VM FOLD 3

Ref: 8230658

VM FOLD 3

2013

Start verkoop: 2013

Ontwikkeld om je uithoudingsvermogen en prestaties te verbeteren (regelmatig gebruik). . Deze hometrainer is perfect voor kleine ruimtes, want eenmaal dichtgeklapt wordt hij meer dan de helft kleiner en kun je hem makkelijk wegbergen.

DE VOORDELEN:

VLOEIENDE TRAPBEWEGING: een soepel trapsysteem garandeert comfort voor de gewrichten (vliegwiel 3 kg)

COACHING: 4 functies (calorieën, afstand, tijd, snelheid)

COMPACT: Opvouwbaar, neemt opgeklapt 50% minder plaats in.

GEBRUIKSCOMFORT: In hoogte verstelbaar stuur voor een optimale houding.

VERPLAATSBAAR: dankzij de wieltjes onder elke voet kan je de hometrainer met één hand verplaatsen

Ik heb een probleem

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

De drukknop gaat heel zwaar

VM FOLD 3
De hometrainer staat niet stabiel

1. De poten staan verkeerd om of de voorpoot is slecht afgesteld (zie afbeelding).

2. Gebruik je vloertegels? Wij raden aan om voor een betere stabiliteit en minder lawaai speciale vloertegels te gebruiken.

VM FOLD 3
De display geeft 'err' aan
VM FOLD 3
Overzicht van de onderdelen

VM FOLD 3
Mijn display gaat niet aan

Je hometrainer werkt op batterijen: Controleer de +/--positie van de batterijen. Als het probleem aanhoudt, vervang dan de batterijen.

VM FOLD 3
De pedalen klapperen

De pedalen zijn niet goed vastgedraaid:

=> Draai de pedalen een slag los (360°) en draai ze vervolgens stevig terug aan.

VM FOLD 3
Mijn toestel maakt lawaai

De schroeven zitten los:

=>Draai alle zichtbare schroeven aan.

VM FOLD 3
Mijn schroeven zijn te lang of er ontbreken moeren
VM FOLD 3
Ik krijg de pedalen niet gemonteerd

Verkeerd om: controleer of het pedaal met de markering R rechts en het pedaal met de markering L links gemonteerd is.

VM FOLD 3
Mijn display toont niet de juiste meeteenheden voor afstand

Probleem met de configuratie van de display:

=>controleer of de schakelaar aan de achterzijde van het display op "Km" staat voor een weergave in kilometer, of op "Mi" voor een weergave in mijl.

=>druk op de knop "Reset" om de wijziging toe te passen.

VM FOLD 3
De snelheid en calorieën blijven op '0' staan

De kabel is niet aangesloten.

VM FOLD 3
VM FOLD 3

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? neem dan contact op met een van onze specialisten.

Onderhoud van mijn product

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

Onderhoudstips

1. Koppel de adapter na elk gebruik los.

2. Maak de crosstrainer na elk gebruik schoon met een (vochtig) doekje.

3. Controleer regelmatig of je crosstrainer nog stabiel staat, en of de schroeven nog goed zijn aangedraaid. Maak hiervoor gebruik van de handleiding.

Opbergtips

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.

Gebruiksbeperking

Uitsluitend voor thuisgebruik.

Ik bestel de beschikbare onderdelen voor dit product

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

Onderhoud van mijn crosstrainer/hometrainer door een technicus

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

Vervangen van de computer

Voor het vervangen van de computer van je toestel om opnieuw je activiteit te kunnen volgen op je crosstrainer of hometrainer.

VM FOLD 3
Vervangen van de bedrading van de computer

Voor het vervangen van de bedrading naar de computer zodat je crosstrainer of hometrainer optimaal werkt.

Vervangen van de pedalen

Voor het vervangen van de pedalen zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

10
Vervangen onderste mechanische kabel

Voor het herstellen van de onderste mechanische kabel van je crosstrainer of hometrainer om de weerstand te kunnen regelen.

21
Vervangen van de schroevenset

Voor het vervangen van de beschadigde of versleten schroeven zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

23
Vervangen van de lagers van het crankstel

Voor het vervangen van de lagers van het crankstel zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

31
Afnemen/terugplaatsen beschermkast

Voor het demonteren van de behuizing van je crosstrainer of hometrainer om een kwalitatieve interventie mogelijk te maken.

19
Vervangen van de spanningsregelaar

Voor het vervangen van de spanningsregelaar zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

17
Vervangen van de cranks

Voor het vervangen van de cranks zodat je jouw toestel optimaal kunt blijven gebruiken.

17
Vervangen van de sensor

Voor het vervangen van de sensor zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

21
Afstellen van de magnetische weerstand

Voor het optimaal functioneren van het magneetremsysteem.

21
Vervangen van de pedaalarm

Om je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de pedaalarm te laten vervangen.

24
Vervangen van de motor

Om je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de motor te laten vervangen.

29
Vervangen van het asblad

Voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

21
Plaatsen van de set ring/stuurpen

Voor een optimaal gebruik van je product zonder storend lawaai dankzij de stille set ring/stuurpen.

20
Vervangen van het zadel

Voor een comfortabel gebruik van je hometrainer.

10
De spanrol vervangen

Om opnieuw comfortabel kunnen te trappen.

21
Vervangen van de drijfriem

Voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

17
Vervangen van de monobloc trapas

Voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

23
Vervangen van de knop voor het op afstand bedienen

Voor het vanop afstand bedienen van de weerstand van je crosstrainer.

23
Vervangen van het vliegwiel

Voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

28
Forfait nakijken

Deze dienst omvat:

- Controle + afstelling + aandraaien schroeven

- Schoonmaak van de trainer

35

Handleiding

• VM FOLD 3

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

VM FOLD 3

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik een garantie van 5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).