VM 400 2010

Ref: 8158289

VM 400 2010

2019

Start verkoop: 2014

Ontworpen voor wie met een trainingsprogramma fit wil blijven (voor occasioneel gebruik).

VOORDELEN:

SOEPEL TRAPPEN: het soepele trapsysteem garandeert comfort voor de gewrichten (vliegwiel 6 kg)

JE ACTIVITEIT WORDT GEMETEN: 5 indicatoren (calorieën, afstand, tijd, snelheid, hartslag) 6 programma's

COMFORT: voetriempjes, zadel in de hoogte en in de diepte verstelbaar

GEMAKKELIJK OPBERGEN: Op wieltjes, om gemakkelijk te verplaatsen

Ik heb een probleem

Mijn pedalen maken een klakkend geluid

De pedalen zitten los:

Draai de pedalen een slag los en draai ze vervolgens stevig terug aan.

VM 400 2010
Mijn display gaat niet aan

1. Montageprobleem:

=>Achteraan op de console: check in de montagehandleiding of de console correct werd aangesloten.

=>Waar de twee buizen samenkomen: check in de montagehandleiding of de elektrische draden correct werd aangesloten.

2. Elektrisch probleem:

=>Je hometrainer werkt op batterijen: Controleer de +/- positie van de batterijen. Als het probleem aanhoudt, vervang dan de batterijen.

=>Je hometrainer is aangesloten op het elektriciteitsnet: check of de adapter correct op de fiets werd aangesloten, of hij op het elektriciteitsnet is aangesloten en of je stopcontact werkt.

3. Probleem in gebruik: de display gaat niet aan als je tegelijkertijd batterijen gebruikt en de hometrainer op het elektriciteitsnet is aangesloten.

VM 400 2010
Ik kan de pedalen niet monteren

De rechtse pedaal (R) en de linkse pedaal (L) hebben niet hetzelfde vastschroefsysteem.

Ik heb een probleem met de pedalen

1. Het lukt je niet om de pedalen erop te zetten:

=>Slechte montage van de pedalen: check of de pedaal met de aanduiding R rechts werd gemonteerd en de pedaal met de aanduiding L links werd gemonteerd.

2. De pedalen maken geluid:

=> Check de montage van de pedalen: check of de sluitringen werden geplaatst zoals aangegeven in de montagehandleiding en of alle schroeven goed werden vastgedraaid.

De pedalen zitten los: Draai de pedalen een slag los en draai ze vervolgens stevig terug aan.

VM 400 2010
Ik heb een probleem met de weerstand

Ik draai aan het weerstandswieltje en merk geen verschil:

=>De kabel werd verkeerd aangesloten: Schroef de stuurhouder los en controleer of de kabel correct werd aangesloten.

=> controleer of het zwarte blokje onderaan de kabel werd verwijderd: stand 1 is abnormaal zwaar.

Mijn crosstrainer maakt geluid

De schroeven zitten los:

=>Draai alle zichtbare schroeven los.

Overzicht van de onderdelen
VM 400 2010
De pedalen maken geluid

De pedalen maken geluid:

=> Check de montage van de pedalen.

VM 400 2010

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Ik bestel de beschikbare onderdelen voor dit product

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

Onderhoud en herstellingen door een technieker

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

Vervangen van de computer

Ontworpen voor het vervangen van de computer van je toestel om opnieuw je activiteit te kunnen volgen op je crosstrainer of hometrainer.

VM 400 2010
Vervangen van bedrading van de computer

Ontworpen voor het vervangen van de bedrading naar de computer zodat je crosstrainer of hometrainer optimaal werkt.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER
Vervangen van de pedalen

Ontworpen voor het vervangen van de pedalen zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER
Vervangen van de mechanische kabel onderaan

Ontworpen voor het vervangen van de mechanische kabel onderaan je crosstrainer of hometrainer waarmee je de weerstand kunt regelen.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER
Vervangen van de schroeven

Ontworpen voor het vervangen van de beschadigde of versleten schroeven zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER
Vervangen van de lagers van het crankstel

Ontworpen voor het vervangen van de lagers van het crankstel zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER
Afnemen / terugplaatsen behuizing

Ontworpen voor het demonteren van de behuizing van je crosstrainer of hometrainer om een kwalitatieve interventie mogelijk te maken.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER
Vervangen van de spanningcontroller

Ontworpen voor het vervangen van de spanningcontroller zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER
Vervangen van de cranks

Ontworpen voor het vervangen van de cranks zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER
Vervangen van de sensor

Ontworpen voor het vervangen van de sensor zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER
Afstellen van de magnetische weerstand

Ontworpen voor het optimaal functioneren van het magneetremsysteem

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER
Vervangen van de voetplaatbeugel

Ontworpen voor je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de voetplaatbeugel te laten vervangen.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER
Vervangen van de motor

Ontworpen voor je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de motor te laten vervangen.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER
Vervangen van het as blad

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER
Plaatsen van de set ring / stuurpen

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je product zonder storend lawaai dankzij de stille set ring/stuurpen.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER
Vervangen van het zadel

Ontworpen voor een comfortabel gebruik van je hometrainer.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER
Vervangen van de spanrol

Ontworpen om opnieuw comfortabel kunnen te trappen.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER
Vervangen van de drijfriem

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER
Vervangen van het monobloc crankstel

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER
Vervangen van de knop voor afstandsbediening

Ontworpen voor het vanop afstand bedienen van de weerstand van je crosstrainer.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER
Vervangen van het vliegwiel

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER
Forfait voor revisie

Deze dienst omvat: - Controle + afstelling + aandraaien schroeven - Schoonmaak van de trainer

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER

Handleiding

• VM 400 2010

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

VM 400 2010

Onze beloftes

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.