VM 230

Ref: 8289196

VM 230

2019

Start verkoop: 2013   Ontworpen voor wie in conditie wil blijven. De ideale hometrainer om opnieuw te beginnen sporten en in vorm te blijven!    ZIJN VOORDELEN: VLOEIENDE TRAPBEWEGING: een soepel trapsysteem garandeert comfort voor de gewrichten (vliegwiel 4 kg) COACHING: 5 functies (calorieën, afstand, tijd, snelheid, hartslag) COMFORT: Ergonomisch stuur en toeclips voor meer steun VERPLAATSBAAR: Op wieltjes, om gemakkelijk te verplaatsen.

VM 230

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Ik herstel mijn product

Je wil je product zelf repareren, maar je weet niet hoe je dat moet doen? Ontdek hier al onze tips en video's.

Ik bestel de beschikbare onderdelen voor dit product

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

Onderhoud en herstellingen door een technieker

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.


*Onze tarieven zijn uitgedrukt in werkuren (onderdelen niet inbegrepen) en kunnen variëren naargelang de winkel. Indien de winkel de diensten niet ter plaatse aanbiedt, worden de producten verzonden naar het dichtstbijzijnde Regionaal Atelier, wat kan leiden tot een hoger tarief dan online vermeld staat. Vraag om een precieze kostenraming in jouw Decathlonwinkel.

Handleiding

VM 230

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

VM 230

Onze beloftes

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.