CLIMB by DOMYOS

Ref: 8396836

CLIMB by DOMYOS

Ontworpen om thuis aan je conditie te werken en je hart en spieren te trainen. Maakt je trainingen intenser met een helling tot 20% en een maximumsnelheid van 18 km/u.

DE VOORDELEN:

VEELZIJDIG: Maak je trainingen intenser met een maximumsnelheid tot 18 km/u en een helling tot 20%

GEBRUIKSCOMFORT: Loopvlak geschikt voor grote stappen: 51*135 cm.

Coaching: 30 vooringestelde aanpasbare programma's en compatibel met de Domyos Connected-app.

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

Comment monter votre tapis de course Domyos Climb ?

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

WERKING: BLUETOOTH, USB, JACKAANSLUITING.
MIJN DISPLAY GEEFT NIET DE JUISTE SNELHEID WEER
MIJN LOOPBAND GAAT NIET AAN
MIJN LOOPBAND MAAKT GELUID
HOE ZET IK HET GELUIDSSIGNAAL VAN MIJN CONSOLE AAN OF UIT?
ALS IK OP MIJN LOOPBAND GA STAAN, GAAT HIJ LANGZAMER
DE LOOPBAND GAAT UIT TIJDENS HET GEBRUIK
PROBLEMEN MET DE METING VAN DE HARTSLAG MET DE HANDPULSES
DE TEKST "GO SERVICE" VERSCHIJNT OP MIJN SCHERM
IK KAN MIJN LOOPBAND NIET IN DE HANDMATIGE MODUS ZETTEN.