VM FOLD 6

Ref: 8322821

VM FOLD 6

Start verkoop: 2015

Ontwikkeld om je uithoudingsvermogen en prestaties te verbeteren (regelmatig gebruik). Deze hometrainer is perfect voor kleine ruimtes, want eenmaal dichtgeklapt wordt hij meer dan de helft kleiner en kun je hem makkelijk wegbergen.

Voordelen:

Vloeiende trapbeweging: het soepel trapsysteem garandeert comfort voor de gewrichten (vliegwiel 6 kg)

Coaching: 5 functies, hartslagband meegeleverd, 10 programma's, 4 gebruikersprofielen

Plaatsbesparend: neemt 50% minder plaats in opgeklapt

Verplaatsbaar: dankzij de rollen aan elke voet kun je de fiets met één hand verplaatsen

Stevig: Maximum gewicht gebruiker: 110 kg

Ik heb een probleem

Is je toestel correct gemonteerd, maar ondervind je toch nog enkele problemen bij het gebruik.

Mijn hometrainer maakt geluid
Mijn display blijft uitgeschakeld
Het display blijft op nul staan
Problemen met de hartslagmeting
Ik hoor een klikgeluid tijdens het trappen
Het display geeft niet de juiste meeteenheden weer voor afstand en snelheid
Ik kan de pedalen niet monteren

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

VM FOLD 6

Ik bestel de beschikbare onderdelen voor dit product

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

Onderhoud en herstellingen door een technieker

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze tarieven zijn uitgedrukt in werkuren (onderdelen niet inbegrepen) en kunnen variëren naargelang de winkel. Indien de winkel de diensten niet ter plaatse aanbiedt, worden de producten verzonden naar het dichtstbijzijnde Regionaal Atelier, wat kan leiden tot een hoger tarief dan online vermeld staat. Vraag om een precieze kostenraming in jouw Decathlonwinkel.

Vervangen van de computer
Vervangen van bedrading van de computer
Vervangen van de pedalen
Vervangen van de mechanische kabel onderaan
Vervangen van de schroeven
Vervangen van de lagers van het crankstel
Afnemen / terugplaatsen behuizing
Vervangen van de spanningcontroller
Vervangen van de cranks
Vervangen van de sensor
Afstellen van de magnetische weerstand
Vervangen van de voetplaatbeugel
Vervangen van de motor
Vervangen van het as blad
Plaatsen van de set ring / stuurpen
Vervangen van het zadel
Vervangen van de spanrol
Vervangen van de drijfriem
Vervangen van het monobloc crankstel
Vervangen van de knop voor afstandsbediening
Vervangen van het vliegwiel
Forfait voor revisie

Handleiding

Onze beloftes

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.

VM FOLD 6