Bebike 500e picture

ELEKTRISCHE FIETS BEBIKE 500e

GEBRUIKERSHANDLEIDING

Op zoek naar de handleiding van de fiets? Klik op downloaden.

Lukt het niet om het probleem op te lossen of staat het niet in de lijst? Klik op de aanvraag voor ondersteuning.

ONZE BELOFTES

BTWIN geeft levenslange garantie, bij gewone gebruiksomstandigheden, op het frame, de vork, het stuur en de stuurpen, en 2 jaar vanaf de aankoopdatum voor de andere onderdelen (batterij, elektrische onderdelen, en mechanische onderdelen behalve onderdelen onderhevig aan slijtage) en de werkuren.