VM ESSENTIAL

Ref: 8364829

Start verkoop: 2016

Ontworpen voor wie in conditie wil blijven (occasioneel gebruik).

De ideale hometrainer om opnieuw te beginnen sporten en in vorm te blijven! 4 functies om je trainingen op te volgen.

DE VOORDELEN:

VLOEIENDE TRAPBEWEGING: vliegwiel 3 kg

COACHING: Console 4 functies (calorieën, afstand, duur, snelheid)

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.
DE HOMETRAINER STAAT NIET STABIEL
mijnhomestrainerstaatnietstabiel

Staat je hometrainer niet stabiel als je erop zit, draai dan een of beide wieltjes aan de zijkant van de achterpoot bij tot hij mooi stabiel staat.

DE DISPLAY BLIJFT OP NUL STAAN

1. Controleer aan de achterkant van de display of alles correct is aangesloten.

2. Doe hetzelfde op het verbindingspunt van de stuurpen en het frame.

DE DISPLAY SCHAKELT NIET IN

Je hometrainer werkt op batterijen:

Controleer de +/--positie van de batterijen. Als het probleem aanhoudt, vervang dan de batterijen.

OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN

MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI

1. Draai alle zichtbare schroeven opnieuw aan.

2. Controleer de stabilisatiepoten

IK KAN DE PEDALEN NIET MONTEREN

De rechterpedaal (R) en de linkerpedaal (L) hebben een tegengestelde schroefrichting:

R= met de klok mee

L= tegen de klok in

MIJN DISPLAY GEEFT NIET DE JUISTE MAATEENHEID WEER

Probleem met de configuratie van de display:

=> Controleer of de schakelaar achterop de display op "Km" staat voor een weergave in kilometers en "Mi" voor een weergave in mijl.

IK HEB EEN PROBLEEM MET DE WEERSTAND

Schroef de stuurhouder los en controleer of de kabel correct werd aangesloten.

Controleer of het zwarte blokje onderaan de kabel werd verwijderd.

MIJN PEDALEN KLAPPEREN

Draai de pedalen een slag los en draai ze vervolgens stevig terug aan.

Let op: de rechterpedaal (R) en de linkerpedaal (L) draaien niet dezelfde kant op.

Lukt het niet om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met ons.

IK HERSTEL MIJN PRODUCT

U wilt uw product zelf repareren, maar u weet niet hoe u dat moet doen? Ontdek hier al onze tips en video's.
Cambiar los pedales
  • 1/ Comment changer les pédales d'un vélo magnétique ?
    Cambiar los pedales
  • 2/ Comment remplacer la roue d'inertie d'un vélo magnétique ?
    cambiar rueda de inercia
  • 3/ Comment changer la selle d'un vélo magnétique ?
    Cambiar el sillín
  • 4/ Comment changer le contrôleur de tension d'un vélo magnétique ?
    Cambiar el regulador de tensión
  • 5/ Comment changer le carter d'un vélo magnétique avec un pédalier monobloc ?
    Cambiar carter con pedalier monobloc
  • 6/ Comment changer le moteur d'un vélo magnétique ?
    Cambiar motor de resistencia
  • 7/ Comment changer le galet tendeur d'un vélo magnétique ?
    Cambiar tensor de la correa
  • 8/ Comment changer le guidon d'un vélo magnétique ?
    Cambiar el manillar
  • 9/ Comment changer le capteur de vitesse d'un vélo magnétique ?
    Cambiar el sensor de velocidad
  • 10/ Comment changer la courroie d'un vélo magnétique ?
    Cambiar la correa
  • 11/ Comment changer l'axe plateau d'un vélo magnétique ?
    Cambiar eje de pedalier estandar
  • 12/ Comment changer les roulements de pédalier d'un vélo magnétique ?
    Cambiar rodamientos del eje de pedalier
  • 13/ Comment remplacer le carter d'un vélo magnétique simple ?
    Cambiar el carter con pedalier estandar
  • 14/ Comment remplacer la console d'un vélo magnétique?
    Cambiar la consola
  • 15/ Comment changer la console d'un VE/VM
    Cambiar eje de pedalier monobloc
  • 16/ Comment changer l'axe plateau d'un vélo magnétique ?
    Cambiar eje de pedalier estandar

MIJN CROSSTRAINER LATEN ONDERHOUDEN / HERSTELLEN

PRESTATIES EN ADVIESPRIJZEN VAN HET ATELIER BEKIJKEN

HANDLEIDING

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.