VM E ENERGY

Ref: 8359854

Start verkoop: 2016

Ontworpen om aan je conditie te werken en je prestaties te verbeteren (intensief gebruik: 7 tot 10u per week).

Deze hometrainer is ideaal voor sporters en helpt je om je doelstellingen te bereiken: een beter uithoudingsvermogen, sterkere spieren... Met de "E Connected*" app heb je bovendien een coach in huis.

DE VOORDELEN:

VLOEIENDE TRAPBEWEGING: vliegwiel 8 kg

COACHING: 6 functies, 9 programma's
Gepersonaliseerde coaching met de app E CONNECTED.

ZITCOMFORT: Comfortabel met rechte rug of sportief leunend op de armsteunen.

VERPLAATSBAARHEID: wieltjes onder de voorste voet.

STEVIGHEID: Maximum gewicht gebruiker: 150 kg

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.
MIJN PEDALEN KLAPPEREN

Draai de pedalen een slag los en draai ze vervolgens stevig terug aan.

CODE E2 VERSCHIJNT OP MIJN CONSOLE

1. Maak de transformator los van het toestel (laat het andere deel in het stopcontact zitten). 2. Wacht 5 seconden 3. Sluit de transformator weer aan op het toestel 4. Herhaal dit 5 keer

IK KAN DE PEDALEN NIET MONTEREN
15

De rechtse pedaal (R) en de linkse pedaal (L) draaien niet dezelfde kant op.

OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN

DE DISPLAY TOONT NIET DE JUISTE EENHEDEN

De display geeft standaard de afstand in km en de snelheid in km/u weer. Om de eenheid te veranderen: 1. Zet de display uit. 2. Houd de middelste knop "OK" langer dan 3 seconden ingedrukt, tot er KM of MI op je scherm verschijnt. 3. Selecteer de gewenste eenheid met de "+ -"-knoppen. 4. Bevestig je keuze met een druk op de middelste knop "OK". Je krijgt dan automatisch het welkomstscherm te zien.

PROBLEMEN MET DE HARTSLAGMETING

De hartslagindicator knippert niet of onregelmatig: 1. Controleer of de batterij goed geplaatst is of plaats een nieuwe. 2. Bevochtig het deel van de hartslagband dat in contact komt met de huid. 3. Zorg ervoor dat de hartslagband rechtstreeks op de huid zit en niet op je shirt.

IK HEB EEN PROBLEEM MET DE E-CONNECTED APP

Werkt je toestel normaal maar heb je problemen met je applicatie? Klik op de knop 'Mijn E-Connected' en ontdek onze oplossingen.

DE DISPLAY SCHAKELT NIET IN

1. Controleer aan de achterkant van de display of alles correct is aangesloten. 2. Controleer of de adapter goed is aangesloten op de hometrainer, of de adapter is aangesloten op het elektriciteitsnet en of je stopcontact werkt.

DE HOMETRAINER STAAT NIET STABIEL

Staat je hometrainer niet stabiel als je erop zit, draai dan een of beide wieltjes aan de zijkant van de achterpoot bij tot hij mooi stabiel staat.   .

MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI

Draai alle zichtbare schroeven aan.

Lukt het niet om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met ons.

IK HERSTEL MIJN PRODUCT

U wilt uw product zelf repareren, maar u weet niet hoe u dat moet doen? Ontdek hier al onze tips en video's.
1/ Comment changer les pédales d'un vélo magnétique ?
  • 1/ Comment changer les pédales d'un vélo magnétique ?
    1/ Comment changer les pédales d'un vélo magnétique ?
  • 2/ Comment remplacer la roue d'inertie d'un vélo magnétique ?
    2/ Comment remplacer la roue d'inertie d'un vélo magnétique ?
  • 3/ Comment changer la selle d'un vélo magnétique ?
    3/ Comment changer la selle d'un vélo magnétique ?
  • 4/ Comment changer le contrôleur de tension d'un vélo magnétique ?
    4/ Comment changer le contrôleur de tension d'un vélo magnétique ?
  • 5/ Comment changer le carter d'un vélo magnétique avec un pédalier monobloc ?
    5/ Comment changer le carter d'un vélo magnétique avec un pédalier monobloc ?
  • 6/ Comment changer le moteur d'un vélo magnétique ?
    6/ Comment changer le moteur d'un vélo magnétique ?
  • 7/ Comment changer le galet tendeur d'un vélo magnétique ?
    Cambiar tensor de la correa
  • 8/ Comment changer le guidon d'un vélo magnétique ?
    8/ Comment changer le guidon d'un vélo magnétique ?
  • 9/ Comment changer le capteur de vitesse d'un vélo magnétique ?
    9/ Comment changer le capteur de vitesse d'un vélo magnétique ?
  • 10/ Comment changer la courroie d'un vélo magnétique ?
    10/ Comment changer la courroie d'un vélo magnétique ?
  • 11/ Comment changer l'axe plateau d'un vélo magnétique ?
    11/ Comment changer l'axe plateau d'un vélo magnétique ?
  • 12/ Comment changer les roulements de pédalier d'un vélo magnétique ?
    Cambiar rodamientos del eje de pedalier
  • 13/ Comment remplacer le carter d'un vélo magnétique simple ?
    13/ Comment remplacer le carter d'un vélo magnétique simple ?
  • 14/ Comment remplacer la console d'un vélo magnétique?
    14/ Comment remplacer la console d'un vélo magnétique?
  • 15/ Comment changer le pédalier monobloc d'un VE/VM
    15/ Comment changer le pédalier monobloc d'un VE/VM
  • 16/ Comment changer l'axe plateau d'un vélo magnétique ?
    16/ Comment changer l'axe plateau d'un vélo magnétique ?

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze tarieven zijn uitgedrukt in werkuren (onderdelen niet inbegrepen) en kunnen variëren naargelang de winkel. Indien de winkel de diensten niet ter plaatse aanbiedt, worden de producten verzonden naar het dichtstbijzijnde Regionaal Atelier, wat kan leiden tot een hoger tarief dan online vermeld staat. Vraag om een precieze kostenraming in jouw Decathlonwinkel.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER

Ontworpen voor het vervangen van de computer van je toestel om opnieuw je activiteit te kunnen volgen op je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN BEDRADING VAN DE COMPUTER
18

Ontworpen voor het vervangen van de bedrading naar de computer zodat je crosstrainer of hometrainer optimaal werkt.

VERVANGEN VAN DE PEDALEN
10

Ontworpen voor het vervangen van de pedalen zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE MECHANISCHE KABEL ONDERAAN
21

Ontworpen voor het vervangen van de mechanische kabel onderaan je crosstrainer of hometrainer waarmee je de weerstand kunt regelen.

VERVANGEN VAN DE SCHROEVEN
23

Ontworpen voor het vervangen van de beschadigde of versleten schroeven zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE LAGERS VAN HET CRANKSTEL
31

Ontworpen voor het vervangen van de lagers van het crankstel zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

AFNEMEN / TERUGPLAATSEN BEHUIZING
19

Ontworpen voor het demonteren van de behuizing van je crosstrainer of hometrainer om een kwalitatieve interventie mogelijk te maken.

VERVANGEN VAN DE SPANNINGCONTROLLER
17

Ontworpen voor het vervangen van de spanningcontroller zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE CRANKS
17

Ontworpen voor het vervangen van de cranks zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE SENSOR
21

Ontworpen voor het vervangen van de sensor zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

AFSTELLEN VAN DE MAGNETISCHE WEERSTAND
21

Ontworpen voor het optimaal functioneren van het magneetremsysteem.

VERVANGEN VAN DE VOETPLAATBEUGEL
24

Ontworpen voor je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de voetplaatbeugel te laten vervangen.

VERVANGEN VAN DE MOTOR
29

Ontworpen voor je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de motor te laten vervangen.

VERVANGEN VAN HET AS BLAD
21

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

PLAATSEN VAN DE SET RING / STUURPEN
20

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je product zonder storend lawaai dankzij de stille set ring/stuurpen.

VERVANGEN VAN HET ZADEL
10

Ontworpen voor een comfortabel gebruik van je hometrainer.

VERVANGEN VAN DE SPANROL
21

Ontworpen om opnieuw comfortabel kunnen te trappen.

VERVANGEN VAN DE DRIJFRIEM
17

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN HET MONOBLOC CRANKSTEL
23

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE KNOP VOOR AFSTANDSBEDIENING
23

Ontworpen voor het vanop afstand bedienen van de weerstand van je crosstrainer.

VERVANGEN VAN HET VLIEGWIEL
28

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

FORFAIT VOOR REVISIE
35

Deze dienst omvat: - Controle + afstelling + aandraaien schroeven - Schoonmaak van de trainer

HANDLEIDING

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.