VM FOLD 6

Ref: 8322821

VM FOLD 6

Start verkoop: 2015

Ontwikkeld om je uithoudingsvermogen en prestaties te verbeteren (regelmatig gebruik). Deze hometrainer is perfect voor kleine ruimtes, want eenmaal dichtgeklapt wordt hij meer dan de helft kleiner en kun je hem makkelijk wegbergen.

Voordelen:

Vloeiende trapbeweging: het soepel trapsysteem garandeert comfort voor de gewrichten (vliegwiel 6 kg)

Coaching: 5 functies, hartslagband meegeleverd, 10 programma's, 4 gebruikersprofielen

Plaatsbesparend: neemt 50% minder plaats in opgeklapt

Verplaatsbaar: dankzij de rollen aan elke voet kun je de fiets met één hand verplaatsen

Stevig: Maximum gewicht gebruiker: 110 kg

Ik heb een probleem

Is je toestel correct gemonteerd, maar ondervind je toch nog enkele problemen bij het gebruik.

Mijn hometrainer maakt geluid
Mijn display blijft uitgeschakeld
Het display blijft op nul staan
Problemen met de hartslagmeting
Ik hoor een klikgeluid tijdens het trappen
Het display geeft niet de juiste meeteenheden weer voor afstand en snelheid
Ik kan de pedalen niet monteren

SLAAG JE ER NIET IN OM HET PROBLEEM OP TE LOSSEN OF VIND JE HET ANTWOORD NIET?

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

VM FOLD 6