VS 730

Ref: 8293537

Start verkoop: 2013

Ontworpen voor het verbeteren van je fietsprestaties (occasioneel gebruik).

Een zeer stabiele hometrainer met een gewicht van 51 kg, met een in de hoogte en diepte verstelbaar zadel voor een optimaal comfort.

VOORDELEN

STABILITEIT: Stalen frame (51 kg) en stabilisatiepoten voor ongelijke ondergrond.

ZITCOMFORT: Zaal en stuur in verschillende posities instelbaar. Comfortabel zadel, slipvast stuur.

VLOEIENDE TRAPBEWEGING: Vliegwiel van 14 kg, weerstand via een leren remblokje.

MONTAGEGEMAK: Klaar voor gebruik in 15 min.

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.
MIJN HOMETRAINER MAAKT GELUID

De schroeven zitten los:

=>Draai alle zichtbare schroeven aan.

IK HOOR GEKRAAK BIJ ELKE TRAPBEWEGING

Draai de pedalen een slag los en draai ze vervolgens stevig terug aan.

PROBLEMEN MET DE WEERGAVE VAN AFSTAND EN/OF SNELHEID

Controleer de positie van de sensor. De afstand tussen de sensor en de magneet op het wiel moet 1 à 2 mm bedragen.

OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN

MIJN DISPLAY GAAT NIET AAN

1. Controleer aan de achterkant van je console of alles correct is aangesloten.

2. Je hometrainer werkt op batterijen. Controleer de +/--positie van de batterijen. Als het probleem aanhoudt, vervang dan de batterijen.

IK BESTEL RESERVEONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE HOMETRAINER?

HANDLEIDING

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.