ST TWISTER

Ref: 8360454

ST TWISTER

2016

Datum van verkoop: 2016

Ontworpen voor: wie af en toe aan cardiotraining of spierversterking doet. Ideaal om in conditie te blijven en gewicht te verliezen.

Train je hele lichaam met de ministepper TWISTER met zijdelingse stapbewegingen en elastieken voor een strak lijf van kop tot teen!

VOORDELEN :

VEELZIJDIGHEID : Voor cardiotraining en voor oefeningen voor een strakker lichaam (elastieken).

METING VAN DE PARAMETERS : Teller met 4 functies: herhalingen, duur, frequentie en verbrande calorieën.

GEMAKKELIJK TE VERPLAATSEN : Klein fitnesstoestel dat weinig plaats inneemt en makkelijk te verplaatsen is.

STABILITEIT : Antislip treden.

Ik heb een probleem

Ontbrekend of stuk onderdeel

Zoek het nummer van het onderdeel en klik op \"NEEN\"

ST TWISTER

Handleinding en software