INTENSE RUN

Ref: 8389495

INTENSE RUN

Ontworpen om thuis te hardlopen voor het verbeteren van je hartprestaties en het ontwikkelen van je spierkracht. De loopband INTENSE RUN by Domyos is ideaal voor intensief gebruik tot 35 uur per week. Varieer je trainingssessies dankzij de maximumsnelheid tot 22 km/u en de helling tot 15%!

VOORDELEN:

VEELZIJDIG: Verleg je grenzen met de maximumsnelheid tot 22 km/u en de maximumhelling van 15%.

GEBRUIKSCOMFORT: De afmetingen van het loopvlak zijn geschikt voor grote passen: 51 x 150 cm

COACHING: 40 vooraf ingestelde programma's die compatibel zijn met de E-CONNECTED app van Domyos.

Montage en eerste gebruik

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

Comment monter votre tapis de course Domyos Intense Run ?

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

Mijn display geeft niet de juiste snelheid weer