VA 510

Ref: 8193566

VA 510

Start verkoop: 2011

Ontworpen voor wie in vorm wil blijven met een goede rughouding (regelmatig gebruik). Deze zithometrainer is ideaal om aan je conditie te werken, gewicht te verliezen of voor revalidatie.

DE VOORDELEN:

SOEPEL TRAPPEN: 16 gemotoriseerde weerstandniveaus. Vliegwiel: 6 kg.

GEBRUIKSCOMFORT: Mesh zitje: optimale ondersteuning van de rug en afvoer van de transpiratie.

ANALYSE VAN JE ACTIVITEIT: Nieuwe console. "Quickstart"-functie. 10 programma's. Modus met virtuele tegenstander.

OPBERGGEMAK: Ergonomische handgrepen en wieltjes om de hometrainer gemakkelijk te verplaatsen.

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

rUkv81ufx9M

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

DE PEDALEN KLAPPEREN
MIJN HOMETRAINER MAAKT GELUID
PROBLEMEN MET DE HARTSLAGMETING
MIJN DISPLAY GAAT NIET AAN
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE WEERSTAND
IK KAN DE PEDALEN NIET MONTEREN
MIJN DISPLAY GEEFT NIET DE JUISTE MAATEENHEID WEER
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE PEDALEN
DE PEDALEN MAKEN LAWAAI

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

VA 510

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

ONDERHOUDSTIPS
OPBERGTIPS
GEBRUIKSBEPERKING

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

MIJN HOMETRAINER LATEN ONDERHOUDEN / HERSTELLEN

PRESTATIES EN ADVIESPRIJZEN VAN HET ATELIER BEKIJKEN

HANDLEIDING

VA 510

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normaal gebruik een garantie van 5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).