ST 220

8210216

Datum van verkoop: 2010

Ik heb een probleem

PROBLEEM

In geval van problemen met uw toestel, raden wij u aan uw handleiding te raadplegen.

Indien uw probleem niet verholpen is, kan u zich richten tot uw winkel van aankoop.

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? Neem dan contact met ons op.

HANDLEIDINGEN

U zoekt de handleiding van uw product? Klik op downloaden.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.