FIETSMETERS & SENSOREN

ELEKTRONISCHE PRODUCTEN

Kies het model van uw meter of sensor en vind alle informatie met betrekking tot dit product. Aanpassingen, onderhoud, reparatie, accessoires en reserveonderdelen compatibel met uw meter of sensor !

VAN RYSEL GPS 100

VAN RYSEL GPS 100: handleiding, reparatie

De VAN RYSEL GPS 100-fietscomputer maakt verbinding met je telefoon via de DECATHLON CONNECT-app.

BC 900 GPS

BC 900 GPS

BC 900 GPS

8541320

BRYTON RIDER 10

Gps-fietscomputer met automatische synchronisatie via bluetooth. Compatibel met Strava.Geen configuratie nodig van de bandenmaat, het uur of meeteenheid; geen installatie of koppeling met de snelheidssensor vereist. Simpelweg het toestel op het stuur bevestigen en inschakelen.

8568950

BRYTON AERO 60H

De Aero 60 is de eerste aerodynamische fietscomputer met gps van Bryton dankzij de uitsparingen en de volledig nieuwe Aero-houder. Inclusief hartslagband.De Aero 60 komt met de OpenStreetMap-toepassing en is compatibel met alle satellietsystemen waardoor je overal je uitgestippelde routes kunt volgen.

8568949

BRYTON GPS 450E

De Rider 450E kun je gebruiken om je GPS-track op te slaan en via bluetooth met je gsm te synchroniseren.Fietscomputer met bluetooth die je op al je bluetooth-apparaten kunt aansluiten: cadanssensor, vermogenssensor, hartslagsensor

BC100

BC100

Een computertje voor occasionele fietsers op zoek naar een eenvoudig en betrouwbaar model.Een discreet en eenvoudig tellertje met de 5 essentiΓ«le functies. Een computer met draad, om alle gegevens heel betrouwbaar door te geven.

BC120

BC120

Voor occasionele fietsers op zoek naar een discrete en eenvoudige computer.Een heel discrete en gemakkelijke teller, met de 5 onmisbare functies (huidige en gemiddelde snelheid, gedeeltelijke en totale afstand, tijd). Met draadloze gegevensoverdracht.

BC 500

BC 500

BC 500

B'TWIN Snelheids- en trapfrequentiesensor BT & ANT+

SNELHEIDS-/TRAPFREQUENTIESENSOR BLE/ANT+

Ontworpen om de snelheid en trapfrequentie te meten door de sensoren te koppelen aan een fietscomputer/fiets-gps of een smartphone/tablet.Set met snelheids- en trapfrequentiesensor. Eenvoudig te monteren op de wielnaaf en de crank. Verbinding met ANT en bluetooth smart.

FIETSCOMPUTER 320

FIETSCOMPUTER 320

Ontworpen voor het meten en analyseren van je activiteit op de fiets.Draadloze fietscomputer 4 functies gemakkelijk te installeren!

FIETSCOMPUTER 500

FIETSCOMPUTER 500

Ontworpen voor het meten en analyseren van je activiteit op de fiets.Draadloze fietscomputer 8Β functies gemakkelijk te installeren!