Run100

Ref: 8484591

RUN100

Start verkoop: Januari 2020

We ontwikkelden de RUN100, een loopband die tegelijk compact, hanteerbaar en comfortabel is.

Voordelen:

VEELZIJDIGHEID: verleg je grenzen en daag jezelf uit met de maximumsnelheid van 14 km/u en de hellingsgraad van 3%.

GEBRUIKSCOMFORT: het loopoppervlak van 45x120 cm is meer dan groot genoeg om ongehinderd te bewegen.

COACHING: in de bedieningsconsole zitten 30 gerichte trainingsschema's voorgeprogrammeerd, opgesteld door een Domyos-coach.

COMPACT: eindelijk een loopband die 3 keer compacter is en 3 maal minder plaats inneemt!

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

INGEBRUIKNAME EN GEBRUIK VAN MIJN PRODUCT

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij het eerste gebruik vind je hier enkele tips voor de ingebruikname en het gebruik van je toestel.

HOE NEEM IK MIJN PRODUCT IN GEBRUIK?
WAT IS HET CALORIEVERBRANDINGSPROGRAMMA?
WAT IS HET UITHOUDINGSPROGRAMMA?
WAT IS HET TRAININGSPROGRAMMA?
GEBRUIKSTIPS
HOE WEET IK DE AFSTAND EN UREN DIE IK OP MIJN LOOPBAND HEB AFGELEGD?

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

WAT IS DE FUNCTIE VAN DE USB-AANSLUITING
MIJN DISPLAY GEEFT NIET DE JUISTE SNELHEID WEER
MIJN LOOPBAND GAAT NIET AAN
MIJN LOOPBAND MAAKT GELUID
De snelheid daalt wanneer ik plaatsneem op de loopband.
DE LOOPBAND VALT UIT TIJDENS HET GEBRUIK
IK HEB EEN PROBLEEM MET MIJN HARTSLAGBAND

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

RUN100

Onderhoud van mijn product

Je toestel draagt zorg voor jou, dus waarom zou je het geen wederdienst bewijzen? Aangezien een regelmatig onderhoud noodzakelijk is om de prestaties van je toestel op peil te houden en zijn levensduur te verlengen, vind je hier al onze onderhoudstips.

ONDERHOUD NA ELK GEBRUIK
REGELMATIG ONDERHOUD
Opbergtips
Gebruiksbeperking
De loopband centreren
HOE CONTROLEER JE OF DE LOOPBAND CORRECT IS AANGESPANNEN
Spanning van de loopband
SMEREN VAN DE LOOPBAND
PREVENTIEVE ONDERHOUDSTIPS

ONDERHOUD EN HERSTELLING VAN JE LOOPBAND DOOR EEN TECHNICUS

Ontdek de diensten* voor onderhoud en reparatie van je loop- of wandelband.

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

Vervanging van de hartslagsensoren
Vervanging van de vijzel voor opening/sluiting
Vervanging van de controlekaart
Vervanging van de band
Vervanging van de elektrische bedrading
Vervanging van de rol
Regeling van de spanning
Vervanging van de filter
AFNEMEN/TERUGPLAATSEN BESCHERMKAST
Vervanging van de teller