VM 120

Ref: 8213120

Start verkoop: 2012

Ontwikkeld voor occasioneel gebruik (tot 3 uur gebruik ofwel 1 sessie van 30 min/dag). Alles wat je nodig om af en toe te trainen, tegen de laagste prijs. Ideaal voor beginners.

Voordelen

Stevigheid: Vliegwiel: 3 kg. Stabiliteit. 8 moeilijkheidsniveaus.

Gebruikscomfort: vloeiende en stille trapbewegingen. Eenvoudige mechanische afstelling.

Gebruiksgemak: Nieuw en intuïtief slim display: 1 knop en 5 functies. Autoscanmodus.

Meting van de fysieke activiteit: Weergave op display: tijd, afstand, snelheid, duur, verbrande calorieën

Opberggemak: een compact en makkelijk op te bergen model.

Montage en eerste gebruik

Je hebt een product van het merk Domyos gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben we een tutorial gemaakt. Klik op de video voor een stap-voor-stapbegeleiding bij de montage.

Ik heb een probleem

Is je toestel correct gemonteerd, maar ondervind je toch nog enkele problemen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.
De pedalen maken geluid

De pedalen maken geluid:

=> controleer de montage van de pedalen.

Probleem met de berekening van het vetpercentage

De gegevens "FAT" en "Err 2" worden weergegeven op het scherm:

=> controleer of uw handen correct geplaatst zijn op de hartslagsensoren en of deze laatste niet te vochtig zijn.

=> neem onmiddellijk de sensoren vast na weergave van 'HOLD'.

Ik kan de pedalen niet monteren

Het rechterpedaal (R) en het linkerpedaal (L) worden in tegengestelde richting geschroefd.

Ik heb een probleem met de weerstand

1. Ik wijzig de stand van het weerstandwieltje en merk geen verandering:

=>slecht aangesloten kabel: schroef de stuurhouder los en controleer of de kabel correct werd aangesloten.

=>controleer of het zwarte blokje onderaan de kabel werd verwijderd.

2. Niveau 1 is abnormaal hard:

=>slecht aangesloten kabel: schroef de stuurhouder los en controleer of de kabel correct werd aangesloten.

Mijn display blijft uitgeschakeld

1. Montageprobleem:

=>aan de achterzijde van het display: controleer met behulp van de handleiding of de aansluitingen op het display correct werden uitgevoerd.

=>aan de verbinding van de twee buizen: controleer met behulp van de handleiding of de elektrische kabels correct werden aangesloten.

2. Elektriciteitsprobleem:

=>de hometrainer werkt op batterijen: controleer de +/--positie van de batterijen. Als het probleem aanhoudt, vervang dan de batterijen.

=>de homertrainer is aangesloten op het elektriciteitsnet: controleer of de adapter correct is aangesloten op de hometrainer en het stroomnet, en of het stopcontact werkt.

3. Probleem bij gebruik: het display zal niet inschakelen als je tegelijkertijd batterijen gebruikt en de hometrainer op het elektriciteitsnet is aangesloten.

Ik hoor een klikgeluid tijdens het trappen

De pedalen zitten los:

=> draai de pedalen een slag los en draai ze vervolgens stevig weer aan.

Op het display wordt "Err" weergegeven
Ik slaag er niet in om de waarden op het display te wijzigen

Waarden wijzigen: draaien

Functies wijzigen: drukken

Mijn hometrainer maakt geluid

De schroeven zitten los:

=>draai alle zichtbare schroeven aan.

Ik heb een probleem met de pedalen

1. Ik kan de pedalen niet monteren:

=>verkeerde montage van de pedalen: controleer of het pedaal met de markering R rechts en het pedaal met de markering L links gemonteerd is.

2. De pedalen maken geluid:

=> controleer de montage van de pedalen: controleer of de ringetjes geïnstalleerd zijn zoals aangeduid in de montagehandleiding, en of elke schroef stevig is aangedraaid.

=> de pedalen zitten een beetje los: draai de pedalen een slag (360°) los en draai ze vervolgens stevig weer aan.

Mijn display geeft niet de juiste meeteenheden weer

Probleem met de configuratie van het display:

=>controleer of de schakelaar aan de achterzijde van het display op "Km" staat voor een weergave in kilometer, of op \"Mi\" voor een weergave in mijl.

=> klik op de knop "Reset" om de wijziging toe te passen.

IK HERSTEL MIJN PRODUCT

U wilt uw product zelf repareren, maar u weet niet hoe u dat moet doen? Ontdek hier al onze tips en video's.
1/ Comment changer les pédales d'un vélo magnétique ?
  • 1/ Comment changer les pédales d'un vélo magnétique ?
    1/ Comment changer les pédales d'un vélo magnétique ?
  • 2/ Comment remplacer la roue d'inertie d'un vélo magnétique ?
    2/ Comment remplacer la roue d'inertie d'un vélo magnétique ?
  • 3/ Comment changer la selle d'un vélo magnétique ?
    3/ Comment changer la selle d'un vélo magnétique ?
  • 4/ Comment changer le contrôleur de tension d'un vélo magnétique ?
    4/ Comment changer le contrôleur de tension d'un vélo magnétique ?
  • 5/ Comment changer le carter d'un vélo magnétique avec un pédalier monobloc ?
    5/ Comment changer le carter d'un vélo magnétique avec un pédalier monobloc ?
  • 6/ Comment changer le moteur d'un vélo magnétique ?
    6/ Comment changer le moteur d'un vélo magnétique ?
  • 7/ Comment changer le galet tendeur d'un vélo magnétique ?
    Cambiar tensor de la correa
  • 8/ Comment changer le guidon d'un vélo magnétique ?
    8/ Comment changer le guidon d'un vélo magnétique ?
  • 9/ Comment changer le capteur de vitesse d'un vélo magnétique ?
    9/ Comment changer le capteur de vitesse d'un vélo magnétique ?
  • 10/ Comment changer la courroie d'un vélo magnétique ?
    10/ Comment changer la courroie d'un vélo magnétique ?
  • 11/ Comment changer l'axe plateau d'un vélo magnétique ?
    11/ Comment changer l'axe plateau d'un vélo magnétique ?
  • 12/ Comment changer les roulements de pédalier d'un vélo magnétique ?
    Cambiar rodamientos del eje de pedalier
  • 13/ Comment remplacer le carter d'un vélo magnétique simple ?
    13/ Comment remplacer le carter d'un vélo magnétique simple ?
  • 14/ Comment remplacer la console d'un vélo magnétique?
    14/ Comment remplacer la console d'un vélo magnétique?
  • 15/ Comment changer le pédalier monobloc d'un VE/VM
    15/ Comment changer le pédalier monobloc d'un VE/VM
  • 16/ Comment changer l'axe plateau d'un vélo magnétique ?
    16/ Comment changer l'axe plateau d'un vélo magnétique ?

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze tarieven zijn uitgedrukt in werkuren (onderdelen niet inbegrepen) en kunnen variëren naargelang de winkel. Indien de winkel de diensten niet ter plaatse aanbiedt, worden de producten verzonden naar het dichtstbijzijnde Regionaal Atelier, wat kan leiden tot een hoger tarief dan online vermeld staat. Vraag om een precieze kostenraming in jouw Decathlonwinkel.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER

Ontworpen voor het vervangen van de computer van je toestel om opnieuw je activiteit te kunnen volgen op je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN BEDRADING VAN DE COMPUTER
18

Ontworpen voor het vervangen van de bedrading naar de computer zodat je crosstrainer of hometrainer optimaal werkt.

VERVANGEN VAN DE PEDALEN
10

Ontworpen voor het vervangen van de pedalen zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE MECHANISCHE KABEL ONDERAAN
21

Ontworpen voor het vervangen van de mechanische kabel onderaan je crosstrainer of hometrainer waarmee je de weerstand kunt regelen.

VERVANGEN VAN DE SCHROEVEN
23

Ontworpen voor het vervangen van de beschadigde of versleten schroeven zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE LAGERS VAN HET CRANKSTEL
31

Ontworpen voor het vervangen van de lagers van het crankstel zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

AFNEMEN / TERUGPLAATSEN BEHUIZING
19

Ontworpen voor het demonteren van de behuizing van je crosstrainer of hometrainer om een kwalitatieve interventie mogelijk te maken.

VERVANGEN VAN DE SPANNINGCONTROLLER
17

Ontworpen voor het vervangen van de spanningcontroller zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE CRANKS
17

Ontworpen voor het vervangen van de cranks zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE SENSOR
21

Ontworpen voor het vervangen van de sensor zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

AFSTELLEN VAN DE MAGNETISCHE WEERSTAND
21

Ontworpen voor het optimaal functioneren van het magneetremsysteem.

VERVANGEN VAN DE VOETPLAATBEUGEL
24

Ontworpen voor je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de voetplaatbeugel te laten vervangen.

VERVANGEN VAN DE MOTOR
29

Ontworpen voor je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de motor te laten vervangen.

VERVANGEN VAN HET AS BLAD
21

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

PLAATSEN VAN DE SET RING / STUURPEN
20

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je product zonder storend lawaai dankzij de stille set ring/stuurpen.

VERVANGEN VAN HET ZADEL
10

Ontworpen voor een comfortabel gebruik van je hometrainer.

VERVANGEN VAN DE SPANROL
21

Ontworpen om opnieuw comfortabel kunnen te trappen.

VERVANGEN VAN DE DRIJFRIEM
17

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN HET MONOBLOC CRANKSTEL
23

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE KNOP VOOR AFSTANDSBEDIENING
23

Ontworpen voor het vanop afstand bedienen van de weerstand van je crosstrainer.

VERVANGEN VAN HET VLIEGWIEL
28

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

FORFAIT VOOR REVISIE
35

Deze dienst omvat: - Controle + afstelling + aandraaien schroeven - Schoonmaak van de trainer

Handleiding

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.