Elektronische producten

Horloges, GPS, fietscomputers, MP3, chronometers, camera's en toebehore, weegschalen, walkie-talkies, podometers, batterijen en laadapparaten en overige

Welk product van decathlon heeft u?

Voor producten van het merk Decathlon kunt u ons aanbod van reserveonderdelen raadplegen, onze site voor dienst na verkoop raadplegen of zich wenden naar de winkel.

Van welk ander merk is uw product?

U wordt naar de ondersteuningswebsite van het merk geleid door op de juiste knop te klikken.

Daar vindt u de meest recente info over uw product en kan u hulp vragen bij een probleem indien nodig.
Moet uw product worden hersteld? In de meeste gevallen zal het merk uw verzoek in overweging nemen en de kosten voor het ophalen van het product bij u thuis en het terugsturen na herstelling voor haar rekening nemen.

Onze belofte

DECATHLON verbindt zich ertoe om u technische ondersteuning te bieden van dezelfde kwaliteit als zijn producten.