RUN100E-VERSIE A

Ref: 8734772

initial RUN

Verkocht sinds: juli 2022

De INITIAL RUN is een interactieve, compact opklapbare loopband in een strak design.

VOORDELEN:
Maak vorderingen dankzij een regelbare snelheid van 1 tot 12 km/u.
Aangepast loopvlak van 45 cm breed en 120 cm lang.
Trainingen beschikbaar via de app Domyos E-Connected.
Compatibel met de apps Domyos E-Connected, Kinomap en Zwift.
Compact opklapbaar - zowel plat als rechtopstaand op te bergen.
Het toestel is voorgemonteerd - geen montage nodig.
Max. gewicht gebruiker 100 kg. Voor thuisgebruik, tot 5 uur per week.

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Gefeliciteerd met de aankoop van dit toestel van DOMYOS en hartelijk dank voor je vertrouwen. Klik op het filmpje om aan de slag te gaan met je toestel.

INGEBRUIKNAME EN GEBRUIK VAN HET TOESTEL

Gefeliciteerd met de aankoop van dit toestel van DOMYOS en hartelijk dank voor je vertrouwen. Om je te helpen bij het eerste gebruik vind je hier enkele tips voor de ingebruikname en het gebruik van je toestel.

DE LOOPBAND STARTEN
GEBRUIKSADVIES

EEN PROBLEEM OPLOSSEN

Is je toestel correct gemonteerd maar heb je problemen bij het gebruik? Ontdek hier de veelgestelde vragen.

BEKIJKEN WELKE AFSTAND EN HOEVEEL UREN JE AL HEBT GELOPEN OP JE LOOPBAND
HET GELUID VAN HET BEDIENINGSPANEEL AAN OF UIT ZETTEN
DE AFSTANDSBEDIENING KOPPELEN
WAARVOOR DIENT DE "USB"-AANSLUITING?
DE LOOPBAND GAAT NIET AAN
DE LOOPBAND MAAKT LAWAAI
DE SNELHEID DAALT WANNEER IK OP DE LOOPBAND GA STAAN
DE LOOPBAND VALT UIT TIJDENS HET GEBRUIK
PROBLEEM MET DE HARTSLAGBAND
PROBLEEM MET DE APP
DE MELDING "SERVICE" VERSCHIJNT OP HET SCHERM

OVERZICHT ONDERDELEN

INITIAL RUN

ONDERHOUD

Je toestel draagt zorg voor jou, dus waarom zou je het geen wederdienst bewijzen? Aangezien een regelmatig onderhoud noodzakelijk is om de prestaties van je toestel op peil te houden en zijn levensduur te verlengen, vind je hier ons onderhoudsadvies.

ONDERHOUD NA ELK GEBRUIK
REGELMATIG ONDERHOUD OF "SERVICE"-MELDING
OPBERGADVIES
GEBRUIKSBEPERKINGEN
DE LOOPBAND CENTREREN
CONTROLEREN OF DE LOOPBAND CORRECT IS AANGESPANNEN
DE LOOPBAND SMEREN
TIPS VOOR PREVENTIEF ONDERHOUD

ONDERHOUD EN REPARATIE VAN JE LOOPBAND DOOR EEN TECHNICUS

Ontdek de diensten* voor onderhoud en reparatie van je loopband.

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel.
Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met je Decathlon-winkel voor een offerte.

RUN100E versie A

ONDERDELEN VOOR DIT TOESTEL BESTELLEN

HEB JE ONDERDELEN NODIG VOOR JE LOOPBAND?

HANDLEIDING

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).

RUN100E versie A