INTENSE RUN

Ref: 8389495

INTENSE RUN

Ontworpen om thuis te hardlopen voor het verbeteren van je hartprestaties en het ontwikkelen van je spierkracht. De loopband INTENSE RUN by Domyos is ideaal voor intensief gebruik tot 35 uur per week. Varieer je trainingssessies dankzij de maximumsnelheid tot 22 km/u en de helling tot 15%!

VOORDELEN:

VEELZIJDIG: Verleg je grenzen met de maximumsnelheid tot 22 km/u en de maximumhelling van 15%.

GEBRUIKSCOMFORT: De afmetingen van het loopvlak zijn geschikt voor grote passen: 51 x 150 cm

COACHING: 40 vooraf ingestelde programma's die compatibel zijn met de E-CONNECTED app van Domyos.

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

Comment monter votre tapis de course Domyos Intense Run ?

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

MIJN DISPLAY GEEFT NIET DE JUISTE SNELHEID WEER
DE TEKST "GO SERVICE" VERSCHIJNT OP MIJN SCHERM
HOE ZET IK HET GELUIDSSIGNAAL VAN MIJN CONSOLE AAN OF UIT?
PROBLEMEN MET DE METING VAN DE HARTSLAG MET DE HANDPULSES
MIJN LOOPBAND GAAT NIET AAN
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE E-CONNECTED APP
IK SLAAG ER NIET IN OM MIJN LOOPBAND HANDMATIG TE BEDIENEN
MIJN LOOPBAND MAAKT GELUID
VERBINDEN VAN DE AFSTANDSBEDIENING.
DE LOOPBAND GAAT UIT TIJDENS HET GEBRUIK
HOE WEET IK DE AFSTAND EN UREN DIE IK OP MIJN LOOPBAND HEB AFGELEGD?
WERKING: BLUETOOTH, USB, JACKAANSLUITING.
ALS IK OP MIJN LOOPBAND GA STAAN, GAAT HIJ LANGZAMER

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

Neem dan contact op met een van onze specialisten.

INTENSE RUN

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

SMEREN VAN DE LOOPBAND
ONDERHOUDSTIPS
CENTREREN VAN DE LOOPBAND
SPANNING VAN DE LOOPBAND

IK BESTEL RESERVEONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE INTENSE RUN LOOPBAND?

INTENSE RUN

ONDERHOUD EN HERSTELLING VAN JE LOOPBAND DOOR EEN TECHNICUS

Ontdek de diensten* voor onderhoud en reparatie van je loop- of wandelband.

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

Vervanging van de hartslagsensoren
Vervanging van de vijzel voor opening/sluiting
Vervanging van de controlekaart
Vervanging van de band
Vervanging van de elektrische bedrading
Vervanging van de rol
Regeling van de spanning
Vervanging van de filter
AFNEMEN/TERUGPLAATSEN BESCHERMKAST
Vervanging van de teller
VERVANGEN VAN DE MOTOR
Vervanging van de hellingsmotor
VERVANGEN VAN DE SENSOR
Vervanging van de aandrijfriem
Vervanging van de plank
FORFAIT REVISIE

HANDLEIDING

Samenstelling / Tips

Samenstelling:

Frame//Onderstel (voor de rollen): 100,0% Staal

Kap: 75,0% polystyreen (PS), 25,0% polyvinylchloride

Verpakking: 85,0% cellulose, 10,0% geëxpandeerd polystyreen, 5,0% polyethyleentereftalaat (PET)

Plank: 40% koper, 35% staal, 10% messing, 10% epoxy, 5% aluminium

GEBRUIKSBEPERKING:

Maximumgewicht van de gebruiker: 130 kg

INTENSE RUN