VM FOLD 3

Ref: 8230658

VM FOLD 3

Start verkoop: 2013

Ontwikkeld om je uithoudingsvermogen en prestaties te verbeteren (regelmatig gebruik). . Deze hometrainer is perfect voor kleine ruimtes, want eenmaal dichtgeklapt wordt hij meer dan de helft kleiner en kun je hem makkelijk wegbergen.

DE VOORDELEN:

VLOEIENDE TRAPBEWEGING: een soepel trapsysteem garandeert comfort voor de gewrichten (vliegwiel 3 kg)

COACHING: 4 functies (calorieën, afstand, tijd, snelheid)

COMPACT: Opvouwbaar, neemt opgeklapt 50% minder plaats in.

GEBRUIKSCOMFORT: In hoogte verstelbaar stuur voor een optimale houding.

VERPLAATSBAAR: dankzij de wieltjes onder elke voet kan je de hometrainer met één hand verplaatsen

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

DE HOMETRAINER STAAT NIET STABIEL
MIJN DISPLAY GAAT NIET AAN
DE PEDALEN KLAPPEREN
MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI
IK KRIJG DE PEDALEN NIET GEMONTEERD
MIJN DISPLAY TOONT NIET DE JUISTE MEETEENHEDEN VOOR AFSTAND
DE SNELHEID EN CALORIEËN BLIJVEN OP '0' STAAN

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

VM FOLD 3

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

ONDERHOUDSTIPS
OPBERGTIPS
GEBRUIKSBEPERKING

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

ONDERHOUD VAN MIJN CROSSTRAINER/HOMETRAINER DOOR EEN TECHNICUS

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER
VERVANGEN VAN DE BEDRADING VAN DE COMPUTER
VERVANGEN VAN DE PEDALEN
VERVANGEN ONDERSTE MECHANISCHE KABEL