VM 510

Ref: 8191126

VM 510

2019

Start verkoop: 2011

Ontworpen voor wie af en toe tot regelmatig wil trainen (tot 5 uur per week, of 1 sessie van 45 minuten/dag). Een rechte rug ongeacht je lichaamslengte!

DE VOORDELEN:

STEVIG: een stabiele hometrainer (gewicht 33 kg). Max. gewicht gebruiker: 130 kg.

COMFORT: Rechte rug. Vlotte en geluidloze trapbeweging (vliegwiel 7 kg). Makkelijke opstap!

ACTIVITEITSMETING: Hartslag, verbrande calorieën, snelheid, afgelegde afstand, tijdsduur, overzicht van de sessies.

Coaching: 10 programma's, 4 profielen. Modus met virtuele tegenstander! Compatibel met MP3-coaching.

MAKKELIJK OP TE BERGEN: Compact: minder dan 90 cm! Dankzij de wieltjes kan je je toestel makkelijk verplaatsen.

Ik heb een probleem

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

Ik hoor geklik tijdens het trappen

De pedalen zitten los:
=> Draai de pedalen een slag los en draai ze vervolgens opnieuw stevig aan.

VM 510
Mijn hometrainer maakt geluid

De schroeven zitten los:
=>Draai alle zichtbare schroeven opnieuw aan.

Ik kan de waarden op mijn console niet aanpassen

Waarden aanpassen: draaien
Functies aanpassen: indrukken

Ik heb een probleem met de pedalen

Ik slaag er niet in om de pedalen te monteren
=> Slechte montage van de pedalen: controleer of de pedaal met aanduiding "R" inderdaad aan de rechterkant gemonteerd werd en die met aanduiding "L" aan de linkerkant.

De trapbeweging maakt geluid
=> Controleer of de pedalen goed gemonteerd zijn: zorg ervoor dat de sluitringen geïnstalleerd zijn zoals weergegeven in de montagehandleiding en dat elke schroef stevig is aangedraaid.
=> De pedalen zijn een beetje losgekomen: draai de pedalen een slag (360°) los en draai ze vervolgens opnieuw stevig aan.

VM 510
Mijn console geeft niet de juiste maateenheid weer

Probleem met de configuratie van de console
 => Controleer of de schakelaar achterop de console op "Km" staat voor een weergave in kilometer en op "Mi" voor een weergave in mijl.
 => Druk op de " RESET"-knop om een wijziging door te voeren.

VM 510
Ik kan de pedalen niet monteren

De rechterpedaal (R) en de linkerpedaal (L) hebben niet dezelfde schroefrichting.

Mijn console gaat niet aan

1. Montageprobleem
=> Aan de achterkant van de console: controleer aan de hand van de handleiding of de console correct is aangesloten.
=> Aan het verbindingspunt van de twee buisjes: controleer aan de hand van de handleiding of de elektrische kabel correct is aangesloten.

2. Elektrisch probleem
=> Je hometrainer werkt op batterijen: controleer de +/--positie van de batterijen. Als het probleem aanhoudt, plaats dan nieuwe batterijen.
=> Je hometrainer is aangesloten op het lichtnet: controleer of de adapter correct is aangesloten op de hometrainer en op het lichtnet. Ga ook na of het stopcontact werkt.

3. Probleem bij gebruik: de console gaat niet aan als ik tegelijkertijd de batterijen en het lichtnet gebruikt.

VM 510
Problemen met de hartslagmeting

De hartslagindicator knippert niet of onregelmatig:

1. Controleer of de batterij goed geplaatst is of plaats een nieuwe.

2. Bevochtig het deel van de hartslagband dat in contact komt met de huid.

3. Zorg ervoor dat de hartslagband rechtstreeks op de huid zit en niet op je shirt.

VM 510
Je hometrainer aansluiten

aansluiting
Ik heb een probleem met de weerstand

1. Ik wijzig de positie van de weerstandsknop maar merk geen enkel verschil
=> Slechte aansluiting van de kabel: schroef de stuurhouder los en controleer of de kabel correct werd aangesloten.
=> Controleer of het zwarte blokje onderaan de kabel verwijderd werd.

2. Niveau 1 is abnormaal zwaar
=> Slechte aansluiting van de kabel: schroef de stuurhouder los en controleer of de kabel correct werd aangesloten.

VM 510

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Ik bestel de beschikbare onderdelen voor dit product

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

Handleiding

• VM 510

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

VM 510

Onze beloftes

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.