VM COMFORT BLACK

Ref: 8359839

VM COMFORT BLACK

Ontworpen om in conditie te blijven met een maximum aan comfort (regelmatig gebruik).

De meest comfortabele hometrainer uit ons gamma. Het zadel, de gemakkelijke opstap en de verstelbaarheid maken je trainingen een stuk aangenamer.

VOORDELEN:

Vloeiende trapbeweging: vliegwiel 6 kg

COACHING: 5 functies, waaronder de hartslag met bijgeleverde hartslagriem~7 programma's

COMFORT: comfortabel zadel, gemakkelijk op- en afstappen, verstelbaar stuur, voetriempjes

VERPLAATSBAARHEID: gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes

STEVIGHEID: Maximaal gewicht gebruiker: 130 kg

Ik heb een probleem

Mijn console toont niet de juiste meeteenheden voor afstand
Ik kan de pedalen niet monteren
Mijn pedalen maken een klakkend geluid
Mijn toestel maakt lawaai
Problemen met de hartslagmeting
Code e2 of e3 verschijnt op mijn console

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

VM COMFORT BLACK

Ik bestel de beschikbare onderdelen voor dit product

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

Onderhoud en herstellingen door een technieker

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze tarieven zijn uitgedrukt in werkuren (onderdelen niet inbegrepen) en kunnen variëren naargelang de winkel. Indien de winkel de diensten niet ter plaatse aanbiedt, worden de producten verzonden naar het dichtstbijzijnde Regionaal Atelier, wat kan leiden tot een hoger tarief dan online vermeld staat. Vraag om een precieze kostenraming in jouw Decathlonwinkel.

Vervangen van de computer
Vervangen van bedrading van de computer
Vervangen van de pedalen
Vervangen van de mechanische kabel onderaan
Vervangen van de schroeven
Vervangen van de lagers van het crankstel
Afnemen / terugplaatsen behuizing
Vervangen van de spanningcontroller
Vervangen van de cranks
Vervangen van de sensor
Afstellen van de magnetische weerstand
Vervangen van de voetplaatbeugel
Vervangen van de motor
Vervangen van het as blad
Plaatsen van de set ring / stuurpen
Vervangen van het zadel
Vervangen van de spanrol
Vervangen van de drijfriem
Vervangen van het monobloc crankstel
Vervangen van de knop voor afstandsbediening
Vervangen van het vliegwiel
Forfait voor revisie

Handleiding

Onze beloftes

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.

VM COMFORT BLACK