VM E ENERGY

Ref: 8359854

VM E ENERGY

Start verkoop: 2016

Ontworpen om aan je conditie te werken en je prestaties te verbeteren (intensief gebruik: 7 tot 10u per week).

Deze hometrainer is ideaal voor sporters en helpt je om je doelstellingen te bereiken: een beter uithoudingsvermogen, sterkere spieren... Met de "E Connected*" app heb je bovendien een coach in huis.

DE VOORDELEN:

VLOEIENDE TRAPBEWEGING: vliegwiel 8 kg

COACHING: 6 functies, 9 programma's~Gepersonaliseerde coaching met de app E CONNECTED.

ZITCOMFORT: Comfortabel met rechte rug of sportief leunend op de armsteunen.

VERPLAATSBAARHEID: wieltjes onder de voorste voet.

STEVIGHEID: Maximum gewicht gebruiker: 150 kg

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

MIJN PEDALEN KLAPPEREN
CODE E2 VERSCHIJNT OP MIJN CONSOLE
IK KAN DE PEDALEN NIET MONTEREN
DE DISPLAY TOONT NIET DE JUISTE EENHEDEN
PROBLEMEN MET DE HARTSLAGMETING
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE E-CONNECTED APP
DE DISPLAY SCHAKELT NIET IN
DE HOMETRAINER STAAT NIET STABIEL
MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI

Lukt het niet om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

Neem dan contact op met ons.

VM E ENERGY

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze tarieven zijn uitgedrukt in werkuren (onderdelen niet inbegrepen) en kunnen variëren naargelang de winkel. Indien de winkel de diensten niet ter plaatse aanbiedt, worden de producten verzonden naar het dichtstbijzijnde Regionaal Atelier, wat kan leiden tot een hoger tarief dan online vermeld staat. Vraag om een precieze kostenraming in jouw Decathlonwinkel.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER
VERVANGEN VAN BEDRADING VAN DE COMPUTER
VERVANGEN VAN DE PEDALEN
VERVANGEN VAN DE MECHANISCHE KABEL ONDERAAN
VERVANGEN VAN DE SCHROEVEN
VERVANGEN VAN DE LAGERS VAN HET CRANKSTEL
AFNEMEN / TERUGPLAATSEN BEHUIZING
VERVANGEN VAN DE SPANNINGCONTROLLER
VERVANGEN VAN DE CRANKS
VERVANGEN VAN DE SENSOR
AFSTELLEN VAN DE MAGNETISCHE WEERSTAND
VERVANGEN VAN DE VOETPLAATBEUGEL
VERVANGEN VAN DE MOTOR
VERVANGEN VAN HET AS BLAD
PLAATSEN VAN DE SET RING / STUURPEN
VERVANGEN VAN HET ZADEL
VERVANGEN VAN DE SPANROL
VERVANGEN VAN DE DRIJFRIEM
VERVANGEN VAN HET MONOBLOC CRANKSTEL
VERVANGEN VAN DE KNOP VOOR AFSTANDSBEDIENING
VERVANGEN VAN HET VLIEGWIEL
FORFAIT VOOR REVISIE

HANDLEIDING

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.

VM E ENERGY