TC 490

Ref: 8114073

TC 490

2009

Start van verkoop: 2009

Ontworpen voor incidentele tot reguliere thuiscardiotraining (tot 45 minuten gebruik in totaal per dag). De comfortloopband voor regelmatig gebruik!  

VOORDELEN:~STEVIGHEID: Ontworpen voor gebruikers met een gewicht tot 130 kg.~LOOPCOMFORT: Oppervlakte: 45 x 130 cm. SNELHEID: 1-16 km/u. 1,75 PK. Helling Elec: 1-10 %.~METING VAN DE ACTIVITEIT: calorieën, hartslag (handpuls), snelheid, afstand, tijd, helling.~COACHING: 6 programma's met variërende snelheid en helling. Geschikt voor MP3-coaching.~OPBERGGEMAK: Afmetingen in gevouwen toestand: L83xB.82xH147 cm. Veilig opvouwen. Verplaatsingswielen.  

Ik heb een probleem

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

TC 490

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? 

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

Onderhoud van mijn product

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

TC 490

Ik bestel de beschikbare reserveonderdelen voor dit product

HEB JE ONDERDELEN NODIG VOOR JE LOOPBAND?

Onderhoud en herstelling van je loopband door een technicus

Ontdek de diensten* voor onderhoud en reparatie van je loop- of wandelband. 

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

Notice

TC 490

Besoin de la notice du produit? Cliquez sur télécharger.

TC 490

Onze beloftes

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.