VM ESSENTIAL +

Ref: 8372294

Start verkoop: 2016

Ontworpen voor wie met een trainingsprogramma in vorm wil blijven (voor occasioneel gebruik).

Een budgetvriendelijke crosstrainer met trainingsprogramma's om je gemotiveerd te houden en je te helpen je doelstellingen te bereiken. Met een verstelbaar zadel om de fiets perfect op maat in te stellen.

DE VOORDELEN:

Vloeiende trapbeweging: vliegwiel 6 kg

COACHING: 5 functies (calorieën, afstand, tijd, snelheid, hartslag)
7 programma's

COMFORT: Voetriempjes voor meer houvast, diepte van het zadel verstelbaar

VERPLAATSBAAR: Op wieltjes, om gemakkelijk te verplaatsen

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.
IK KAN DE PEDALEN NIET MONTEREN

De rechterpedaal (R) en de linkerpedaal (L) worden in de tegenovergestelde richting vastgedraaid.

OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN

DE SENSOR DETECTEERT MIJN HARTSLAG NIET

Maak je handen licht vochtig en plaats beide handen op de sensoren.

IK HEB EEN PROBLEEM MET DE WEERSTAND

1. Controleer of de metalen strips van de aansluitingen niet verbogen zijn.

2.

Achter op de display: controleer of alles correct is aangesloten.

Op het verbindingspunt van de stuurpen en het frame: controleer of alles correct is aangesloten.

DE DISPLAY TOONT NIET DE JUISTE EENHEDEN

De display geeft standaard de afstand in km en de snelheid in km/u weer.

Als je wilt overschakelen naar mijl (Mi):

1. Zet de display uit.

2. Druk langer dan 3 seconden op de middelste knop.

3. Selecteer de gewenste eenheid met de knoppen.

4. Bevestig je keuze met een druk op de middelste knop. Je krijgt dan automatisch het welkomstscherm te zien.

DE DISPLAY SCHAKELT NIET IN

1. Kijk na of de adapter goed aangesloten is op de hometrainer, of hij in de netstroom zit en of het stopcontact goed werkt (sluit er een lamp of een ander toestel op aan),

2. Kijk na of de kabels achteraan de display en binnenin goed zitten.

MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI

Draai alle zichtbare schroeven aan.

IK HOOR EEN KLIKKEND GELUID BIJ HET TRAPPEN

Draai de pedalen een slag los en draai ze vervolgens stevig terug aan.

MIJN HOMETRAINER AANSLUITEN
aansluiting

IK HERSTEL MIJN PRODUCT

U wilt uw product zelf repareren, maar u weet niet hoe u dat moet doen? Ontdek hier al onze tips en video's.
Cambiar los pedales
  • 1/ Comment changer les pédales d'un vélo magnétique ?
    Cambiar los pedales
  • 2/ Comment remplacer la roue d'inertie d'un vélo magnétique ?
    cambiar rueda de inercia
  • 3/ Comment changer la selle d'un vélo magnétique ?
    Cambiar el sillín
  • 4/ Comment changer le contrôleur de tension d'un vélo magnétique ?
    Cambiar el regulador de tensión
  • 5/ Comment changer le carter d'un vélo magnétique avec un pédalier monobloc ?
    Cambiar carter con pedalier monobloc
  • 6/ Comment changer le moteur d'un vélo magnétique ?
    Cambiar motor de resistencia
  • 7/ Comment changer le galet tendeur d'un vélo magnétique ?
    Cambiar tensor de la correa
  • 8/ Comment changer le guidon d'un vélo magnétique ?
    Cambiar el manillar
  • 9/ Comment changer le capteur de vitesse d'un vélo magnétique ?
    Cambiar el sensor de velocidad
  • 10/ Comment changer la courroie d'un vélo magnétique ?
    Cambiar la correa
  • 11/ Comment changer l'axe plateau d'un vélo magnétique ?
    Cambiar eje de pedalier estandar
  • 12/ Comment changer les roulements de pédalier d'un vélo magnétique ?
    Cambiar rodamientos del eje de pedalier
  • 13/ Comment remplacer le carter d'un vélo magnétique simple ?
    Cambiar el carter con pedalier estandar
  • 14/ Comment remplacer la console d'un vélo magnétique?
    Cambiar la consola
  • 15/ Comment changer la console d'un VE/VM
    Cambiar eje de pedalier monobloc
  • 16/ Comment changer l'axe plateau d'un vélo magnétique ?
    Cambiar eje de pedalier estandar

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze tarieven zijn uitgedrukt in werkuren (onderdelen niet inbegrepen) en kunnen variëren naargelang de winkel. Indien de winkel de diensten niet ter plaatse aanbiedt, worden de producten verzonden naar het dichtstbijzijnde Regionaal Atelier, wat kan leiden tot een hoger tarief dan online vermeld staat. Vraag om een precieze kostenraming in jouw Decathlonwinkel.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER

Ontworpen voor het vervangen van de computer van je toestel om opnieuw je activiteit te kunnen volgen op je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN BEDRADING VAN DE COMPUTER
18

Ontworpen voor het vervangen van de bedrading naar de computer zodat je crosstrainer of hometrainer optimaal werkt.

VERVANGEN VAN DE PEDALEN
10

Ontworpen voor het vervangen van de pedalen zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE MECHANISCHE KABEL ONDERAAN
21

Ontworpen voor het vervangen van de mechanische kabel onderaan je crosstrainer of hometrainer waarmee je de weerstand kunt regelen.

VERVANGEN VAN DE SCHROEVEN
23

Ontworpen voor het vervangen van de beschadigde of versleten schroeven zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE LAGERS VAN HET CRANKSTEL
31

Ontworpen voor het vervangen van de lagers van het crankstel zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

AFNEMEN / TERUGPLAATSEN BEHUIZING
19

Ontworpen voor het demonteren van de behuizing van je crosstrainer of hometrainer om een kwalitatieve interventie mogelijk te maken.

VERVANGEN VAN DE SPANNINGCONTROLLER
17

Ontworpen voor het vervangen van de spanningcontroller zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE CRANKS
17

Ontworpen voor het vervangen van de cranks zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE SENSOR
21

Ontworpen voor het vervangen van de sensor zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

AFSTELLEN VAN DE MAGNETISCHE WEERSTAND
21

Ontworpen voor het optimaal functioneren van het magneetremsysteem.

VERVANGEN VAN DE VOETPLAATBEUGEL
24

Ontworpen voor je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de voetplaatbeugel te laten vervangen.

VERVANGEN VAN DE MOTOR
29

Ontworpen voor je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de motor te laten vervangen.

VERVANGEN VAN HET AS BLAD
21

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

PLAATSEN VAN DE SET RING / STUURPEN
20

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je product zonder storend lawaai dankzij de stille set ring/stuurpen.

VERVANGEN VAN HET ZADEL
10

Ontworpen voor een comfortabel gebruik van je hometrainer.

VERVANGEN VAN DE SPANROL
21

Ontworpen om opnieuw comfortabel kunnen te trappen.

VERVANGEN VAN DE DRIJFRIEM
17

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN HET MONOBLOC CRANKSTEL
23

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE KNOP VOOR AFSTANDSBEDIENING
23

Ontworpen voor het vanop afstand bedienen van de weerstand van je crosstrainer.

VERVANGEN VAN HET VLIEGWIEL
28

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

FORFAIT VOOR REVISIE
35

Deze dienst omvat: - Controle + afstelling + aandraaien schroeven - Schoonmaak van de trainer

HANDLEIDING

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.