VS 910

Ref: 8185397

VS910

2019

Start verkoop: 2010

Geschikt voor occasioneel tot regelmatig gebruik (tot 5 uur per week, ofwel 1 sessie van 45 min/dag). Een comfortabele en stabiele fitbike!

DE TROEVEN:

STEVIGHEID: Maximaal gewicht gebruiker: 110 kg. Een stabiele fitbike (gewicht: 50 kg).

Gebruikscomfort: Zaal en stuur in verschillende posities verstelbaar. Vloeiende trapbeweging (wiel: 14kg).

MEET DE ACTIVITEIT: snelheid, afstand, tijd, verbrande calorieën en scanmodus.

OPBERGGEMAK: De fitbike is in minder dan een kwartier gebruiksklaar. Wieltjes om de loopband te verplaatsen.

Ik heb een probleem

Mijn display gaat niet aan

1. Montageprobleem:

Controleer of de aansluitingen aan de achterkant van de display correct volgens de handleiding uitgevoerd zijn.

Controleer aan de verbinding van de twee buizen of de aansluitingen van de kabelset correct volgens de handleiding uitgevoerd zijn.

2. Elektrisch probleem:

Controleer de +/--positie van de batterijen als je fitbike op batterijen werkt. Als het probleem aanhoudt, vervang dan de batterijen.

Is je fitbike aangesloten op het elektriciteitsnet? Controleer of de adapter correct is aangesloten op het toestel, of deze verbonden is met het elektriciteitsnet en zorg ervoor dat je stopcontact werkt.

3. Gebruiksprobleem:

De display zal niet oplichten als je tegelijkertijd batterijen en netstroom gebruikt.

VS 910
Ik heb een probleem met de pedalen

1. Het lukt je niet om de pedalen te installeren:

De pedalen zijn slecht gemonteerd. Zorg ervoor dat het pedaal met de letter 'R' aan de rechterkant gemonteerd wordt en dat het pedaal met de letter 'L' gemonteerd wordt aan de linkerkant van het toestel.

2.De pedalen maken geluid:

=> Controleer de montage van de pedalen.

=>Zorg ervoor dat de sluitringen volgens de handleiding gemonteerd zijn en dat elke schroef goed vastgedraaid is.

=>De pedalen zijn niet goed vastgedraaid: Draai de pedalen een slag los (360°) en draai ze vervolgens stevig terug aan.

VS 910
Mijn fitbike maakt geluid

De schroeven zitten los:

=>Draai alle zichtbare schroeven aan.

Er kleppert iets wanneer de pedalen bewegen

De pedalen zijn niet goed vastgedraaid:

=>Draai de pedalen een slag los en draai ze vervolgens stevig terug aan.

VS 910
VS 910

Ik bestel reserveonderdelen voor dit product

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE FITBIKE?

Handleiding

• VS 910

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

VS 910

Onze beloftes

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.