VA 530

Ref: 8298136

VA 530

Start verkoop: 2013

Ontworpen voor wie in vorm wil blijven met een goede rughouding (regelmatig gebruik).Deze zithometrainer is ideaal om aan je conditie te werken, gewicht te verliezen of terug in vorm te komen.

DE VOORDELEN:

VLOEIENDE TRAPBEWEGING: het soepele trapsysteem garandeert comfort voor de gewrichten (vliegwiel 6 kg).

COACHING: 5 functies, 10 programma's, 4 gebruikersprofielen, hartslagband meegeleverd

ZITCOMFORT: Zittende houding. Ergonomisch zitje van ademend materiaal voor een optimaal comfort.

VERPLAATSBAARHEID: Op wieltjes, om gemakkelijk te verplaatsen

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Klik voor hulp bij de ingebruikname van je toestel op het filmpje om je door de verschillende montagestappen te laten leiden.

rUkv81ufx9M

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

IK KAN DE PEDALEN NIET MONTEREN
MIJN PEDALEN KLAPPEREN
MIJN DISPLAY GAAT NIET AAN
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE PEDALEN
MIJN HOMETRAINER MAAKT GELUID
MIJN DISPLAY GEEFT NIET DE JUISTE MAATEENHEID WEER
PROBLEMEN MET DE HARTSLAGMETING

SLAAG JE ER NIET IN OM HET PROBLEEM OP TE LOSSEN OF VIND JE HET ANTWOORD NIET?

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

VA 530

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze tarieven zijn uitgedrukt in werkuren (onderdelen niet inbegrepen) en kunnen variëren naargelang de winkel. Indien de winkel de diensten niet ter plaatse aanbiedt, worden de producten verzonden naar het dichtstbijzijnde Regionaal Atelier, wat kan leiden tot een hoger tarief dan online vermeld staat. Vraag om een precieze kostenraming in jouw Decathlonwinkel.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER
VERVANGEN VAN BEDRADING VAN DE COMPUTER
VERVANGEN VAN DE PEDALEN
VERVANGEN VAN DE MECHANISCHE KABEL ONDERAAN
VERVANGEN VAN DE SCHROEVEN
VERVANGEN VAN DE LAGERS VAN HET CRANKSTEL
AFNEMEN / TERUGPLAATSEN BEHUIZING
VERVANGEN VAN DE SPANNINGCONTROLLER
VERVANGEN VAN DE CRANKS
VERVANGEN VAN DE SENSOR
AFSTELLEN VAN DE MAGNETISCHE WEERSTAND
VERVANGEN VAN DE VOETPLAATBEUGEL
VERVANGEN VAN DE MOTOR
VERVANGEN VAN HET AS BLAD
PLAATSEN VAN DE SET RING / STUURPEN
VERVANGEN VAN HET ZADEL
VERVANGEN VAN DE SPANROL
VERVANGEN VAN DE DRIJFRIEM
VERVANGEN VAN HET MONOBLOC CRANKSTEL
VERVANGEN VAN DE KNOP VOOR AFSTANDSBEDIENING
VERVANGEN VAN HET VLIEGWIEL
FORFAIT VOOR REVISIE

HANDLEIDING

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.

VA 530