G-EYE 700

Ref: 8353453

G-EYE 700

2016

Eerste ingebruikneming

Hoe gebruik ik mijn product?

Video

Hoe haal ik de opgeslagen foto's en video's op?

Filmpje 2014

Hoe lijm ik de pads vast?

Filmpje 2014

Software en applicaties

Hoe stel ik het video tijdverloop in?

Video

Hoe stel ik het foto tijdverloop in?

Video

Welke montagesoftware kan ik gebruiken met mijn camera?

Als u gebruik wilt maken van een gratis montagesoftware wilt, raden wij u het gebruik aan van:
-Op een Mac: iMovie.
-Op Windows: Windows Movie Maker.
Er is ook andere montagesoftware verkrijgbaar tegen betaling.

logo-ios
logo-android

Een andere vraag?

Ik kan mijn video's niet lezen. hoe komt dit?

Mogelijk is je microSD-kaart niet compatibel met onze camera's.
Onze camera's zijn compatibel met microSD-kaarten tot 64 Gb van klasse 10.
Hoe hoger de ingestelde beeldkwaliteit, des te groter de schrijfsnelheid (minstens 45Mbit/s) die de microSD kaart moet gebruiken

Moet ik bepaalde voorzorgsmaatregelen nemen als ik mijn camera meeneem naar een vochtige omgeving?

Om condensvorming te voorkomen in een vochtige omgeving raden wij u aan om een anticondensapparaat in de waterdichte kist te gebruiken.
U kunt deze accessoires vinden in de winkel en op www.decathlon.com

Is het mogelijk om een externe microfoon te monteren op de g-eye camera's?

Ja met behulp van een microfoon met mini-USB-poort die u in elektronicawinkels koopt

Hoeveel minuten film kan ik opslaan op mijn sd-kaart?

Voor een kaart van 16 Gb:
720p(120FPS): 2:30 uur
1080p(30FPS): 2 uur
1080p(60FPS): 1:45 uur

Voor een kaart van 32 Gb:
720p(120FPS): 5 uur
1080p(30FPS): 4 uur
1080p(60FPS): 3:30 uur

G-EYE 700

Wilt u contact met ons opnemen? een contactformulier openen

Handleidingen

• notice-pictogramme

Heeft u de producthandleiding nodig? Klik op downloaden.

Conformiteitsverklaring

• notice-pictogramme

Verklaring van overeenstemming van het product? Klik op downloaden.