 10 minuten met een handpomp met dubbele werking. 3 ventielen van het type "Boston".GLIJVERMOGENCorrect glijvermogen dankzij de smalle vorm. 1 zwaard.COMFORT3 verstelbare zitjes; mogelijkheid om een zitje eruit te halen om met 2 te kajakken.

SEVYLOR-HUDSON

SEVYLOR-OPBLAASBARE KAJAK HUDSON BLAUW

Ontworpen voor 2 volwassenen 1 kind die korte tochtjes maken op een kalme zee, een meer of rustige rivier. Mogelijkheid om met 2 te kajakken.VOORDELENSTABILITEITStabiel dankzij de 2 zijbanden.CAPACITEITVoor 1 tot 3 personen (2 volwassenen 1 kind) met een maximum van 230 kg.OPBLAASTIJDOpblazen in: ongeveer 10 minuten met handpomp met dubbele werking.GLIJVERMOGENGlijdt correct over het water. Zwaard afneembaar wanneer de lucht uit de kajak is.COMFORT3 comfortabele zitjes; Opblaasbare zitting; rugleuning verstelbaar met riemen.

kajak-rk-100-2p-tribord

TRIBORD-TOERKAJAK RK500-2 GROEN 2 VOLWASSENEN

Ontworpen voor halfgevorderde kajakkers (2 volwassenen 1 kind) die tochtjes maken op een meer, rustige rivier of kalme zeeVOORDELENCAPACITEITVoor 1 tot 3 personen (2 volwassenen  1 kind) met een maximum van 240 kg (529 lbs).STABILITEITHeel stabiele kajak dankzij zijn volume. Zelflozend en onzinkbaar.GLIJVERMOGENBlijft goed op koers dankzij de zeer uitgesproken kiel. Goedgekeurd voor tochten op zee.ZITCOMFORT3 voorgevormde zitjes.

kajak-rk-100-1p-tribord

TRIBORD-TOERKAJAK RK500-1 PERSOON ORANJE

Ontworpen voor halfgevorderde kajakkers die tochten maken op een meer, rustige rivier of op zee. Goedgekeurd om verder dan 300 m op zee te gaan (Frankrijk).VOORDELENCAPACITEITBelastbaar tot een maximum van 120 kg (264,55 lbs).1 persoonGLIJVERMOGENGoed geprofileerde romp zodat de kajak koersvast is en soepel door het water glijdt.STABILITEITCorrecte stabiliteit voor een toerkajak. Onzinkbaar en zelflozend.ZITCOMFORTMet comfortabel verstelbaar zitje. Geïntegreerde voetsteunen.

TRIBORD-IK100 2 PERSONEN

TRIBORD-OPBLAASBARE KAJAK-IK100 2 PERSONEN BLAUW

Ontworpen voor 2 kajakkers die korte tochtjes 3 uur maken op een meer rustige rivier of op zee minder dan 300 m uit de kust Frankrijk Ook geschikt om alleen te kajakken VOORDELENZITCOMFORT2 zitjes met opblaasbare zitting en verstelbaar met een riem OPBLAASTIJDOngeveer 7 minuten met een handpomp met dubbele werking Reparatieset meegeleverd STABILITEITErg stabiel dankzij de bredere achterkant en de brede zijbanden GLIJVERMOGENGlijdt correct over het water geschikt voor iedereen ongeacht de lichaamsbouw 2 afneembare zwaarden CAPACITEITVoor 1 of 2 personen met een maximum van 200 kg 2 afneembare zwaarden