VM ESSENTIAL +

Ref: 8372294

VM ESSENTIAL +

Start verkoop: 2016

Ontworpen voor wie met een trainingsprogramma in vorm wil blijven (voor occasioneel gebruik).

Een budgetvriendelijke crosstrainer met trainingsprogramma's om je gemotiveerd te houden en je te helpen je doelstellingen te bereiken. Met een verstelbaar zadel om de fiets perfect op maat in te stellen.

DE VOORDELEN:

Vloeiende trapbeweging: vliegwiel 6 kg

COACHING: 5 functies (calorieën, afstand, tijd, snelheid, hartslag)~7 programma's

COMFORT: Voetriempjes voor meer houvast, diepte van het zadel verstelbaar

VERPLAATSBAAR: Op wieltjes, om gemakkelijk te verplaatsen

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

IK KAN DE PEDALEN NIET MONTEREN
DE SENSOR DETECTEERT MIJN HARTSLAG NIET
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE WEERSTAND
DE DISPLAY TOONT NIET DE JUISTE EENHEDEN
DE DISPLAY SCHAKELT NIET IN
MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI
IK HOOR EEN KLIKKEND GELUID BIJ HET TRAPPEN

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

VM ESSENTIAL +

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN DOOR EEN TECHNIEKER

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze tarieven zijn uitgedrukt in werkuren (onderdelen niet inbegrepen) en kunnen variëren naargelang de winkel. Indien de winkel de diensten niet ter plaatse aanbiedt, worden de producten verzonden naar het dichtstbijzijnde Regionaal Atelier, wat kan leiden tot een hoger tarief dan online vermeld staat. Vraag om een precieze kostenraming in jouw Decathlonwinkel.