KAJAKS MET HARDE BODEM | DECATHLON DIENST NA VERKOOP

KAYAKS MET HARDE BODEM

KAJAKS

Selecteer het juiste model om alle informatie over uw product te vinden. Montage, onderhoud, herstelling, toebehoren en reserveonderdelen compatibel met uw kajak met harde bodem!

kajak-rk-100-2p-tribord

TRIBORD-TOERKAJAK RK500-2 GROEN 2 VOLWASSENEN

Ontworpen voor halfgevorderde kajakkers (2 volwassenen 1 kind) die tochtjes maken op een meer, rustige rivier of kalme zeeVOORDELENCAPACITEITVoor 1 tot 3 personen (2 volwassenen  1 kind) met een maximum van 240 kg (529 lbs).STABILITEITHeel stabiele kajak dankzij zijn volume. Zelflozend en onzinkbaar.GLIJVERMOGENBlijft goed op koers dankzij de zeer uitgesproken kiel. Goedgekeurd voor tochten op zee.ZITCOMFORT3 voorgevormde zitjes.

kajak-rk-100-1p-tribord

TRIBORD-TOERKAJAK RK500-1 PERSOON ORANJE

Ontworpen voor halfgevorderde kajakkers die tochten maken op een meer, rustige rivier of op zee. Goedgekeurd om verder dan 300 m op zee te gaan (Frankrijk).VOORDELENCAPACITEITBelastbaar tot een maximum van 120 kg (264,55 lbs).1 persoonGLIJVERMOGENGoed geprofileerde romp zodat de kajak koersvast is en soepel door het water glijdt.STABILITEITCorrecte stabiliteit voor een toerkajak. Onzinkbaar en zelflozend.ZITCOMFORTMet comfortabel verstelbaar zitje. Geïntegreerde voetsteunen.