RUN PRO

Ref: 8350242

RUN PRO

Start verkoop: 2016 Geschikt om thuis of in een kleine club op een loopband te trainen DE VOORDELEN: VEELZIJDIG: Maximale snelheid van 22 km/u, verstelbare helling van 0 tot 12% GEBRUIKSCOMFORT: Afmetingen loopvlak 51x150 cm COACHING: 20 programma's, 5 functies: tijd, snelheid, afstand, calorieën, hartslagen per minuut

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

De motor van mijn loopband vertraagt of stopt onregelmatig zonder dat het bedieningspaneel uitschakelt.
DE HELLING VAN MIJN LOOPBAND WERKT NIET OF IS GEBLOKKEERD
DE DISPLAY SCHAKELT NIET IN
MIJN LOOPBAND MAAKT GELUID
De snelheid daalt wanneer ik plaatsneem op de loopband.

SLAAG JE ER NIET IN OM HET PROBLEEM OP TE LOSSEN OF VIND JE HET ANTWOORD NIET?

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

RUN PRO

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

CENTREREN VAN DE LOOPBAND
SPANNING VAN DE LOOPBAND
SMEREN VAN DE LOOPBAND