VM 510

Ref: 8191126

VM 510

Start verkoop: 2011

Ontworpen voor wie af en toe tot regelmatig wil trainen (tot 5 uur per week, of 1 sessie van 45 minuten/dag). Een rechte rug ongeacht je lichaamslengte!

DE VOORDELEN:

STEVIG: een stabiele hometrainer (gewicht 33 kg). Max. gewicht gebruiker: 130 kg.

COMFORT: Rechte rug. Vlotte en geluidloze trapbeweging (vliegwiel 7 kg). Makkelijke opstap!

ACTIVITEITSMETING: Hartslag, verbrande calorieën, snelheid, afgelegde afstand, tijdsduur, overzicht van de sessies.

Coaching: 10 programma's, 4 profielen. Modus met virtuele tegenstander! Compatibel met MP3-coaching.

MAKKELIJK OP TE BERGEN: Compact: minder dan 90 cm! Dankzij de wieltjes kan je je toestel makkelijk verplaatsen.

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

IK HOOR GEKLIK TIJDENS HET TRAPPEN
MIJN HOMETRAINER MAAKT GELUID
IK KAN DE WAARDEN OP MIJN CONSOLE NIET AANPASSEN
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE PEDALEN
MIJN CONSOLE GEEFT NIET DE JUISTE MAATEENHEID WEER
IK KAN DE PEDALEN NIET MONTEREN
MIJN CONSOLE GAAT NIET AAN
PROBLEMEN MET DE HARTSLAGMETING
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE WEERSTAND

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

Neem dan contact op met een van onze specialisten.

VM 510

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

HANDLEIDING

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.

VM 510