Unselected
VS 930

Ref: 8309439

VS 930

2019

Start verkoop: 2013

Ontworpen voor het verbeteren van je indoor cycling-prestaties bij occasioneel tot intensief gebruik, tussen 5 en 8 uur per week.

Een comfortabele en stabiele spinningfiets met een zeer vloeiende trapbeweging dankzij de riemtransmissie en het vliegwiel van 20 kg om optimaal te presteren.

DE VOORDELEN:

STABILITEIT: Stalen constructie (gewicht 65kg) en verstelvoetjes om stabiel te staan op een oneffen vloer.

GEBRUIKSCOMFORT: Zadel en stuur in verschillende posities verstelbaar. Comfortabel zadel, triathlonstuur

VLOTTE TRAPBEWEGING: Vliegwiel van 20 kg, riemtransmissie, weerstand met leertje

EENVOUDIG MONTEREN: De spinningfiets is in minder dan een kwartier gebruiksklaar.

Unselected

Ik heb een probleem

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

Mijn display gaat niet aan

Je spinningfiets werkt op batterijen: Controleer de +/--positie van de batterijen. Als het probleem aanhoudt, vervang dan de batterijen.

VS 930
Mijn crosstrainer maakt geluid

De schroeven zitten los:

=>Draai alle zichtbare schroeven aan.

Overzicht van de onderdelen

VS 930
Ik hoor gekraak bij elke trapbeweging

Draai de pedalen een slag los en draai ze vervolgens stevig terug aan.

VS 930
Unselected
VS 930

Ik bestel reserveonderdelen voor dit product

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE SPINNINGFIETS?

Unselected

Handleiding

• VS 930

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

Unselected
VS 930

Onze beloftes

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.