woodbike

Ref: 8607838

DOMYOS WOODBIKE

2021

Start verkoop: 2021

Gebruik: gematigd, tot 5 uur per week.

Gewicht van het vliegwiel: 6 kg.

Maximaal gewicht gebruiker: 110 kg.

Maximale lengte: 1,90 m.

Samenstelling:

Houten structuur

100% - Beukenhout

Frame/Chassis

100% - Staal

Aanvullende onderdelen

100% - Polypropyleen

Montagefilmpje en handleiding

Heb je de handleiding van het product nodig? Klik op de link.

Woodbike

Montage-advies

Stap 12

Het hout van je hometrainer is niet behandeld. Als het frame gemonteerd is, kan je het hout met olie inwrijven.

Stap 16

Als de fiets ligt, kan je het transmissieblok het best iets naar boven toe bewegen.
Zo sluiten de gaten in de houten structuur aan op de schroefdraad van het transmissieblok. Zo kan je de schroeven gemakkelijker plaatsen.

Vastdraaien van de schroeven

Hout is een materiaal dat leeft. Daarom bevelen we aan om alle montageschroeven opnieuw stevig aan te draaien nadat je de hometrainer enkele keren gebruikt hebt.

Ik heb een probleem met de weerstand

De weerstand verandert niet

Het weerstandsniveau van de hometrainer kan worden aangepast met de draaiknop onder het zadel.

Je moet enkele keren aan de knop draaien om van het minimum- naar het maximumniveau te gaan.

Mijn hometrainer maakt lawaai

Ik hoor een knarsend geluid als ik mijn hometrainer gebruik

Kijk na of de zichtbare schroeven voldoende aangedraaid zijn op de volgende plaatsen:

- 1/ de verbinding stuurpen/stuur

- 2/ย de verbinding voorste voet/stuurpen/hoofdbalk.

- 3/ onder de fiets, de verbinding hoofdbalk/zadelbalk.

- 4/ de verbinding achterste voet/hoofdbalk.

- 5/ de schroef van de zadelknop

- 6/ de schroef van de zadelstrop.

Is dat niet het geval, dan kunnen bepaalde onderdelen bewegen en lawaai maken.

Controleer ook de stabiliteit van je hometrainer.

EB 900
Ik hoor een klikgeluid bij elke trapbeweging

Het is mogelijk dat de schroefdraden van het pedaal en de crank niet correct op hun plaats zitten.

Om dit probleem op te lossen draai je de pedalen twee slagen los en draai je ze daarna opnieuw stevig aan.

FEB 500 SP

De hometrainer staat niet stabiel

Zijn de schroeven van je hometrainer stevig aangedraaid?

1. Draai alle zichtbare schroeven en verstelwieltjes goed vast op volgende plaatsen:

- 1/ de verbinding stuurpen/stuur

- 2/ย de verbinding voorste voet/stuurpen/hoofdbalk.

- 3/ onder de fiets, de verbinding hoofdbalk/zadelbalk.

- 4/ย de verbinding achterste voet/hoofdbalk.

- 5/ de schroef van de zadelknop

- 6/ de schroef van de zadelstrop.

EB 900
Zijn de voeten juist afgesteld?

Draai aan de verstelvoetjes onder de fiets.

woodbike

Onderdelen

WOODBIKE
WOODBIKE

Assistentie vragen

Onderhoud van mijn product

Onderhoudsadviesย

1. Veeg transpiratie op je hometrainer na elke trainingssessie af.

2. Controleer regelmatig of je hometrainer nog stabiel staat en of de schroeven nog goed zijn aangedraaid. Maak hiervoor gebruik van de handleiding.

Onderhoud van het hout

Het hout van je hometrainer is niet behandeld. Als het frame gemonteerd is, kan je het hout met olie inwrijven.

Opbergadvies

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.

Gebruiksbeperking

Uitsluitend bestemd voor thuisgebruik.ย

Maximaal gewicht gebruiker: 110 kg.

Onderdelen voor dit product bestellen

Onderdelen nodig voor je hometrainer?

De hometrainer laten onderhouden / repareren

Ontdek de diensten en adviesprijzen van het atelier

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).