VM 120

Ref: 8213120

VM 120

Start verkoop: 2012

Ontwikkeld voor occasioneel gebruik (tot 3 uur gebruik ofwel 1 sessie van 30 min/dag). Alles wat je nodig om af en toe te trainen, tegen de laagste prijs. Ideaal voor beginners.

Voordelen

Stevigheid: Vliegwiel: 3 kg. Stabiliteit. 8 moeilijkheidsniveaus.

Gebruikscomfort: vloeiende en stille trapbewegingen. Eenvoudige mechanische afstelling.

Gebruiksgemak: Nieuw en intuïtief slim display: 1 knop en 5 functies. Autoscanmodus.

Meting van de fysieke activiteit: Weergave op display: tijd, afstand, snelheid, duur, verbrande calorieën

Opberggemak: een compact en makkelijk op te bergen model.

Montage en eerste gebruik

Je hebt een product van het merk Domyos gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben we een tutorial gemaakt. Klik op de video voor een stap-voor-stapbegeleiding bij de montage.

kxKrC8QSLsI

Ik heb een probleem

Is je toestel correct gemonteerd, maar ondervind je toch nog enkele problemen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

De pedalen maken geluid
Probleem met de berekening van het vetpercentage
Ik kan de pedalen niet monteren
Ik heb een probleem met de weerstand
Mijn display blijft uitgeschakeld
Ik hoor een klikgeluid tijdens het trappen
Ik slaag er niet in om de waarden op het display te wijzigen
Mijn hometrainer maakt geluid
Ik heb een probleem met de pedalen
Mijn display geeft niet de juiste meeteenheden weer

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

VM 120

Ik bestel de beschikbare onderdelen voor dit product

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

Onderhoud en herstellingen door een technieker

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze tarieven zijn uitgedrukt in werkuren (onderdelen niet inbegrepen) en kunnen variëren naargelang de winkel. Indien de winkel de diensten niet ter plaatse aanbiedt, worden de producten verzonden naar het dichtstbijzijnde Regionaal Atelier, wat kan leiden tot een hoger tarief dan online vermeld staat. Vraag om een precieze kostenraming in jouw Decathlonwinkel.

Vervangen van de computer
Vervangen van bedrading van de computer
Vervangen van de pedalen
Vervangen van de mechanische kabel onderaan
Vervangen van de schroeven
Vervangen van de lagers van het crankstel
Afnemen / terugplaatsen behuizing
Vervangen van de spanningcontroller
Vervangen van de cranks
Vervangen van de sensor
Afstellen van de magnetische weerstand
Vervangen van de voetplaatbeugel
Vervangen van de motor
Vervangen van het as blad
Plaatsen van de set ring / stuurpen
Vervangen van het zadel
Vervangen van de spanrol
Vervangen van de drijfriem
Vervangen van het monobloc crankstel
Vervangen van de knop voor afstandsbediening
Vervangen van het vliegwiel
Forfait voor revisie

Handleiding

Onze beloftes

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.

VM 120