INCLINE RUN

Ref: 8580105

INCLINE RUN

Om te wandelen of lopen met een flinke helling. Met deze loopband ga je beter presteren, ontwikkel je je vermogen en verbrand je sneller calorieën.

VOORDELEN:

VEELZIJDIG: Maak je trainingen intenser met een max. snelheid van 18 km/u en een buiging van max. 20%

GEBRUIKSCOMFORT: Breed loopvlak van 51 cm breed en 135 cm lang voor ie grote passen zet. COACHING: 40 ingestelde programma's en compatibel met de Domyos E CONNECTED-app

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

HOE KOPPEL IK MIJN AFSTANDSBEDIENING?
MIJN DISPLAY GEEFT NIET DE JUISTE SNELHEID WEER
WERKING: BLUETOOTH, USB, JACKAANSLUITING.
HOE WEET IK DE AFSTAND EN UREN DIE IK OP MIJN LOOPBAND HEB AFGELEGD?
MIJN LOOPBAND GAAT NIET AAN
MIJN LOOPBAND MAAKT GELUID
ALS IK OP MIJN LOOPBAND GA STAAN, GAAT HIJ LANGZAMER
DE LOOPBAND GAAT UIT TIJDENS HET GEBRUIK
IK HEB EEN PROBLEEM MET MIJN HARTSLAGBAND
IK KAN MIJN LOOPBAND NIET IN DE HANDMATIGE MODUS ZETTEN
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE E-CONNECTED APP

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

INCLINE RUN

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

CENTREREN VAN DE LOOPBAND
SPANNING VAN DE LOOPBAND
SMEREN VAN DE LOOPBAND
ONDERHOUDSTIPS
PREVENTIEVE ONDERHOUDSTIPS

IK BESTEL RESERVEONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

HEB JE VERVANGSTUKKEN NODIG VOOR JE LOOPBAND INTENSE RUN?

INCLINE RUN

ONDERHOUD EN HERSTELLING VAN JE LOOPBAND DOOR EEN TECHNICUS

Ontdek de diensten* voor onderhoud en reparatie van je loop- of wandelband.

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

Vervanging van de hartslagsensoren
Vervanging van de vijzel voor opening/sluiting
Vervanging van de controlekaart
Vervanging van de band
Vervanging van de elektrische bedrading
Vervanging van de rol
Regeling van de spanning
Vervanging van de filter
AFNEMEN/TERUGPLAATSEN BESCHERMKAST
Vervanging van de teller
VERVANGEN VAN DE MOTOR
Vervanging van de hellingsmotor
VERVANGEN VAN DE SENSOR
De aandrijfriem vervangen
Vervanging van de plank