VM 430

Ref: 8328807

Start verkoop: 2015

Ontwikkeld om in vorm te blijven. De ideale hometrainer om weer te beginnen sporten en in vorm te blijven!

De hometrainer biedt je een complete activiteit om je uithoudingsvermogen te verbeteren en de spieren van je onderlichaam te verstevigen.

*De WGO raadt aan om deze activiteit regelmatig en met een matige intensiteit uit te voeren om in vorm te blijven (lichte transpiratie, je moet in staat blijven om een gesprek te voeren): 22 min/dag

*Om gewicht te verliezen en meer bepaald de vetmassa te verminderen, raadt de WGO ook aan om deze activiteit regelmatig en met een matige intensiteit uit te voeren, maar langer: 44 min/dag

Ik heb een probleem

Is je toestel correct gemonteerd, maar ondervind je toch nog enkele problemen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.
Overzicht van de onderdelen
VM 430
Mijn display blijft uitgeschakeld

1. Montageprobleem:

=>aan de achterzijde van het display: controleer met behulp van de handleiding of de aansluitingen op het display correct werden uitgevoerd.

=>aan de verbinding van de twee buizen: controleer met behulp van de handleiding of de elektrische kabels correct werden aangesloten.

2. Elektriciteitsprobleem:

=>de hometrainer werkt op batterijen: controleer de +/--positie van de batterijen. Als het probleem aanhoudt, vervang dan de batterijen

=>de homertrainer is aangesloten op het elektriciteitsnet: controleer of de adapter correct is aangesloten op de hometrainer en het stroomnet, en of het stopcontact werkt.

3. Probleem bij gebruik: het display zal niet inschakelen als je tegelijkertijd batterijen gebruikt en de hometrainer op het elektriciteitsnet is aangesloten.

Mijn hometrainer maakt geluid

De schroeven zitten los:

=>draai alle zichtbare schroeven aan.

De pedalen maken geluid

De pedalen maken geluid:

=> controleer de montage van de pedalen.

Ik hoor een klikgeluid tijdens het trappen

De pedalen zitten los:

=> Draai de pedalen een slag los en draai ze vervolgens stevig weer aan.

Ik kan de pedalen niet monteren

het rechterpedaal (R) en het linkerpedaal (L) worden niet in dezelfde richting vastgeschroefd.

Ik heb een probleem met de weerstand

1. Ik wijzig de stand van het weerstandwieltje en merk geen verandering:

=>slecht aangesloten kabel: schroef de stuurhouder los en controleer of de kabel correct werd aangesloten.

=>controleer of het zwarte blokje onderaan de kabel werd verwijderd.

2. Niveau 1 is abnormaal hard:

=>slecht aangesloten kabel: schroef de stuurhouder los en controleer of de kabel correct werd aangesloten.

Problemen met de hartslagmeting

De hartslagindicator knippert niet of onregelmatig:

1. Controleer of de batterij goed geplaatst is of plaats een nieuwe.

2. Bevochtig het deel van de hartslagband dat in contact komt met de huid.

3. Zorg ervoor dat de hartslagband rechtstreeks op de huid zit en niet op je shirt.

Ik heb een probleem met de pedalen

1. Ik slaag er niet in om de pedalen te monteren:

=>verkeerde montage van de pedalen: controleer of het pedaal met de markering R rechts en het pedaal met de markering L links gemonteerd is.

2. De pedalen maken geluid:

=> controleer de montage van de pedalen: controleer of de ringetjes geïnstalleerd zijn zoals aangeduid in de montagehandleiding, en of elke schroef stevig is aangedraaid.

=> de pedalen zitten een beetje los: draai de pedalen een slag (360°) los en draai ze vervolgens stevig weer aan.

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

IK HERSTEL MIJN PRODUCT

Je wil je product zelf repareren, maar je weet niet hoe je dat moet doen? Ontdek hier al onze tips en video's.
1/ Comment changer les pédales d'un vélo magnétique ?
  • 1/ Comment changer les pédales d'un vélo magnétique ?
    1/ Comment changer les pédales d'un vélo magnétique ?
  • 2/ Comment remplacer la roue d'inertie d'un vélo magnétique ?
    2/ Comment remplacer la roue d'inertie d'un vélo magnétique ?
  • 3/ Comment changer la selle d'un vélo magnétique ?
    3/ Comment changer la selle d'un vélo magnétique ?
  • 4/ Comment changer le contrôleur de tension d'un vélo magnétique ?
    4/ Comment changer le contrôleur de tension d'un vélo magnétique ?
  • 5/ Comment changer le carter d'un vélo magnétique avec un pédalier monobloc ?
    5/ Comment changer le carter d'un vélo magnétique avec un pédalier monobloc ?
  • 6/ Comment changer le moteur d'un vélo magnétique ?
    6/ Comment changer le moteur d'un vélo magnétique ?
  • 7/ Comment changer le galet tendeur d'un vélo magnétique ?
    Cambiar tensor de la correa
  • 8/ Comment changer le guidon d'un vélo magnétique ?
    8/ Comment changer le guidon d'un vélo magnétique ?
  • 9/ Comment changer le capteur de vitesse d'un vélo magnétique ?
    9/ Comment changer le capteur de vitesse d'un vélo magnétique ?
  • 10/ Comment changer la courroie d'un vélo magnétique ?
    10/ Comment changer la courroie d'un vélo magnétique ?
  • 11/ Comment changer l'axe plateau d'un vélo magnétique ?
    11/ Comment changer l'axe plateau d'un vélo magnétique ?
  • 12/ Comment changer les roulements de pédalier d'un vélo magnétique ?
    Cambiar rodamientos del eje de pedalier
  • 13/ Comment remplacer le carter d'un vélo magnétique simple ?
    13/ Comment remplacer le carter d'un vélo magnétique simple ?
  • 14/ Comment remplacer la console d'un vélo magnétique?
    Comment remplacer la console d'un vélo magnétique ?
  • 15/ Comment changer le pédalier monobloc d'un VE/VM
    15/ Comment changer le pédalier monobloc d'un VE/VM
  • 16/ Comment changer l'axe plateau d'un vélo magnétique ?
    16/ Comment changer l'axe plateau d'un vélo magnétique ?

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze tarieven zijn uitgedrukt in werkuren (onderdelen niet inbegrepen) en kunnen variëren naargelang de winkel. Indien de winkel de diensten niet ter plaatse aanbiedt, worden de producten verzonden naar het dichtstbijzijnde Regionaal Atelier, wat kan leiden tot een hoger tarief dan online vermeld staat. Vraag om een precieze kostenraming in jouw Decathlonwinkel.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER

Ontworpen voor het vervangen van de computer van je toestel om opnieuw je activiteit te kunnen volgen op je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN BEDRADING VAN DE COMPUTER
18

Ontworpen voor het vervangen van de bedrading naar de computer zodat je crosstrainer of hometrainer optimaal werkt.

VERVANGEN VAN DE PEDALEN
10

Ontworpen voor het vervangen van de pedalen zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE MECHANISCHE KABEL ONDERAAN
21

Ontworpen voor het vervangen van de mechanische kabel onderaan je crosstrainer of hometrainer waarmee je de weerstand kunt regelen.

VERVANGEN VAN DE SCHROEVEN
23

Ontworpen voor het vervangen van de beschadigde of versleten schroeven zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE LAGERS VAN HET CRANKSTEL
31

Ontworpen voor het vervangen van de lagers van het crankstel zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

AFNEMEN / TERUGPLAATSEN BEHUIZING
19

Ontworpen voor het demonteren van de behuizing van je crosstrainer of hometrainer om een kwalitatieve interventie mogelijk te maken.

VERVANGEN VAN DE SPANNINGCONTROLLER
17

Ontworpen voor het vervangen van de spanningcontroller zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE CRANKS
17

Ontworpen voor het vervangen van de cranks zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE SENSOR
21

Ontworpen voor het vervangen van de sensor zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

AFSTELLEN VAN DE MAGNETISCHE WEERSTAND
21

Ontworpen voor het optimaal functioneren van het magneetremsysteem.

VERVANGEN VAN DE VOETPLAATBEUGEL
24

Ontworpen voor je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de voetplaatbeugel te laten vervangen.

VERVANGEN VAN DE MOTOR
29

Ontworpen voor je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de motor te laten vervangen.

VERVANGEN VAN HET AS BLAD
21

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

PLAATSEN VAN DE SET RING / STUURPEN
20

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je product zonder storend lawaai dankzij de stille set ring/stuurpen.

VERVANGEN VAN HET ZADEL
10

Ontworpen voor een comfortabel gebruik van je hometrainer.

VERVANGEN VAN DE SPANROL
21

Ontworpen om opnieuw comfortabel kunnen te trappen.

VERVANGEN VAN DE DRIJFRIEM
17

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN HET MONOBLOC CRANKSTEL
23

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE KNOP VOOR AFSTANDSBEDIENING
23

Ontworpen voor het vanop afstand bedienen van de weerstand van je crosstrainer.

VERVANGEN VAN HET VLIEGWIEL
28

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

FORFAIT VOOR REVISIE
35

Deze dienst omvat: - Controle + afstelling + aandraaien schroeven - Schoonmaak van de trainer

Handleiding

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.