VM E SEAT

Ref: 8372431

VM E SEAT

Start verkoop: 2016

Ontworpen voor wie in vorm wil blijven met een goede rughouding (regelmatig gebruik).

Deze zithometrainer is ideaal om aan je conditie te werken, gewicht te verliezen of terug in vorm te geraken. Met de E Connected*-app heb je bovendien een coach in huis.

DE VOORDELEN:

VLOEIENDE TRAPBEWEGING: vliegwiel 6 kg

COACHING: 6 functies, 9 programma's~Gepersonaliseerde coaching met de app E CONNECTED.

ZITCOMFORT: Zittende houding. Ergonomisch zitje van ademend materiaal voor een optimaal comfort.

VERPLAATSBAARHEID: Op wieltjes, om gemakkelijk te verplaatsen

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel correct gemonteerd, maar ondervind je toch nog enkele problemen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

DE DISPLAY TOONT NIET DE JUISTE EENHEDEN
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE E-CONNECTED APP
PROBLEMEN MET DE HARTSLAGMETING
DE HOMETRAINER STAAT NIET STABIEL
CODE E2 OF E3 VERSCHIJNT OP MIJN CONSOLE
MIJN PEDALEN KLAPPEREN
DE DISPLAY SCHAKELT NIET IN
MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI
IK KAN DE PEDALEN NIET MONTEREN

SLAAG JE ER NIET IN OM HET PROBLEEM OP TE LOSSEN OF VIND JE HET ANTWOORD NIET?

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

VM E SEAT

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze tarieven zijn uitgedrukt in werkuren (onderdelen niet inbegrepen) en kunnen variëren naargelang de winkel. Indien de winkel de diensten niet ter plaatse aanbiedt, worden de producten verzonden naar het dichtstbijzijnde Regionaal Atelier, wat kan leiden tot een hoger tarief dan online vermeld staat. Vraag om een precieze kostenraming in jouw Decathlonwinkel.