STEPPER COMFORT

Ref: 8360458

STEPPER COMFORT

2016

Datum van verkoop: 2016

Ontworpen voor: wie af en toe aan cardiotraining en spierversterking wil doen. Ideaal om in conditie te blijven en gewicht te verliezen.

Dankzij het hoogteverstelbare handvat sta je altijd stabiel en met goed rechte rug op de ministepper Comfort.

VOORDELEN :

VEELZIJDIGHEID : Voor cardiotraining en spierversterking.

METING VAN DE PARAMETERS : Computer met 4 functies: herhalingen, duur, frequentie en verbruikte calorieën.

INSTELBAAR : De hoogte van het handvat is verstelbaar zodat je met een rechte rug traint.

STABILITEIT : Slipvaste treden en handvat voor optimale stabiliteit.

Ik heb een probleem

Ontbrekend of stuk onderdeel

Zoek het nummer van het onderdeel en klik op \"NEEN\"

STEPPER COMFORT

Handleinding en software