IJsbijl

IJSBIJL MET HAMERKOP NAJA LIGHT

Ref: 8495152

wie aan alpinisme doet en zich aan klassieke en technische gletsjerbeklimmingen wil wagen.

ONDERHOUDSTIPS VOOR JE IJSBIJL

Hier zijn enkele onderhoudstips om je ijsbijl te onderhouden en er langer plezier aan te beleven:
NIET VERGETEN TE SLIJPEN!

Slijp regelmatig de houw voor een goede verankering in de sneeuw en het ijs.

ALTIJD REINIGEN!

Na gebruik moet je je ijsbijl goed reinigen en laten drogen.

ONDERDELEN

Met deze onderdelen kan je je ijsbijl onderhouden en/of herstellen:
Schroefkit Naja/Anaconda
IJsbijl
Houw Naja
IJsbijl
Hamerkop Naja/Anaconda
Draaglus Trac'Up

HULP NODIG?

help outline
Als je Simond-ijsbijl beschadigd is, neem je best contact op met de werkplaats van je Decathlon-winkel of met Simond via het formulier.We zullen je dan vertellen wat je moet doen.

HANDLEIDING

Wil je de handleiding van je ijsbijl? Gewoon even op downloaden klikken.