VM 530

Ref: 8289195

VM 530

Start verkoop: 2013

Ontwikkeld om in vorm te blijven. De ideale hometrainer om weer te beginnen sporten en in vorm te blijven!

De voordelen:

Vloeiende trapbeweging: het soepele trapsysteem garandeert comfort voor de gewrichten (vliegwiel 6 kg). 5 functies, hartslagband meegeleverd, 10 programma's, 4 gebruikersprofielen

Gebruikscomfort: voetriempjes, makkelijke opstap, verstelbare stuurhoogte (rechte rug)

Verplaatsbaar: met rollen en dus makkelijk te verplaatsen

Stevig: maximumgewicht gebruiker: 130 kg

Ik heb een probleem

Is je toestel correct gemonteerd, maar ondervind je toch nog enkele problemen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

Ik hoor een klikgeluid tijdens het trappen
Ik kan de pedalen niet monteren
Problemen met de hartslagmeting
Het display geeft niet de juiste meeteenheden weer voor afstand en snelheid
Mijn display blijft uitgeschakeld
Ik heb een probleem met de weerstand
Het display blijft op nul staan
Mijn hometrainer maakt geluid

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

Neem dan contact op met een van onze specialisten.
Assistentie vragen

VM 530

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze tarieven zijn uitgedrukt in werkuren (onderdelen niet inbegrepen) en kunnen variëren naargelang de winkel. Indien de winkel de diensten niet ter plaatse aanbiedt, worden de producten verzonden naar het dichtstbijzijnde Regionaal Atelier, wat kan leiden tot een hoger tarief dan online vermeld staat. Vraag om een precieze kostenraming in jouw Decathlonwinkel.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER
VERVANGEN VAN BEDRADING VAN DE COMPUTER
VERVANGEN VAN DE PEDALEN
VERVANGEN VAN DE MECHANISCHE KABEL ONDERAAN
VERVANGEN VAN DE SCHROEVEN
VERVANGEN VAN DE LAGERS VAN HET CRANKSTEL
AFNEMEN / TERUGPLAATSEN BEHUIZING
VERVANGEN VAN DE SPANNINGCONTROLLER
VERVANGEN VAN DE CRANKS
VERVANGEN VAN DE SENSOR
AFSTELLEN VAN DE MAGNETISCHE WEERSTAND
VERVANGEN VAN DE VOETPLAATBEUGEL
VERVANGEN VAN DE MOTOR
VERVANGEN VAN HET AS BLAD
PLAATSEN VAN DE SET RING / STUURPEN
VERVANGEN VAN HET ZADEL
VERVANGEN VAN DE SPANROL
VERVANGEN VAN DE DRIJFRIEM
VERVANGEN VAN HET MONOBLOC CRANKSTEL
VERVANGEN VAN DE KNOP VOOR AFSTANDSBEDIENING
VERVANGEN VAN HET VLIEGWIEL
FORFAIT VOOR REVISIE

Handleiding

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.

VM 530