FIETSKLEDIJ | DECATHLON DIENST NA VERKOOP

FIETSKLEDIJ

FIETSEN

chaussures_vtt_rockrider_st_500_ 8500914

ROCKRIDER ST 500 MTB SCHOENEN

Deze comfortabele schoenen met hybridezool (compatibel met SPD-plaatjes) zijn ontwikkeld voor al je MTB-ritten van meer dan 2 uur.Lopen of trappen? Beide! De hybridezool biedt grip op zowel pedalen als de grond. Geniet van het comfort en de goede pasvorm in deze MTB-schoenen ST 500. Pluspunt: het snelsluitsysteem.

chaussures_vtt_rockrider_st_500_ 8500914

MTB-schoenen Rockrider XC 100

Schoenen voor wie wil proeven van Cross Country mountainbiken (XC). Ook geschikt voor indoorgebruik ("indoorbiking").

chaussures_vtt_rockrider_st_100_ 8512376

ROCKRIDER ST 100 MTB SCHOENEN

Deze schoenen met hybridezool zijn ontworpen voor je eerste ritten op de MTB, tot anderhalf uur.Op zoek naar een MTB-schoen om te fietsen ... en te wandelen? Dankzij de hybridezool bieden de MTB-schoenen ST 100 tegelijk grip terwijl je trapt en flexibiliteit terwijl je stapt.

Hoe de lens van de fietsbril PERF 900 VAN RYSEL vervangen?  handleiding, reparatie

Fietsbril PERF 900 VAN RYSEL

Je hebt een fietsbril PERF 900 VAN RYSEL gekocht en wil de lens vervangen? We leggen je stap voor stap uit hoe je een andere lens in het montuur zet zonder risico dat je hem beschadigt.

MTB-SCHOENEN 500 ZWART B'TWIN

MTB-SCHOENEN 500 ZWART B'TWIN

Ontworpen voor wie regelmatig MTB-tochten doen of begint met crosscountry of biking.MTB-schoenen met sterke prestaties, die goed blijven zitten (hiel, wreef, 3 klittenbandsluitingen) en een stevige buitenzool met harde noppen voor goede grip op alle ondergronden.

MTB-SCHOENEN 100 ZWART B'TWIN

MTB-SCHOENEN 100 ZWART B'TWIN

Geschikt voor regelmatige ritten met de MTB of hybridefiets en voor indoor biking.Ideale schoenen voor fietsers op zoek naar een eerste paar schoenen voor klikpedalen die comfortabel, veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken zijn (van MTB tot indoor biking)

MTB-SCHOENEN 900 ZWART B'TWIN

MTB-SCHOENEN 900 ZWART B'TWIN

Geschikt voor intensief mountainbiken.MTB-schoenen voor wedstrijden, zeer stijf dankzij de carbon zool. Binnenschoen uit hoogwaardig 3-lagig materiaal, naadloos voor meer comfort. Hiel met silicone. Made with passion in Italy.