FIETSROLLEN | DECATHLON DIENST NA VERKOOP

FIETSROLLEN

FIETSEN

Selecteer het juiste model om alle informatie over uw product te vinden. Afstelling, onderhoud, herstelling, toebehoren en reserveonderdelen compatibel met uw fietsrollen!

B'TWIN Snelheids- en trapfrequentiesensor BT & ANT+

SENSORENSET VOOR FIETSTRAINER B'TWIN

Ontworpen voor wie zijn B'TWIN-fietstrainer wil koppelen met zijn tablet of smartphone en de app B'TWIN Training Premium wil gebruiken.Set met 2 sensoren (snelheid/trapfrequentie) met Bluetooth Smart en ANT , om je B'TWIN-fietstrainer te verbinden met je tablet of smartphone.Inclusief code voor 1 jaar gratis B'TWIN Training Premium.

FIETSTRAINER IN'RIDE 320 CONNECT

FIETSTRAINER IN'RIDE 320 CONNECT

Ontworpen om binnen te fietsen in combinatie met interactieve video's van gegeotagde parcours.Verbinding met je tablet of smartphone voor een interactieve ervaring: video's van duizenden parcours die voortbewegen afhankelijk van je trapsnelheid.