Run100

Ref: 8484591

RUN100

Start verkoop: Januari 2020

We ontwikkelden de RUN100, een loopband die tegelijk compact, hanteerbaar en comfortabel is.

Voordelen:

VEELZIJDIGHEID: verleg je grenzen en daag jezelf uit met de maximumsnelheid van 14 km/u en de hellingsgraad van 3%.

GEBRUIKSCOMFORT: het loopoppervlak van 45x120 cm is meer dan groot genoeg om ongehinderd te bewegen.

COACHING: in de bedieningsconsole zitten 30 gerichte trainingsschema's voorgeprogrammeerd, opgesteld door een Domyos-coach.

COMPACT: eindelijk een loopband die 3 keer compacter is en 3 maal minder plaats inneemt!

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

INGEBRUIKNAME EN GEBRUIK VAN MIJN PRODUCT

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij het eerste gebruik vind je hier enkele tips voor de ingebruikname en het gebruik van je toestel.

HOE NEEM IK MIJN PRODUCT IN GEBRUIK?
WAT IS HET CALORIEVERBRANDINGSPROGRAMMA?
WAT IS HET UITHOUDINGSPROGRAMMA?
WAT IS HET TRAININGSPROGRAMMA?
GEBRUIKSTIPS
HOE WEET IK DE AFSTAND EN UREN DIE IK OP MIJN LOOPBAND HEB AFGELEGD?

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

WAT IS DE FUNCTIE VAN DE USB-AANSLUITING
MIJN DISPLAY GEEFT NIET DE JUISTE SNELHEID WEER
MIJN LOOPBAND GAAT NIET AAN
MIJN LOOPBAND MAAKT GELUID
De snelheid daalt wanneer ik plaatsneem op de loopband.
DE LOOPBAND VALT UIT TIJDENS HET GEBRUIK
IK HEB EEN PROBLEEM MET MIJN HARTSLAGBAND

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

RUN100

Onderhoud van mijn product

Je toestel draagt zorg voor jou, dus waarom zou je het geen wederdienst bewijzen? Aangezien een regelmatig onderhoud noodzakelijk is om de prestaties van je toestel op peil te houden en zijn levensduur te verlengen, vind je hier al onze onderhoudstips.

ONDERHOUD NA ELK GEBRUIK
REGELMATIG ONDERHOUD
Opbergtips
Gebruiksbeperking
De loopband centreren